Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ma délelőtt néztem egy dokumentum filmet a national geographic chanelen.
Idéznék belőle egy rész: "Az európaiak kenderből tekernek. Többek között kötelet..." Vicces figura lehet a fordító vagy a narrátor. :smoke:
Mire nyomtatták ki a vakoknak a "Háborút és Békét"
??? Reszelőre Előtted meg egy kocsi mögötted egy rakéta mikor szálsz le a ló-ról? ??? Amikor megáll a körhinta. :gumicsirke:
Egy Jugoszláv természetfilmben a következő állatféleség szerepelt: Nőstény vadkan!
Úgy érted metrót akarsz (el)kötni?
Ha lenne sin a MÉH-ig, elvinném... :hide:
PROGRAMOZÓI BAKLÖVÉS
Objektum-orientált kód újrafelhasználása miatt érte egy kis kellemetlenség az ausztrál hadsereget. Manapság ugye már egyre jobb helikopter-szimulátorokat csinálnak, amelyek szinte teljesen ugyanazt nyújtják, mint az igazi repülés. Domborzat, időjárás, növényzet: mind teljesen élethű. Az ausztrálok úgy gondolták, hogy az állatokat is be kellene rakni, mivel azok a menekülésükkel információt szolgáltathatnak az ellenségnek a környéken repülő helikopterről. A kutatás-fejlesztés főnöke üzent a programozóknak, hogy tegyenek a programba néhány kenguru-falkát is. A programozók öreg rókaként persze nem kezdtek vadul kódot írni, hanem elővettek egy már meglévő részt: a gyalogságot. A menekülési algoritmus ugyanaz maradt, mindössze a bitmap képeket kellett lecserélni, a futás sebességét megnövelni és már készen is volt a kenguru-csapat. Történt aztán egyszer, hogy amerikai katonák jöttek látogatóba az ausztrálokhoz. A helyi nagyfiúk persze egyből vakítani kezdtek az amerikaiaknak: mélyrepülésben húztak a nagy kenguru-nyáj felé, mire azok jól szétspricceltek. Az amerikai katonák elismerően bólogattak a mutatvány láttán... aztán döbbentek egy nagyot, amikor a kenguruk visszatértek az egyik domb mögül és Stinger rakétákkal zárótűz alá vették a szerencsétlen helikoptert. A programozók ugyanis elfelejtették kivenni ezt a részt a kódból (az Összes attribútum öröklődött). A tanulság az ausztrál programozók számára az lett, hogy óvatosan kell bánni a kódok újrafelhasználásával, az amerikaiak számára pedig az, hogy az ausztrál vadvilág tényleg olyan veszélyes, mint ahogy azt beszélik. A nagyfőnökök egyébként örültek az esetnek, mert a pilóták megtanulták a leckét: azóta mindegyikük szigorúan elkerüli a kengurukat.
Ez csúnyán fájdalmas volt!
No de a vastagsága! És a csomagolást nem is említettem... Tudod Te, mennyit fejlődött a nyomdatechnika? +10% festék került a papírra...
Ez valahogy elkerülte a figyelmemet de a budiig alig-alig értem ki...
Én vennék! Képzeld el azokat az elképedt arcokat, amikor az M7-es beelőz egy metrószerelvény...
Csak azért nem vettem meg, mert fizetős a M7-es.
Hy!
A jó családban a feleség a háztartást, a férj a kocsit az anyós pedig az áramot vezeti!
Digittech órán kiszólítottak, még zöldfülű koromban:
Tanár: Na fiam hexadecimálisan, hogy van a 16? Én büszkén: G Tanár: Jól van fiam ülj le...
Japán tudósok kimutatták, hogy a hideg sör rákkeltő hatású. Laboratóriumi körülmények között a hideg sört alvó rákra öntve azonnal felébredt. :pias: :yes:
Ez tetszik, sok mindenre rá lehet fogni.
Igen, Májki, a hideg tej is rákkeltő.
Az én változatom:
A pirított kenyér, a cigaretta és a kátrány csengetnek éjjel 1 -kor a rák ajtaján. Kijön a rák tök álmosan, - hát ti mit akartok? - Mi vagyunk a rákkeltők.
Kissé morbid...
- Doktor úr! Mim van nekem? Kígyóm? Békám? Csigám? Ja neeeem! Rákom!
Felesleges kiadás, ügyes favágó, autó-motor.
Ezt tuti Magyar aszfaltra tervezték!
Nekem tetszik a moci, régebben tanulmányoztam az ilyen gépek első felfüggesztését, mert építeni szerettem volna egy hasonlót, de a tanulmányozás közben rájöttem, hogy nagyon bonyolult rendszerek vannak benne a stabilitás végett. De egyébként iszonyúan jól fekszi az utat egy ilyen gép. (Remélem valamikor lesz egy ilyesmi gépem.)
Szia, figyelmedbe ajánlanám a metálszínű tolótetős bőregeret , csehszlovák gyártmányvolt annak idején jáva motorral.
Azért megnézném, amikor az M7-es melletti benzinkúthoz betérsz vele, hogy autópálya-matricát vegyél rá!
Arról nem is beszélve, hogy a kutas megkérdezné: 95-ös, vagy 98-as legyen? Mire Te: egyik sem, csak a "guminyomást" ellenőrizze! * No és vajh milyen kategóriás matricát kellene rá váltani? *Erről eszembe jutott egy régi kollégám sztorija. Még jegyvizsgáló voltam, amikor történt az eset. Állunk a vonat mellett, várva az indulási időt, amikor odajön egy utas, egy hatalmas traktorgumit görgetve maga előtt, és megkérdezi, hogy hová tehetné. (Ti. arra gondolt, hogy a poggyászrészbe kellene feltenni, hogy ne zavarja a többi utast.) A kollégám ránéz a manusra, ránéz a traktorgumria, majd felháborodva: - Hogyhogy hova tegye?! Hát ide - mutat a vonat kerekére - nem látja, hogy már a felnin megyünk?! Na, én még olyan bamba nézésű embert, mint az az utas, nem láttam előtte se, azóta se... |
Bejelentkezés
Hirdetés |