Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   32 / 174
(#) Frodo94 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Márc 8, 2010 /

A nyáktervezőben az RM5-höz tartozó fóliakondi hosszúsága 7,3 mm. Szélessége pedig 2,7 mm. Úgyhogy kb. annyi.
(#) Tocska válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

A mérés szerint az alapterület a NYÁK-on 7×5 mm. Szóval kicsit kövérebb, mint saccolták.

Kibővítettük a NYÁK vegyszer arzenált a korábban hiányolt termékekkel.
Akinek kedve van rápillantani, itt megteheti.
(#) Krisz03 hozzászólása Márc 9, 2010 /

Helló!

Régebben mintha láttam volna olyan tápegységet/trafót, aminek volt több váltófeszültségű kimenete, volt beépített egyenirányító és puffer is, most viszont nem találom. Úgy nézett ki, mint egy nagy műanyag trafó, elején banándugókkal. Meg tudja-e valaki mondani, hogy hol lehetett?

Krisz
(#) hadnagyakos válasza Krisz03 hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Ilyenekre gondolsz?
(#) MolnarG válasza hadnagyakos hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Csak viccelsz ugye. Attól, hogy banándugó van az elején nem hinném, hogy labortápra gondolt...
(#) MolnarG válasza Tocska hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Köszi, hogy felvettétek a termékpalettára, de ahogy látom egy sem elérhető belőle.
(#) hadnagyakos válasza MolnarG hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Hopsz.... Lehet!
Banándugó van rajta és még műanyag doboz formája is van!
(#) Krisz03 válasza hadnagyakos hozzászólására (») Márc 9, 2010 /

Nem, dehogy. A műanyagot úgy értettem, hogy olyan, mint ezek a műanyaggal kiöntött trafók, olyan burkolata volt.
(#) fantom45 hozzászólása Márc 10, 2010 /

Hali. Szeretnék tenni egy javaslatot. Esetleg a HEstore-nál nem lehet megoldani a toroid trafó vásárlását? (Még nem rendeltem ilyet, mert én inkább a HEstore-ban veszek mindent)
(#) Tocska válasza Krisz03 hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Akkor azt valahol máshol láthattad, én nem emlékszem rá, hogy lett volna olyanunk.
(#) Topi válasza fantom45 hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Folyamatban!
Holnapra meglesz.
(#) Tocska válasza MolnarG hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Mivel a szerver éjszaka rendezget és leltározgat, kell egy kis idő, mire megjelenik a készleten. Most már van belőlük (illetve még van, mert már volt aki vitte is).
Ha rákaptok az ízére - szigorúan képletesen fogalmazva -, akkor majd hozhatunk belőlük máskor is.
(#) fantom45 válasza Topi hozzászólására (») Márc 10, 2010 /

Nagyon szépen köszönöm!
(#) Sir-Nyeteg hozzászólása Márc 11, 2010 /

(#) Attila86 válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Ez a mohók ellen van, nehogy sokat vegyél!
(#) Tocska válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Mi benne a hiba
(#) Sir-Nyeteg válasza Tocska hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Már semmi!
Tegnap még 10darabtól 385ft volt az ára. Így érthető az előtted szóló mondata is
(#) Tocska válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Basszus, akkor már megint lekéstem az akciót!
(#) minmax hozzászólása Márc 12, 2010 /

Azt szeretném kérdezni, hogy a forgó potméterekhez kapható gombok sima tengelyre szoríthatók vagy csak a ricnizett tengelyre nyomhatók, azon nem forognak el?
Ez és Ez
(#) Krisz03 válasza Tocska hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Köszi!
Pedig úgy rémlett, hogy itt láttam. Viszont átnéztem a többi webáruházat is, ahol nézelődni szoktam, és ott sincs.
(#) titkovics válasza Tocska hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a csatolt képeken lévő törésgátlókat, és átvezető gyűrűt be tudtok-e szerezni? Konkrét méreteket később tudok majd mondani, de jó lenne több fajta is.

Előre is köszönöm!
(#) Tocska válasza titkovics hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Köszönjük a felvetést, mindenképpen bővülünk ebbe az irányba. A jövő héten rajta leszek.
(#) titkovics válasza Tocska hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Köszönöm én is! Eszembe jutott még, hogy LCD kijelzőkhöz beépítő keretet vajon tudnátok szerezni? (Pl. ehhez: http://www.hestore.hu/termek_10026442.html)
(#) papcsi95 hozzászólása Márc 14, 2010 /

Helló
Találtam EZT a fúrógépet a HEStor-én és nem tudom hogy milyen.Mármint hogy ha valakinek van ilyen akkor mi róla a véleménye,megbízható-e,megfelel-e "NYÁK gyártási"célra stb.Az a lényege a kérdésemnek hogy érdemes e kiadni rá az X össszeget?
(#) roland0327 válasza papcsi95 hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Nem tudom, hogy mennyi pénzt szeretnél rá szánni, de én most vettem DREMEL 300-as mikrogépet és hozzá tokmány és egy több funkciós tartozék készletet. Nagyon szuper gépezet, ettől jobban ezen az áron nem hinném, hogy találsz.
Amit te kinéztél magadnak, azon én is gondolkoztam. Meg is akartam venni nem olyan rég csak nem volt készleten akkor és inkább vettem ezt. Jó volt meg minden csak kezdtem "kinőni" Így vettem a DREMEL-t amit nem bántam meg, hiába drága.
(#) papcsi95 válasza roland0327 hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Köszi,de szegény vagyok mint a templom egere :nemtudom: . Amúgy meg ha majd én is "kinövöm" és még meg is szedem magam akkor veszek egy ilyet.

Hogyha tényleg csak hobbira kell otthonra, akkor vedd meg ezt.
(#) papcsi95 válasza roland0327 hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Köszi erre van elég péz.Gondolom az adaptert is vegyem meg hozzá.
(#) Attila86 válasza roland0327 hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Én pedig vettem egy nagyon profi Proxxon ipari gépet: Bővebben: Link
Egy álom...

A tokmánynak mekkora az átmérője? Illetve a fogazott rész alatti vékonyabb rész átmérőjét meg tudnád mondani? Arra lennék kíváncsi hogy az én gépemre fel lehet-e tenni.

Vehetsz is, de ha van otthon egy állitható adaptered akkor nem kell venned.
Következő: »»   32 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem