Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szia Zoli. Ha akarod egy kis homokkal akár 200.... 250 W ra is fel tuningolható.
Ez jó!
Üdv Pittyu, de rég beszéltünk már
Hú ez a zsiguli! Nekünk is volt 1200- as (a legszebb piros színben). Apám a tüzifát hordta vele télen ( tetőcsomagtartón, csomagtartóban púposan) mindent kibírt. Aztán nem kapott műszakit, lett egy swiftünk és egy év állás után kipróbáltuk megy e még. 4-5. indításra el is indult. A legjobb az volt amikor apám mondta hogy menjünk egy kört( az a kör olyan volt, hogy le a tanyáról meredek úton, meg vissza )kicsit aggódtam, hogy mi lesz ha a féknek annyi, vagy valami más, mert korához képest és műszakihoz képest sem volt megfelelő állapotban sohase. Az első kör után végre vezethettem én is.Beültem és eldőltem jobbra, kb. 5 centivel lejjebb került az ülésem jobb oldala ennek eredményeképp átlósan kellett vezetnem, de az volt a legjobb amikor elérte az utat a szék lába! (Képzelhetitek mennyi rozsda lehetett ezen a 28 éves autón)
Nagyon szerettem, amikor megszülettem már megvolt és kb 19 lehettem amikor odaadtuk a "lomisoknak" (ingyen).Akik már korábban is kiszemelték maguknak a TE*CO parkolóban párszor bizonyám. (Mi jöttünk ki, ők meg jöttek, hogy nem-e eladó-e? ) Lehet nem a legviccesebb történet, de hatalmas élmény volt.
Csak ennyi:
Ez nagyon durva: Link
Kipróbálnám, ha alkalmam lenne rá.
Ha az én 120 kilómat is ilyen könnyedén mozgatná a gép, akkor tényleg megéri az árát.
Akár tonnákat is!
Én is kipróbálnám.
De nekem olyan áldott gyomrom van hogy akár teli hassal is elszórakoznék evvel a géppel
Nincs okunk panaszra. Idén télen nem is esett olyan sok hó... Mint itt...
Azért nem semmi, ahogy az első fejre állításnál majdnem súrolja a haja a padlót. Ha egy kicsit hosszabb ember ül bele, nem hiszem, hogy akarna még egy kört.
Nem csak jóból, de hóból is megárt a sok.
A vicc, hogy nem vicc.
Főként az ára.
Ez egy speciális erősítő, kifejezetten a konyhába tervezték...
Szia!
Vannak hátrányai is. Ha összeveszel az asszonnyal, bosszúból felteszi benne a húslevest.. Jó ebédhez szól a nóta.
Ennyi pénzt kiadni, és a kondikat valamint a csatlakozókat is magának kell bekösse a vásárló?
Ahham, tv shop-os Kitchen-Amp. Tök jó.
Bár nem "színesfém-gyűjtő", de Franciaországba költözött, és az itthon maradt dolgainak egy részéért hazajött ismerősöm, a visszaindulás előtt.
Ahogy egy öreg barátom mondta mindig: Ahol lósz4r van ott veréb is van. Tán még Kanadában is.
Hát igen sziporkázó elme. A szavazata pedig pont annyit ér, mint a tiéd, vagy az enyém.
Sőt, ha a vezetőinken múlik akkor ezé kettőt.
Volt jó sok ólom rúdja is látom. A csomagtartó alját bélelhette ki velük.
Vagy csak a rugókat szerelte ki a kocsiból.
Á, nem, csak "kicsit" megpakolta. Anyósülés, hátsó ülés maradt magyarhonban, a helyüket - a kép tanúsága szerint - telerakta...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |