Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak annyit?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy bírnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el? Miért van a citromsavban mesterséges aroma, a mosogatószerben pedig valódi citrom? Macskám kérdi: Miért nincs egér ízesítésű macskaeledel? A Coca-Colás Napocskán miért van napszemüveg? Mi süt a szemébe? Ha a Tesco naponta csökkenti az árait, hogy lehet, hogy még semmit se adnak ingyen? A termosz nyáron hidegen tartja az italt, télen melegen. Honnan tudja, hogy mikor van nyár és mikor tél? Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja tekinteni. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. A tanulás nem tenger, hogy elmerüljünk benne. Muszáj megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát? Ha a munkavégzés olyan egészséges, miért nem betegekkel csináltatják? A férfiak egyes témákról órákat képesek beszélni. A nőknek nem kell hozzá téma se. Valahol a lelke mélyén minden ember jó. Csak sajnos vannak nagyon mélylelkű emberek. Nem olcsó dolog élni, de meghalni drágább. Próbáld megtartani kedvesed, miközben körülötted mindenki elveszíti az övét...miattad! Ha boldog akarsz lenni, légy az!
Ajjajjajj!
Betört a High-End ide is.
Veszek jóféle ukrán hangszórót és csinálok egy brutál nagy tölcsért, ráteszem a hello kittys logót és legalább az asszonynak is teccik.
Nekem különösen ez tetszett:
Idézet: Azóta is félek a hangminőségtől, főleg a hangerőt, ha úgy érzem. „Meg félelmetes hangminőség és a legjobb az egészben, akkor a hangerőt, ha úgy érzi,”
Trükkös a Conrad katalógus áruház. Voltcraft 2020 néven az NDK RFT által gyártott EO213 szkópot árusítja anno '87-ben. Létezik egyáltalán Voltcraft cég, vagy csak folyamatosan más tollával ékeskedik?
Gondolom ugyan úgy mint az Orion. Kínában gyártanak valamit a megfelelő címkével.
Ilyenről már én is hallottam. Ahol dolgoztam ott mesélték, hogy a korábban gyártott Grundig és a Philips videók között csak a márkajelzés volt a különbség.
Ilyen gyártó nem létezik, csak forgalmazó kreálta ezt a nevet.
Mint hajdanán a Dyras néven megjelent termékek. Pl kici ocoéknál az elem gyárban, egy gyártósoron, kb 10-15 márkanéven gyártják az elemeket. A fólia kb 3 Ft. Mára már odáig fejlődtek, hogy KEF tulajdonosa a GP kínai elemgyár. Az övéké az Arcam és a Celestion is. Szinte minden neves európai gyár, Kínai tulajdonban van mára.
Ilyenem van épp. Nem is tudtam hogy Voltcraft 2020 nak is hívhatom.
Nagyszülők telefon-üzenetrögzítője
Szervusztok, jelenleg nem tartózkodunk itthon, de a búgó hang után hagyjatok nekünk üzenetet: - Ha arra van szükségetek, hogy vigyázzunk a gyerekekre, nyomjátok meg a 2-es gombot. - Ha azt akarjátok, hogy adjuk kölcsön az autót, nyomjátok meg a 3-as gombot. - Ha azt akarjátok, hogy mossuk ki a szennyes ruhátokat és vasaljuk ki, nyomjátok meg a 4-es gombot. - Ha azt akarjátok, hogy a gyerekek nálunk aludjanak, nyomjátok meg az 5-ös gombot. - Ha azt akarjátok, hogy mi menjünk értük az iskolába, nyomjátok meg a 6-os gombot. - Ha azt akarjátok, hogy süssünk valamit vasárnapra, nyomjátok meg a 7-es gombot. - Ha valamennyien nálunk akartok ebédelni vasárnap, nyomjátok meg a 8-as gombot. - Ha pénzre van szükségetek, nyomjátok meg a 9-es gombot. - Ha pedig Ön valamelyik barátunk, most beszéljen....
Vajon ezt minden hívásnál eljátszák?
Persze, hiszen üzenetrögzítő....
- Falusi bevásárló központ 3 betűvel. Mi az?
-...(Melléklet)
Ja bocs félre értelmeztem.. Azt hittem, hogy minden hívásnál végig mondják és a végén ha valamelyik "barát" akar valamit, akkor beszélnek
Ugyan melyik településen lehet ez? Lehet, hogy nálunk mert eltudom képzelni egy két bolt tulajról, hogy ezt kirakja.
Ez itt van nálunk! (oké, a város másik felén)
Ez valami fantasztikus, azt hittem közben, hogy nem tudják fokozni az élményt, de igen
Nekem a 2. az csont bejön. Szerintem jobb, mint egy normál komolyzene.
Aha, ahogy belép a Bond basszus, az szerintem is nagyon jó! Végül is mindkét zene nagyszerű, amit összevágtak.
Ezt nézzétek: Elvonási tünetek (Engem is gyötör az elvonási tünet, de nem ennyire )
Macskafogó 1 gyerekkorom egyik nagy kedvence. Miu -miújság c. számot Harcsa Veronika előadásában és a mai korommal már kicsit másképpen értelmezem a szöveget.
Bővebben: Link
Ezt én szalonnasütésnek nevezném. Ez még egyszerűbb, mint a virsli benne a szegekkel, mert itt legalább még a csatlakozóba is egyből passzol.
Meg ne fogd a malac farkát! :shocking:
Malacperzselő
Korunk oktatóvideója: http://index.hu/video/2010/03/10/igy_kell_a_kenopenzzel_banni/
|
Bejelentkezés
Hirdetés |