Fórum témák
» Több friss téma |
Hogyne lehetne. De ha ezt éleszted fel az miért nem jó?
sziasztok!
szerintetek ez mire jó? (lsd: kép) Szerintem valami idzítő lehet (180 mp-es időzítéssel, ha hinni lehet a ráírt adatnak...) Google-ből az derül ki, hogy a Crouzet cég gyárt ilyesmiket, de ez egy régebbi típus, és nincs róla leírás. bővebben: http://www.crouzet-usa.com/catalog/syrelec/s-timers.pdf A mostaniak meg másmilyenek. A rajta lévő rajzot tudná valaki értelmezni? köszönöm Bence
Talán ez a leírás jó lesz a "C" típushoz. Itt szerepel a a "C", mint beállítás.Bővebben: Link
Sziasztok!
TPIC6C5695-öt használok 7 szegmensen kijelzők meghajtására. A dolog nagyon bejött, mindent tud, de csak közös anódos kijelzőkkel működik. Nem tudtok egy hasonló shiftregisztert ami közös katódú kijelzőkhöz lenne használható? Valami hasonló kéne mint a TPIC6C595, csak open source kimenetekkel. Van itthon egy pár CC kijelzőm és nagyon el kéne használni valamire, de az lenne az optimális ha a vezérlés maradhatna a régi, és ugyan úgy tudnám használni mint a többi kijelző modulomat - háziszabvány Ezt a vonalat szeretném továbbvinni de nem találok egy alkalmas IC-t, az meg hogy egy 6 digites kijelzőre rápakoljak még 48 fet-et az beláthatóan nem kezelhető megoldás, már csak a méretek miatt sem, egyszerűen nem fér el egy kisebb nyákon. Bocs modi, nem találtam jobb topicot, ha van légyszi tedd át!
köszönöm a segítségedet Kadarist, megpróbálom kiokoskodni ennek alapján...
Sziasztok.
Codegen tápot javítgatok ,és a szekunder oldalról kivettem egy TO220 tokot amin az van: KHB 200N60P 739 Ez mi lehet? Csak egy átmenetet tudok kimérni rajta. Vagy valakinek nincs véletlenül ilyen codegen táphoz kapcs rajza? Codegen Display 350W , Model 300X köszi
Sziasztok!
Ez mi lenne? A trafó 230V-os bemeneti részén található.
Tekercs.
Gondolom zavarszűrésnek van ott.
Hálózati zavarszűrő tekercs:Murata EMI filter
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni egy 47C800RN-GG24 nevezetű alkatrész után!szeretnék róla minél többet tudni. Olvastam volna adatlapot de nem magyar! Kérlek titeket segítsetek! köszi!
Szia!
Talán erről van szó?Bővebben: Link
Sziasztok.
A képen látható két orosz IC adat lapját esetleg jelenleg is beszerezhető helyettesítő darab típusát adatlapját keresem. A kép baloldalán lévők egy kivezérlés jelző részegységei a másik talán egy műveleti erősítő lehet. Köszönöm.
Hello! Köszike, ez az igen ezt bogarászom már én is egy ideje de nem sokat tudok belőle kivenni mert angol! Írnál nekem róla? Lehet belőle valamit csinálni? Mert lenne pár ötletem!
Talán ez?Bővebben: Link
Sziasztok! Van egy tranzisztorom amit nem tudom, hogy mivel lehetne helyettesíteni C3179
Előre is köszönöm a segítséget!
A 2SC3179-et helyettesítheted BD243C-vel, ha hangfrekvenciás célra kell.
Igen, erősítőbe kell. Köszönöm a gyors választ!
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség van itthon néhány kerámia kondim és nem tudom hogy mekkora az értékük csak annyi van ráírva hogy 104 Mit jelent ez a szám? smrtln
Érdemes kapacitásmérős multimétert vásárolni. Nagyon hasznos ilyen kétséges esetelben
Találtam a fiókban -rámolás közben - egy cső százlábút. (Pontosabban 18 lábút.)
TM54C512 Biztosan valami memo, de már nem is emlékszem rá. Tudja valaki pontosabban?
Halihó mindenkinek!
A gondom a következő: javítok egy erősítőt, volt benne néhány zárlatos alkatrész, amelyeket ki is cseréltem, viszont találtam egy szétrobbant alkatrészt, amit sehol sem találok. Úgy néz ki mint egy tranzisztor, de nem találom sehol sem a tipusa szerint, vagyis, ami rá van írva. Ha valaki ismerné, sokat segítene. ez van rajta: C112 4, alatta JD 13 üdv. Kalocsay Nándor
Szia!
Így néz ki:Bővebben: Link ?
Na neked is jó szemed van, én is megnéztem vagy ötször a típusszámot
Valószínűleg TMS4C512 akar lenni, eredeileg Texas memória IC -k A Tungsram, és a MEV is gyártott ilyeneket. A gogli csak a TMS4C1024 -et találta, ez 1024*1 bites DRAM. Gondolom, a tied is, csak 512-1, nézd meg, hátha segít. |
Bejelentkezés
Hirdetés |