Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nekem is... Gondolhatod: Egész úton a hasamat fogtam a röhögéstől.
![]()
Jaaaj... Muszáj volt ezt feltenni?! :bummafejbe:
Rosszindulatúak vagytok az 15%-a csokisabb!
![]()
Ha már favágás: találékony!
![]()
A mai magyar orvostudomány szerint a rák megelőzhető!....................egy infarktussal!
![]() ![]()
Lakástextil boltba betérő vásárló kérdése:
-Gombjuk van? -Sajnos, gomblyukat nem tartunk. És az eladó hölgy röhögéstől fulladozik. A másik megértette a kérdést, és közölte a kérdésére adott reakciótól megmerevedett vásárlóval, hogy: -Persze, milyet tetszik kérni?
Meghal az idős háziorvos. A mennyország kapuja előtt hosszú sor várja. Beáll a végére és türelmesen vár.
Egy idő után Szent Péter kilép és végignéz a soron. Észreveszi az orvost, majd odafordul a többiekhez: - Kérem, engedjék előre a doktor urat! Ő a legjobb beszállítónk.
Egy cimborám foglalkozik postagalambokkal. Az edzésük úgy néz ki, hogy a galambokat hátul szépen összekötött szárnyakkal bepakolják a Zsiguliba, s két-háromszáz kilóméterre eleresztik őket. Hazafelé bevágnak egy csülkös bablevest, otthon kiülnek a teraszra egy sörrel, s az elsők már lassan meg is érkeznek.
Most is így történt minden (bableves, sör, első postagalambok), hanem "Dezsőke" az egyik madár csak nem jött. Másnap se. Harmadnap se. Gondolták, szegénykét megette valami sólyom, kánya, hát le is mondtak róla. Teltek-múltak a hetek, mikor is látja ám a cimbora, hogy az udvarban Dezsőke jön haza. Gyalog. Merthogy a szárnyai hátul szépen össze voltak kötözve. Gondolom, Dezsőkének elég ideges feje volt.
Hja! Akinek nincs fejszéje...
Erről eszembe jutott egy vicc: Székely legény hazamegy a kocsmából és visz az apjának meg magának is egy-egy doboz sört. Oda is adja az öregnek, aki előveszi a bicskáját és kivágja körbe a tetejét. A legény úgy nyitja fel ahogy azt szokás. Erre az öreg székely: -Ja! Akinek nincs bicskája!
Picit sántít a sztori.. de azért jó
![]()
Kedves Feleségem!
El kell ismerned, hogy 54 éves vagy, és vannak bizonyos igényeim, amit már nem tudsz kielégíteni. Egyébiránt meg vagyok veled elégedve, mint feleséggel, és őszintén remélem, hogy nem fog megsérteni AZ, ha megtudod, hogy mire ezt a levelet megkapod én már a Grand Hotelben leszek a 18 éves tanársegédemmel. Éjfél előtt otthon vagyok. Férjed. Mire a hotelbe ér, a következő fax várja: Kedves Férjem! Te is 54 éves vagy, és mire ezt a levelet megkapod addigra én már a Breakwater Hotelben leszek a 18 éves úszómesterrel. Mivel kiváló matematikus vagy, így könnyen beláthatod, hogy a 18 AZ 54-ben sokkal többször megvan mint AZ 54 a 18-ban. Feleséged. ![]()
Székelykedjünk, hogy jobb legyen a kedvünk!
Öt székely veszekszik, hogy mi a leggyorsabb dolog a világon: - Szerintem a fény! - Szerintem a hang! - Pedig a pislogás az! - Szerintem meg a gondolat! - Szerintem meg az ágybacsinálás Erre jól kinevették a többiek. - Az ágybacsinálás ? Hát hogy jutott ez az eszedbe? - Hát egyik éjjel arra ébredtem, hogy kikell mennem. Még fel sem kapcsoltam a lámpát, még azt sem mondtam, hogy "wc-znem kell", még a szememet sem nyitottam ki, sőt még rá se gondoltam, de már becsináltam ! Ül az öreg székely a vonaton, vele szemben egy öltönyös manager tipusú fiatalember. Az öreg székely egyszer csak viszontlátja azt amit délben evett és pont a fiatalember ruhájára. -Fúj maga mocskos disznó - pattan fel a fiatalember, mire az öreg: -Én ? Hát nézzen már magára.. A székely ember elmegy az állatkertbe, aztán hazamegy a fiához. Kérdezi a fiú: - Hol voltál, édesapám? - Az állatkertben! - És mit láttál ott édesapám? - Láttam én egy zebrát. - És az milyen édesapám? - Hát tudod, milyen a ló? - Tudom. - Na, ez ugyanolyan, csak csíkos. - És még mit láttál, édesapám? - Zsiráfot. - És az milyen? - Tudod, milyen a ló? - Tudom. - Na, ez ugyanolyan, csak hosszabb a nyaka és tarka. - És még mit láttál, édesapám? - Pingvint. - És az milyen, édesapám? - Tudod milyen a ló? - Tudom. - Na ez nem olyan. Felborul a szekér, a székely fiú leül a kiborult széna mellé, minek siesse el a dolgot, rágyújt egy pipára. Arra megy a komája, leül melléje, az is rágyújt egy füstülőre. Hát így pipázgatnak, mikor a koma kiveszi a pipát a szájábul, oszt mögszólal: - Fölborút? Hát erre a fiú is kiveszi a szájából a pipát, s válaszol emígyen: - Föl a.. Méregeti a koma a szekeret, aztán kérdi: - Kéne-é segítség? Vállat ránt a fiú: - Kén biz a. Szippant egyet a koma: - Híjjak segítséget? Füst kieresztve: - Híjjá. Újabb szippantás: - Apád jó lesz? Füst ki, vállrántás. - Jó biz a. Szipp, kérdés: - Oszt hun van ü most? Füst, felelet: - A szekír alatt.
Találtam egy jó cuccot, nézzétek a belvilágot. (Így kell ötvözni a modern kor technikáját és a retrót.)
![]() ![]()
A fűrészelés a tetején és félbetört panel különösen igényes... Etalon!
![]()
Képek.
![]()
Köszönöm! Van 30 mázsa hasogatni való, jövőhéten készül a gép.
Nanee,
![]() ![]()
Én sem tudok szépen nyákot vágni, de legalább a vágás után egyenesre csiszolom a szélét.
Ez nem semmi. De már az előző hozzászólása is tetszik.Bővebben: Link
Nem semmi a csávó, nagy szaki az egyszer biztos. Szerintem a fluxuskondenzátor hiányzik a kütyüjéhez nem? Lehet, hogy a szinusz egyengető kalapácsot is be kellene építenie a rendszerbe, ha 220V fölé menne a fesz. Csak rásom egyet vele a szinusz tetejére, és máris kordában tarthatja a feszt. De csak akkor, ha bekente reszelőzsírral, és hozzáadta a béta-karotin negatív konfigurációjának a respirációs kvóciensét.
![]() ![]() ![]()
Ha jól látom a legfrissebb is egy éves. Azért akkor még nem volt olyan közel. Nem úgy van inkább, hogy közelednek a választások és te rákerestél a szebb jövőre?
![]()
Én is rákugliztam a szebb jövőre, hátha le tudom tölteni, de sajna magyar lapokon nem találtam....
![]()
Ajánlanék egy oldalt.. ott van pár... de nem teszem. :peace: még a végén kitiltasz. Videolinken van az Attila86 féle nyákvasaló köszönőfelirata.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |