Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na, megint jönnek az értelmes topiknyitások...
Bővebben: Link Legalább köszönne, vagy valami...de ne itt, hanem egy IT-s oldalon. Szerk.: Topi a topon volt nagyon... ![]()
Egy présgép kilapította (önhibámon kívűl és kb. a körömágytól lefelé eltűnt az ujjam.) (Nem volt kellemes és sajnos most sem az.) De lehet megyek börzére, mivel pénteken megyek kórházba és akkor lehet mégsem megyek haza.
Huh... Jobbülést, illetve jobbulást.
Ez fájhatott...
![]() Én ugye, gipszkartonos lévén a sniccerrel szoktam szabdalni az ujjaimat. Volt már kórház is belőle, meg minden...figyelmetlenek vagyunk néha. Önhibádon kívűl meg még bosszantóbb tud lenni... ![]()
Így elegánsabb:
Idézet: „Jut eszembe... ajánlom magamat...” ![]()
De még az a szerencse, hogy azt, amit Te arra használsz, amire llaci56 a középső ujját, nem érte baleset...
![]()
Jaja, mondjuk ez is elég gáz, de még lehet hogy előnyt is lehet kovácsolni belőle a csajoknál. (Kicsit sajnáltatom magam.) Meg így legalább van több szabadidőm. (Igaz a melónak erre a hónapra lőttek.
![]()
Azért valamit tisztázzunk! Lehet, hogy ti baromi ügyesek vagytok és mással is tudjátok, (azért azt megnézném!) de én a matató ujjam nélkül képtelen lennék bizonyos akkordokat lejátszani akár a zongorán, akár a gitáron.
![]()
Mért is nem?
Bővebben: Link
De én még valamennyire tudok.
(Éjszaka azért jó, mert nem zavar senki, és nem kell arra figyelni, hogy nem szól-e épp a telefon, vagy nem csengettek...)
Rám is rám férne.
![]()
Belenéztem a linkbe, de nem kellett volna.
Idézet: „Agyhullámok, Észgépek és -újgenerációs agytrénerek valamint, az Életenergia és az Életerő” ![]() ![]()
Van fullextrás életerő energia generátor ~1.600.000 HUF-ért...
![]() Szaküzlet, mintabolt nyema ahogyan látom. ![]() Vajon, mi lehet az oka? ![]()
Hallod annyi pénzért én is adok neked élet energiát. (De amúgy is, ki az aki megveszi vajon?
![]()
Fiúk, ez az egész nem meríti ki a megtévesztés, a csalás fogalmát?
Nem lehet az ilyenekkel szemben valamilyen formában eljárni? :violent: :gun:
"Éjszakára ha kikapcsolom a mobilt, utolérhetetlen vagyok az ágyban!"
Tartja egy mai közmondás. ![]()
Üdv!
Volna egy kérdésem: A PC-knél különböző márkájú memóriák nem mindig működnek együtt. Ez laptopoknál is így van? Most egy Samsung 133MHz-es modul van benne, ami 256Mb-os. Szerintetek ha még egy Samsung-ot vennék bele, de nem ugyan ilyen típusút, akkor működnének együtt? Esetleg van valami program, amivel letesztelhetem őket? Mert az asztali gépemnél PQI-Samsung párosítás eleinte még működött, de 2-3 nap múlva iszonyat lassú lett a gép és, amikor kiszedtem az egyiket, akkor megint begyorsult.
Laptopoknál is úgy van, de azonos márkájúak biztosan működnek együtt, még különböző típus esetén is.
Értem, köszönöm a gyors választ!
Mivel használt modult veszek, mert már 133MHz-eset nem gyártanak, az a kérdés is felmerült bennem, hogy esetleg túlságosan elhasználódott. A memóriáknál nincs valamilyen hiba, hogy például egy cím nem működik, mint a HDD-knél a szektorhiba? Van valami program, amivel átnézethetem?
Ecsém, pont az ilyen témák miatt zárják be a rakás topicot, és direkt szóltak már itt, hogy ne beszélgessünk/kérdezgessünk ilyesmiről...
![]() Szerk.: Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, különös tekinettel a témanyitó kommentre, sárgával kiemelve... ![]()
Én úgy tudtam, hogy az OFF topicban ez megengedett.
![]()
Idézet: „- Minden ami elektronika és komoly dolog, annak itt helye nincs” A számítógép egy elég komoly dolog, ráadásul elektronika is akad benne... ![]()
|
Bejelentkezés
Hirdetés |