Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na, azt én is láttam, és én sem emlékszem rá...
![]() Nekem az Angyalok városa a nagy kedvenc,(Berlin felett az ég amerikai átirata), és hogy az is maradjon, csak ritkán nézem meg. Megjelenése óta csak háromszor láttam, utoljára kábé 3 éve, így a varázsa megmarad... ![]()
Én is 3D-ben, csak ez azt jelentette, hogy itthon néztem a monitoron, és nem jutott eszembe rendesen odafordítani a széket, ezért féloldalasan szenvedtem végig a 2 óra 40 percet...
![]() Hol nézted meg? Én nem bírtam várni, ezért "kölcsönvettem" a p2p-adatbankjából, majd visszaadom, hehehe. Itt Pesten akárhol koslattam jegyek után, csak két hétre előre tudtak volna adni, ha tudtak egyáltalán. Asszony tartja magát, Ő majd csak a moziban nézi meg velem, ha végre tudok valami emberi időpontra jegyet lőni... ![]()
A West-End-ben., December 26.-án.
Máshogy a látvány semmit nem ér. Talán a BD-je lesz ehhez fogható, de annak a minőségi hardvere meg majd fél milla. ![]()
Ha valaki ma nem akar aludni, vagy oda szeretne ragadni a géphez több órára, akkor töltse le ez a file-t, ez 2 ártalmatlan játék.
Tegnap a délutánomat elvitte... http://rapidshare.com/files/350981474/Virtual_Farm-Alawar_Games.rar.html
Most ezen szakadok Bővebben: Link
Tegnap HE találkozó és cserebere volt. Lejött Istike88 és Istike88né.
![]() ![]()
Nálunk meg mindig süt az asszony... Sose szerettem a süteményeket, de már teljesen rászoktat.
"Na! Egyet legalább egyél!" Nem igaz ám, hogy az ember 21 -22 éves korában megáll a nővésben, csak ilyenkor már nem hosszában, hanem keresztben nő. Ez a minden napi sütögetés... És így 20 év után eljutottunk oda, hogy már néha jól is esik némely süti, - pl. a tejhez. (Mert, hogy nagy tejkoholista vagyok...) Még mindig el lennék sütemény és édesség nélkül, de a gyerekek szeretik.
Mivel lehetne használható mentett mp3 formátumot készíteni *.m3u stream fileból?
Konkrétan erről az oldalról van szó: http://www.neplap.net/radio/radiokabare-kabareklub Néhány filet lementenék.
A screamer radio nevü netrádió program fel is tudja venni az mp3-ban adó netes rádiókat. Sőt a felvétel gomb visszamenőlegesen is működik, ha pl. egy szám megtetszik miközben a rádiót halgattam, akkor megnyomom a felvételt, és a szám az elejétől meglesz! Ugyanis memóriában pufferel minden szám elejétől.
Ha nem sikerül letöltened akkor szólj és elküldöm mailban (egyébként free program) Kipróbáltam a linket amit betettél, azzal is működik.
Azt elfelejtettem írni, hogy win7-re kell.
Eddig csak 1 programmal volt problémám itt de az pont a sprint layout volt, minden mást így vagy úgy föl tudtam tolni rá.
Kipróbáltam ezt a screamer radio programot, tökéletesen megy, míg a másik winamp plugin nem hajlandó működni.
Idézet: „..matchbox-ozzál öreganyáddal a veteményesben, te állat...” Hát ezen kész lettem... ![]()
Valaki próbált már Outlook-ot összehozni gmail-es levelezővel? Nekem nem jön össze...
Már csináltam. Azért nem megy, mert a gmailben engedélyezned kell a pop3 elérést.
Én azon szakadtam mikor " Tolassá jó, jöhet jöhet jöhet ..." Ahogy mondja
![]() ![]()
Ilyenkor dolgozni?
![]() Mi vagy te? Biztonsági őr? ![]() Én max aludni megyen, nem hogy dolgozni..
Az az, Csupasz Pisztoly. Kultuszfilm.
![]()
Jó reggelt, jó reggelt mindenkinek!
![]() Ma jó estém volt. ![]() Nem egy csúcsgép, de épp megteszi, mert nincsen más. ![]()
Engedélyeztem. Mégse megy. Valami szoftverhibát üzen állandóan...
![]()
úgy tudom, van a géémailnak erre saját levelező szoftvere, ráadásul a saját gépben megjelenik a mailpostafiók tárhelye háttértárként.
Többet nem tudok mondani, mert nem szoktam használni, ilyet.
Fáradt vagy, látom. Ez nem kultuszfilm, hanem kaktuszfilm....
![]()
Milyen képet lehet vele csinálni? Teszel fel valamit?
Ráértemben kiszámoltam, hogy ha a naptól lenne út a tejútrendszer közepéig, ami a naptól átlagosan 26-28.000 fényévre van, hogy hány darab kocsi kéne amiket egymás után használva eljuthatunk az úti célig.
Magyarán sorba használjuk a kocsikat amíg azok szét nem esnek, amikor széthullott, akkor jön a másik, és így tovább. Átlagosan 250.000km-rel számoltam egy kocsit., nem vettem figyelembe ilyen szervíz meg hasonló baromságokat, csak egyiket a másik után... Így kell 3,5millió autó, mire azt a 28.000 fényévet legyűrik velük. ![]() Következtetés, túl sok autó van a földön...túl kevés ez a 3,5millió darab.
... valamint túl kényelmetlen a száguldó autóban szaporodni, szülni és felnevelni a gyereked, aki a halálod után tovább vezeti az autót.
![]() ![]()
Tessék itt egy pár kép.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |