Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen. Olyan, mint a mikuláscsomag. Van zsákomban minden jó, piros alma, mogyoró. Nem pedig adóemelés.
Sziasztok!
Van nekem egy Compaq oisa 2cmb 2pci riser valami kártyám. Ezen van 2 ISA és 3PCI foglalat, meg a másik oldalán tápcsati, IDE csati is. Ez mibe volt, mire lehet használni? És van még egy P6LX3-as alaplapom is, amihez kellene egy használati útmutató, de nem találok sehol. Valaki tudna segíteni?
Szia!
A pci riser cardot régebbi gépeknél használták . A kártyákat vizszintesen kelett ezekbe a gépekbe beletenni.Bővebben: Link
Csak ennek az aljzata, amit gépbe kellene dugni az nem megy bele sem a PCI sem az ISA foglalatba, mert teljesen más. :no:
Gondolom a vacsorán mindenki túl van már. Ma én főztem mert a nej ágynak esett, bekapott valamit, pedig se torkos kedd, se torkos csütörtök nem volt a héten. A desszert madártej volt, a főételt nem is merem elmondani.
Szabványnál nagyobb PCI vagy AGP slothoz hasonlóba lehet beletenni.A compaq-k is ilyenek.Bővebben: Link
Akkor elteszem az utókor számára. Már csak az alaplapról kellene valami infó, mert be szeretném üzemelni egy 366-os cerka procival. Jó lesz valamire.
Compaq gépbe való szerintem más alaplaphoz nem használható. Nekem is van egy ilyen.
Kerestem de a google nem segitett.Szerintem próbáld meg értelem szerüen összerakni
Nem szívesen veszem el a modik kenyerét de ez a topic nem számítógépes, talán kellene keresni egy másik oldalt.
Tessék! Hogy ne vedd el a modik kenyerét!
Tulajdonképpen ez az oldal arról szól, hogy itt mindent meglehet beszélni .......
...akkor beszéljünk a hüvelygombáról! :pias:
Tőlem mert ha jobban fizet a gyógyítás mint a szakma akkor hajrá..
Matyikém! Mit szedtél össze már megint?!
Kapsz egy interaktív kokit, mert csúnyát mondtál!
Igyekszik a Matyi... Az ő szlogenje: a változatosság gyönyörködtet.
Nem szeretek vitatkozni de az első oldalon levagyon írva: " Minden ami elektronika és komoly dolog annak itt helye nincs" Én úgy érzem a számítógép egy komoly elektronika!
Ez így szombat délelőtt nagyon fárasztó volt. Pedig inkább felüdülni szerettem volna.
Összeraktam a gépet, de nem jó. Nem ad képet. Dugtam bele egy videókártyát, de nem éled fel a monitor. ATX tápot is lehet rá kötni, mivel csak ez volt itthon rádugtam. Még jó, hogy a csatik mellett ott van, hogy mi micsoda, így tudtam melyik a bekapcs gomb. Összezártam egy pillanatra, beindult a táp, és a ventik is a procin és videókártyán is, de zene kívül semmi életjel. :no: Valami ötlet? Lehet nem szereti az újabb videókarit a régi lap?
Ez asztali gép? Mert ha igen, akkor az alaplapon lehet van még egy csati a videókarinak külön. Ezt már egyszer én is benéztem. (És csodálkoztam hogy minden jó csak épp kép nincs. )
OLVASNI!
Ez nem számítástechnikai fórum! Tessék már használni ilyen kérdésekben, más lapokat! Kép: Hivatkozás
Sehol nincs benne az első hsz-ban, hogy nem lehet ilyenről beszélni... Más lapokon meg biztos foglalkoznának az én ősrégi lapom bajával. Elküldenének melegebb éghajlatra. Egyszer-kétszer már kérdeztem ilyen helyeken, de válaszra sem méltattak. Na nembaj majd megoldom valahogy. Régebben, amikor gépekről beszéltünk itt, akkor miért nem lett leugatva senki feje? Most meg ha már csak említést tesz valaki, akkor egyből jön a figyelmeztetés...
A probléma a következő:
Anno amikor megnyílt ez a csevegős topic én azonnal bezártam mert elleneztem. Ezután Topi főnök, úgy döntött, hogy kell egy kis sziget ahol NEM a szakmáról és szerelésről beszélgetünk. Ekkor én beleegyeztem és tudomásul vettem döntését. Sajnos a topic mára lassan átmegy számítógép és router konfiguráló szekcióba, mert majd minden oldalon van ilyen hozzászólás. Ekkor én mint moderátor kapok 1-2 levelet, hogy ez nem idevaló téma. Ha jól belegondolsz ez így igaz. Sajna néha én is napokig túrom a netet, hogy megoldást találjak ilyen gondjaimra. Megértésedet köszönöm!
Én eddig azt hittem hogy az operabálra előkelő emberek járnak. (De ezek, szerintem elég röhejes ahogy kinéznek.) A kutyám szebben néz ki. És szerintem okosabb is
Üdv, hazaértél rendben? Vagy Matyi hazatámogatott...(ha már lefárasztott...)
Szerk.: Ja, Matyival megfejtettük bankimajki eredeti nevét...
Igen hazaértem. Tettem fel egy képet, ami készült a börze topicba. Na, és a nevemmel mire jutottatok?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |