Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Elsőnek, ha már így eldőlt a helyszín, és az időpont, akkor fel kellene venni a kapcsolatot a Bokay kert kibérlésével kapcsolatosan, a kompetens személyekkel.
Tavaly ugye Norberto volt az ügyvezető, szervező e-téren. Valakinek tehát fel kellene vállalni az ez évi szervezést, és az ezzel járó utánjárást. ( Persze nem ártana megcsinálni előzőleg a tavalyihoz hasonlóan, a részvételi kérdőablakot)
Helló mindenkinek. Egy kicsit lemaradtam, későn kapcsolódtam be, ezért valaki be tudna avatni a részletekbe? :miaz:
Még nem maradtál le semmi fontosról, kövesd a témát.
Azt javasolnám, hogy valaki környékbéli intézze a Bókayt. (Tényleg! Mi van Norbertóval?)
És ha neketek is jó, akkor én intézem a kaját. Rögvest egyeztetem bratyóval a dolgot, és mondok egy kaja árat - per kopf...
Na olvastam..|Ha kell (és ez majd nagy valószínűséggel lehet) tudok vinni darált paprikát. Sógoromat majd megkérdezem hogy hogy állnak paprika ügyben, mert Bács-Kiskun megyéből szoktak vinni embereknek Szegedre meg Pestre.. és nagyon finom, jó minőségű.
Tehát ha kell, holnapra tudok válaszolni hogy lesz-e.
Én Kalocsáról rendelem, de ha tudsz jó áron, jöhet.
Szegedre minek vinni? A másik hazája...
Kalocsáról? Én ott lakok.. Ugye hogy jó. (amúgy én Bátyáról tudok hozni) És csak azért mondtam hogy Szegedre mert ennyire jó. És úgy ahogy ingyen tudok hozni.
Ha nem vállalja más, akkor én szívesen intézek ilyesmit. A munkaidőm megengedi, hogy szinte bármikor, bárhova elmenjek, ha szükséges, ezt egy korábbi hsz-ben is jeleztem. Kerékpárral közlekedem, 40 percen belül bárhol bevethető vagyok a fővárosban (futárbetegség), és nem lakok messze a Bókaytól sem... :yes:
Örülök, ha hozol, de ne ígérj olyat, hogy ingyen. 100 emberre marhapörkölt, az olyan 3-4 kg őrölt pirospaprika!
Meg vagy bízva!
Kicsi, olcsó, keveset fogyaszt...
Oké, séf bácsi, ha mindenkinek jó, akkor go...
(Nem is tudtam, hogy ilyen jó vagyok rímek terén... )
Köbzoli kajája is szükségszerűen nélkülözhetetlenül elmaradhatatlanul kihagyhatatlanul felejthetetlenül kirekeszthetetlen...
Erre most írhatnék egy obszcén dolgot, de inkább nem teszem... Sajnos be kell érned kéthetenkénti láthatással.
Vajon menyivel drágítaná meg a pólót ha még egy plusz felirat lenne rajta az eredeti feliraton kívül?
HE találkozó 2010
Elfelejtettem mondani, hogy a pörköltre én is igent nyomok. Mindegy melyik variáció.
Ezeket venném meg:
Marhalábszár Zsír hagyma krumpli zöldpaprika Paradicsom Pirospaprika kenyér Savanyúság Erős paprika Őrölt bors Őrölt kömény tányér villa pohár Ez eddig majdnem 500 Ft / fő -re jön ki. Ehhez tudni kell, hogy 1 360 Ft 1 kg marhalábszár, így egy fejadag 340 Ft. Természetesen ha kell veszek mást is, (hogy ne kelljen többünknek vásárolni,) beszerzem a piát is, csak mondjátoik, mi és mennyi legyen! fantom45 ! Őrölt pirospaprika 1 kg elég (120 főre), ha tudsz hozni.
Izé, ez a terv:
Idézet: „Ötvözzük a jót a hasznossal. Belépő ára egyben tartalmaz egy II. Hobbielektronika.hu találkozó 2010, Budapest feliratú pólót.” Most erre mégegyszer minek ráírni, hogy 'HE találkozó 2010'...?
Hát ja, mint a hétvégi apukák, mi? Neked is feltűnt, mikor köszöntem, hogy "szervusz gyermek"...
Pedig Anyu azt mondta, hogy a postásbácsi...
Akkor most végül mennyi lenne a pörkölt fejadagja? Körülbelül 900 Ft? Jól hangzik!
Bocs erről a hozzászólásról lemaradtam. Valóban furcsán nézne aki meglátná . Ha már egyszer ilyen bugyutaságot írtam javaslom, aki két belépőt fizet annak a dupla felirat is járjon.
Ez az 500Ft teljesen jó ár, csak a fejadag az tág fogalom, mert hát kinek mekkora a feje. :hide: Persze badarság lenne ebből bezab... izé, bekajálni, amikor lesz ott még más finomság is. Pláne számomra, aki nem volt az előzőn, s végig akarom kóstolni a híres finomságokat is.
Nem tudom, mennyi lesz pólóval és egyéb kültségekkel együtt a belépő, de akkor már legyen benne az is, hogy a pólókat lecsöpögtetjük pörkölttel, és akkor nem kell mindenkinek magának...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |