Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
A nyáktervezőben az RM5-höz tartozó fóliakondi hosszúsága 7,3 mm. Szélessége pedig 2,7 mm. Úgyhogy kb. annyi.
A mérés szerint az alapterület a NYÁK-on 7×5 mm. Szóval kicsit kövérebb, mint saccolták.
Kibővítettük a NYÁK vegyszer arzenált a korábban hiányolt termékekkel. Akinek kedve van rápillantani, itt megteheti.
Helló!
Régebben mintha láttam volna olyan tápegységet/trafót, aminek volt több váltófeszültségű kimenete, volt beépített egyenirányító és puffer is, most viszont nem találom. Úgy nézett ki, mint egy nagy műanyag trafó, elején banándugókkal. Meg tudja-e valaki mondani, hogy hol lehetett? Krisz
Ilyenekre gondolsz?
Csak viccelsz ugye. Attól, hogy banándugó van az elején nem hinném, hogy labortápra gondolt...
Köszi, hogy felvettétek a termékpalettára, de ahogy látom egy sem elérhető belőle.
Hopsz.... Lehet!
Banándugó van rajta és még műanyag doboz formája is van!
Nem, dehogy. A műanyagot úgy értettem, hogy olyan, mint ezek a műanyaggal kiöntött trafók, olyan burkolata volt.
Hali. Szeretnék tenni egy javaslatot. Esetleg a HEstore-nál nem lehet megoldani a toroid trafó vásárlását? (Még nem rendeltem ilyet, mert én inkább a HEstore-ban veszek mindent)
Akkor azt valahol máshol láthattad, én nem emlékszem rá, hogy lett volna olyanunk.
Mivel a szerver éjszaka rendezget és leltározgat, kell egy kis idő, mire megjelenik a készleten. Most már van belőlük (illetve még van, mert már volt aki vitte is).
Ha rákaptok az ízére - szigorúan képletesen fogalmazva -, akkor majd hozhatunk belőlük máskor is.
Ez a mohók ellen van, nehogy sokat vegyél!
Mi benne a hiba
Már semmi!
Tegnap még 10darabtól 385ft volt az ára. Így érthető az előtted szóló mondata is
Basszus, akkor már megint lekéstem az akciót!
Köszi!
Pedig úgy rémlett, hogy itt láttam. Viszont átnéztem a többi webáruházat is, ahol nézelődni szoktam, és ott sincs.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a csatolt képeken lévő törésgátlókat, és átvezető gyűrűt be tudtok-e szerezni? Konkrét méreteket később tudok majd mondani, de jó lenne több fajta is. Előre is köszönöm!
Köszönjük a felvetést, mindenképpen bővülünk ebbe az irányba. A jövő héten rajta leszek.
Köszönöm én is! Eszembe jutott még, hogy LCD kijelzőkhöz beépítő keretet vajon tudnátok szerezni? (Pl. ehhez: http://www.hestore.hu/termek_10026442.html)
Helló
Találtam EZT a fúrógépet a HEStor-én és nem tudom hogy milyen.Mármint hogy ha valakinek van ilyen akkor mi róla a véleménye,megbízható-e,megfelel-e "NYÁK gyártási"célra stb.Az a lényege a kérdésemnek hogy érdemes e kiadni rá az X össszeget?
Nem tudom, hogy mennyi pénzt szeretnél rá szánni, de én most vettem DREMEL 300-as mikrogépet és hozzá tokmány és egy több funkciós tartozék készletet. Nagyon szuper gépezet, ettől jobban ezen az áron nem hinném, hogy találsz.
Amit te kinéztél magadnak, azon én is gondolkoztam. Meg is akartam venni nem olyan rég csak nem volt készleten akkor és inkább vettem ezt. Jó volt meg minden csak kezdtem "kinőni" Így vettem a DREMEL-t amit nem bántam meg, hiába drága.
Köszi,de szegény vagyok mint a templom egere :nemtudom: . Amúgy meg ha majd én is "kinövöm" és még meg is szedem magam akkor veszek egy ilyet.
Hogyha tényleg csak hobbira kell otthonra, akkor vedd meg ezt.
Köszi erre van elég péz.Gondolom az adaptert is vegyem meg hozzá.
Én pedig vettem egy nagyon profi Proxxon ipari gépet: Bővebben: Link
Egy álom... A tokmánynak mekkora az átmérője? Illetve a fogazott rész alatti vékonyabb rész átmérőjét meg tudnád mondani? Arra lennék kíváncsi hogy az én gépemre fel lehet-e tenni.
Vehetsz is, de ha van otthon egy állitható adaptered akkor nem kell venned.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |