Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Én is csak utolsó kínomban estem neki, mint az agresszív kismalac.
Jól tetted! Én sem tudtam szétszedni.
Ilyenre gondolsz? Sajnos 100000.-FT a Vakerán
:yes: Igen ilyenre.
-De ha egy nullával kevesebb lenne!
Ezenkívűl találsz még függőleges oszlopos fúrót is párat a faipar.hu oldalon lévő apróhirdetések között. Vannak olcsóbbak, és drágábbak is.
Pedig ilyen gépet ennél az árnál kevesebbért nehéz lessz találni , én az enyémet ami ugyan ez volt 3 éve adtam 80-ért Ja az ár az nagymértékben függ ám az állapottól meg aztán az eladótól is , mennyit szeretne szakitani ?
Ezeket ismerem, már utánajártam. Német cég, pici ocoéknál rakják össze a gépeket.
Egyszer volt 50-ért, de akkor még nem akartam venni.
Ismered a dalt? "Késő minden kisöreg........
Hali. Gondoltam én is fölrakom a MÉG nem nagy műhelyem
Ilyen van nekem is, de 380V, elektromosan kettő fordulatszám közt lehet váltani, és oszlopos.
Az a bajom, hogy nincs csak 230 a közelben..... Frekiváltó kellene, de még nem találtam elfogadható árban.
Itt is van néhány figyelemre méltó darab, de árajánlatot kell kérni. Állítólag korrektek.
Nekem is oszlopos van mint a képen csak fekete színű és 380 voltos motor van rajta. Kötöttem rá egy segédfázis kondit és jól megy 230 voltról is. Az igaz, hogy 1/3 teljesítménye a korábbi 380-asnak. De 15 mm fúrót még bírja. Nekem tökéletesen megfelel. Nyolc évvel ezelőtt adtam el egy a képen látható gépet 25000.- Ft ért.
Most már nagyon sajnálom.
Az a 20 ezer, csak 11 845 Ft volt, a Brico Store-ba vettem, sz.f.váron (350W-s).
Régi szép idők! Nekem is így kezdődött! Gyarapítsd szépen! Szükséged lesz rá!
Sziasztok! Érdeklődnék hoy kinek milyen fúró-véső kalapácsa van ? Milyet ajánlottok ?
Tapasztalatok? üdv.
Ez attól függ, mit szeretnél vésni. Más kell egy 10 -es téglafalhoz, és más egy betonalap szétvéséséhez.
Ha nem otthonra kell, hanem ipari felhasználásra, akkor ezt.
Talán a makita olcsóbb, bár nem tudom a minőségét. Az biztos hogy fél napig ki sem esett a kezemből, egy szenyvízcsőnek kellett egy lyuk de picit tartós az alap a szülői házban.
Ez valóban igy is van, ezt tudom is .
Most ajánlottak egy metabo fúrókalapácsot 40-ért. Nem nagy teljesítmény 2.3 J , 700W . De csak egy metabo,3év garancia mi kell még. Szerintem megveszem hamarosan!
Hello
Ha olyan mint a képen akkor véletlenül se!!! Aminek ez a fajta irányváltója van azok nagyon hamar elhalnak, az egész kefe tartót mozgatja, alatta csúszó érintkező, vékony műanyag fülek, pillanatok alatt le lehet gyilkolni. Üdv!
A cég a második ilyet fogyasztja 3 év alatt.
És mivel ráírják a jótálásra hogy "nem iparszerű felhasználásra"...... llaci56: Ha van rá kess, és munka akkor OK.
Ezt nem vitatom. Én csak a gépre mondtam, hogy "JÓ".
Ilyen mikor mindent tölteni kell egyszerre!
Sziasztok !
Én ide szoktam "száműzni" magam, amikor csak tehetem. Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |