Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1057 / 3611
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Igen. Olyan, mint a mikuláscsomag. Van zsákomban minden jó, piros alma, mogyoró. Nem pedig adóemelés.
(#) Ricsi89 hozzászólása Feb 26, 2010 /

Sziasztok!
Van nekem egy Compaq oisa 2cmb 2pci riser valami kártyám. Ezen van 2 ISA és 3PCI foglalat, meg a másik oldalán tápcsati, IDE csati is. Ez mibe volt, mire lehet használni? És van még egy P6LX3-as alaplapom is, amihez kellene egy használati útmutató, de nem találok sehol. Valaki tudna segíteni?
(#) mizsei.robi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Szia!
A pci riser cardot régebbi gépeknél használták .
A kártyákat vizszintesen kelett ezekbe a gépekbe beletenni.Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Csak ennek az aljzata, amit gépbe kellene dugni az nem megy bele sem a PCI sem az ISA foglalatba, mert teljesen más. :no:
(#) nagy hoho hozzászólása Feb 26, 2010 /

Gondolom a vacsorán mindenki túl van már. Ma én főztem mert a nej ágynak esett, bekapott valamit, pedig se torkos kedd, se torkos csütörtök nem volt a héten. A desszert madártej volt, a főételt nem is merem elmondani.

Szabványnál nagyobb PCI vagy AGP slothoz hasonlóba lehet beletenni.A compaq-k is ilyenek.Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Akkor elteszem az utókor számára. Már csak az alaplapról kellene valami infó, mert be szeretném üzemelni egy 366-os cerka procival. Jó lesz valamire.
(#) moltam válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Compaq gépbe való szerintem más alaplaphoz nem használható. Nekem is van egy ilyen.

Kerestem de a google nem segitett.Szerintem próbáld meg értelem szerüen összerakni
(#) nagy hoho válasza mizsei.robi hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Nem szívesen veszem el a modik kenyerét de ez a topic nem számítógépes, talán kellene keresni egy másik oldalt.
(#) Rober_4 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Tessék! Hogy ne vedd el a modik kenyerét!

kenyer.jpg

(#) tungsram hozzászólása Feb 26, 2010 /

Tulajdonképpen ez az oldal arról szól, hogy itt mindent meglehet beszélni .......
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

...akkor beszéljünk a hüvelygombáról! :pias:
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Tőlem mert ha jobban fizet a gyógyítás mint a szakma akkor hajrá..
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Matyikém! Mit szedtél össze már megint?!
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Kapsz egy interaktív kokit, mert csúnyát mondtál!
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

Igyekszik a Matyi... Az ő szlogenje: a változatosság gyönyörködtet.
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Nem szeretek vitatkozni de az első oldalon levagyon írva: " Minden ami elektronika és komoly dolog annak itt helye nincs" Én úgy érzem a számítógép egy komoly elektronika!
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Ez így szombat délelőtt nagyon fárasztó volt. Pedig inkább felüdülni szerettem volna.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Nagyon jó!
(#) Ricsi89 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Összeraktam a gépet, de nem jó. Nem ad képet. Dugtam bele egy videókártyát, de nem éled fel a monitor. ATX tápot is lehet rá kötni, mivel csak ez volt itthon rádugtam. Még jó, hogy a csatik mellett ott van, hogy mi micsoda, így tudtam melyik a bekapcs gomb. Összezártam egy pillanatra, beindult a táp, és a ventik is a procin és videókártyán is, de zene kívül semmi életjel. :no: Valami ötlet? Lehet nem szereti az újabb videókarit a régi lap?
(#) bankimajki válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Ez asztali gép? Mert ha igen, akkor az alaplapon lehet van még egy csati a videókarinak külön. Ezt már egyszer én is benéztem. (És csodálkoztam hogy minden jó csak épp kép nincs. )
(#) Moderátor hozzászólása Ricsi89 hozzászólására (») Feb 27, 2010

OLVASNI!
Ez nem számítástechnikai fórum! Tessék már használni ilyen kérdésekben, más lapokat! Kép: Hivatkozás
(#) Ricsi89 válasza (») Feb 27, 2010 /

Sehol nincs benne az első hsz-ban, hogy nem lehet ilyenről beszélni... Más lapokon meg biztos foglalkoznának az én ősrégi lapom bajával. Elküldenének melegebb éghajlatra. Egyszer-kétszer már kérdeztem ilyen helyeken, de válaszra sem méltattak. Na nembaj majd megoldom valahogy. Régebben, amikor gépekről beszéltünk itt, akkor miért nem lett leugatva senki feje? Most meg ha már csak említést tesz valaki, akkor egyből jön a figyelmeztetés...
(#) Moderátor hozzászólása Ricsi89 hozzászólására (») Feb 27, 2010

A probléma a következő:
Anno amikor megnyílt ez a csevegős topic én azonnal bezártam mert elleneztem. Ezután Topi főnök, úgy döntött, hogy kell egy kis sziget ahol NEM a szakmáról és szerelésről beszélgetünk. Ekkor én beleegyeztem és tudomásul vettem döntését. Sajnos a topic mára lassan átmegy számítógép és router konfiguráló szekcióba, mert majd minden oldalon van ilyen hozzászólás. Ekkor én mint moderátor kapok 1-2 levelet, hogy ez nem idevaló téma. Ha jól belegondolsz ez így igaz. Sajna néha én is napokig túrom a netet, hogy megoldást találjak ilyen gondjaimra.
Megértésedet köszönöm!
(#) szamóca hozzászólása Feb 27, 2010 /

Operabál. Pénzes celebjeink.

Új mappa.zip

(#) bankimajki válasza szamóca hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Én eddig azt hittem hogy az operabálra előkelő emberek járnak. (De ezek, szerintem elég röhejes ahogy kinéznek.) A kutyám szebben néz ki. És szerintem okosabb is
(#) tatabike válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Üdv, hazaértél rendben? Vagy Matyi hazatámogatott...(ha már lefárasztott...)
Szerk.: Ja, Matyival megfejtettük bankimajki eredeti nevét...
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Há... emmán nem is fej, hanem fújj!
(#) bankimajki válasza tatabike hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Igen hazaértem. Tettem fel egy képet, ami készült a börze topicba. Na, és a nevemmel mire jutottatok?
Következő: »»   1057 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem