Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
te hol tartasz megcsináltad az új szerzeményt próbáltad már?
az új blokiról küldök fotót.jövőhéten ezt szeretném kipróbálni.5410 el.2 fejjel.a fotón látod hogy nem tudom úgy fotózni hogy lássál valamit.
egyébként az m25be 8led van,de most néztem egy külföldi oldalt és azt írták hogy 1 fejbe legalább 9 led kell hogy hatékony legyen.
Udv
Talaltam egy ilyen ledet. Sajnos sehol sem talalok bovebb infot/adatlapot rola, anelkul meg nehez megallapitani, hogy mennyire lenne mukodokepes a blokkoloba, de hatha valakit erdekel. Az adatlapon szereplo linken van osszehasonlito kep egy normal es az 5chipes led mukodeserol.
Ahonnan Én szoktam vásárolni ott nincs. Azoknak akik Pesten laknak gondolom könnyebb van egy rakás bolt.
Gratulálok,
![]() Kiváncsian várom az eredményt. Csináljt több mérést is
jó lesz az 5410 is csak 1 fejbe legalább 9 led legyen.legalább 2 fej de ha lehet 3 biztos ami biztos.
miért szeretnél ilyen nagy bumedlit belerakni?
köszi.de meggondoltam magam megcsináltam a 3.-at."3-mal"gerjesztek az-az 36 leddel 22 fokban és 5 féle próbát csinálunk.home made blokija lehet becsatlakozik ha elhozza.
Szerintem ebbol eleg lenne 4db, a 30-40°-os sugarzasi szogbol, es nagyobb teljesitmenybol adodoan. De javitsatok ki ha rossz az elmeletem
![]() Esetleg ilyenre is be lehetne ruhazni: Bővebben: Link
hidd el az én kísérletezésem már meghallata ha vettem volna 1 interceptort.ha meg van a megoldás akkor úgy kell csinálni és nem éri meg variálni.a lényeg:nincs 1 lézerfegyverünk amit legalább 1 hétre kölcsön lehetne kérni ezért heteket rá várni.már nem bírom idegileg.
Szeretnék megosztani veletek egy elgondolkoztató dolgot. Ma kipróbáltam egy tfdu-val épített vevőt, amiben egy nagyon egyszerű sávszűrős szoftver volt.(60 hz - 4 khz). Gyakorlatilag amint elkezdte sütni a nap szinte folyamatosan jelzett. Ez annál is érdekesebb volt mert a kocsiban lévő szelektív szoftveres blokkoló meg sem nyikkant. Nem tudom tapasztalt-e valaki hasonlót? Számomra a tanulság, nem szabad a szoftverrel "spórolni". Meg kell azt írni rendesen.
![]()
Nem tudom, hogy mi lehet, de kb ezzel a beállítással megy az enyém (90Hz-6000Hz) már kb fél éve és még soha nem volt vakriasztás.
Valami szerintem nem OK ott
6102 vagy 6103?
Akkor is riasztott, amikor nem a TFDU-val szembe sütött? Hány impulzus után riaszt?
az én blokimnál se volt gond,bár én csak 1 napot használtam.napra hogy tud elindulni.nem értem.én semmivel nem tudtam begerjeszteni csak teszterrel.
Segítsetek egy kis elméletben: Mit jelent nálatok az "egyszerű sávszűrős program"? Én jelenleg úgy próbálkozom, hogy a be van állítva az edge detector, ami indítja a countert. Ha túl "hamar", vagy "későn" jön a következő él, akkor eldobja a mérést, mint fals jelet. Nálam ez a sávszűrés. Ellenben, ha adott intervallumon belül jön a következő, akkor megtartom az értéket és berakom egy pufferba. 5 mérés után átlagolom az eredményeket és kijelentem, hogy ennyi a vett pps érték, majd ezzel elkezdek adni, folyamatosan 7 másodpercig, elvileg szinkronban, gyakorlatilag ez még nem sikerült tökéletesen, de ezt meg tudom majd oldani...remélem.
A gondom ott van, hogy mi van, ha veszek 3 szép jelet, majd egy zavart - mondjuk "beszúródik" a mérőjelbe - majd még a következő ismét a traffi mérőjele lesz. Hogy tudom észrevenni és kiszűrni, hogy eldobhassam a hamis jelet az átlagból. Valami olyasmi kellene, hogy csak akkor tekintem releváns adatnak, ha az előzőhöz képest mondjuk 5%-on belül van...de mi van, ha pont az első jel a fals, akkor a második mérést dobja el, ami pedig jó... Szóval egy kicsit megkavarodtam. segítsetek ötletelni! (vagy szóljatok rám, hogy túlizgulom a dolgot ![]()
A te helyedben a "brutal force" módot választanám és nem dobnék el fals jelet.
Nálam is ez a "sávszúrő"
Hogy lézerjel közben jön a zavarjel, szerintem irdatlan kicsi az esélye. Ilyenkor nálam reset és újra kezdi a számlálást
Ez jó ötlet! (és meg is oldja a problémát) De hány mérés után indítod a blokkolást? Ha pont valami interferencia van a traffival együtt, akkor pár reset-elt mérés és már késő is, nem?
Jó, tudom, túlizgulom és nincs esélye, de maximalista vagyok, legalább elméletben jól akarom csinálni a dolgot. @vicsys: Szinkronizálni akarok...ez a heppem! ![]()
Tudnál egy fényképet felrakni az Echo blokkoló LED-ről oldalről, hogy látszódjon az anód-katód?
Kiváncsi vagyok milyen típus van benne, 5410 vaqy 5210
5 impulzus, 6-tól blokkol.
Kicsi az esély, hogy pont akkor van interferencia.
Attól még nyugodtan szinkronizálhatsz...
5210-es. Megnéztem. De egy fél óra múlva tudok képet is felrakni róla...ha feltöltöttek a fotó-apparát elemei.
Hopp, akkor viszont nem értem: Te mit értesz "Brutal Force" alatt? Az nem azt jelenti, hogy valahol 200-300PPS körül irdatlan energiával adsz, függetlenül attól, hogy mit detektáltál?
Nem. Ha már megvan az azonosítás, akkor onnantól folyamatosan adsz, pl. 7mp-ig.
6103. Egyértelműen fénytől volt mert amikor letakartam megszűnt. Nagyon érdekes volt a jelenség, a szoftver úgy működik, hogy a fals jel esetén csak led villog. Gyakorlatilag a led folyamatosan villogott, igaz nem egyforma ütemben, és kb 10-15 másodpercenként be is riasztott. Ahogy elfordultam a szembe naptól a jelenség megszűnt. Ha blokkolóban lett volna lehet hogy fel sem tűnik, csak elkönyveltem volna egy fals riasztásnak. Ez mondjuk csak egy próba szoftver volt, csak detektor, de nem hiszem hogy használni fogom.
![]() Mármint a szoftvert. |
Bejelentkezés
Hirdetés |