Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   48 / 199
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Nekem is AZ köll! :yes:
(#) lui144 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Akkor nekem XXXL
(#) szamóca hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Elsőnek, ha már így eldőlt a helyszín, és az időpont, akkor fel kellene venni a kapcsolatot a Bokay kert kibérlésével kapcsolatosan, a kompetens személyekkel.
Tavaly ugye Norberto volt az ügyvezető, szervező e-téren. Valakinek tehát fel kellene vállalni az ez évi szervezést, és az ezzel járó utánjárást. ( Persze nem ártana megcsinálni előzőleg a tavalyihoz hasonlóan, a részvételi kérdőablakot)
(#) fantom45 hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Helló mindenkinek. Egy kicsit lemaradtam, későn kapcsolódtam be, ezért valaki be tudna avatni a részletekbe? :miaz:
(#) potyo válasza fantom45 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Még nem maradtál le semmi fontosról, kövesd a témát.
(#) fantom45 válasza potyo hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Oké
(#) szamóca válasza fantom45 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

(#) fantom45 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Köszi ezt elolvasgatom.
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 10, 2010 / 1

Azt javasolnám, hogy valaki környékbéli intézze a Bókayt. (Tényleg! Mi van Norbertóval?)
És ha neketek is jó, akkor én intézem a kaját. Rögvest egyeztetem bratyóval a dolgot, és mondok egy kaja árat - per kopf...
(#) fantom45 hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Na olvastam..|Ha kell (és ez majd nagy valószínűséggel lehet) tudok vinni darált paprikát. Sógoromat majd megkérdezem hogy hogy állnak paprika ügyben, mert Bács-Kiskun megyéből szoktak vinni embereknek Szegedre meg Pestre.. és nagyon finom, jó minőségű.
Tehát ha kell, holnapra tudok válaszolni hogy lesz-e.
(#) llaci56 válasza fantom45 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Én Kalocsáról rendelem, de ha tudsz jó áron, jöhet.
Szegedre minek vinni? A másik hazája...
(#) fantom45 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Kalocsáról? Én ott lakok.. Ugye hogy jó. (amúgy én Bátyáról tudok hozni) És csak azért mondtam hogy Szegedre mert ennyire jó. És úgy ahogy ingyen tudok hozni.
(#) tatabike válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Ha nem vállalja más, akkor én szívesen intézek ilyesmit. A munkaidőm megengedi, hogy szinte bármikor, bárhova elmenjek, ha szükséges, ezt egy korábbi hsz-ben is jeleztem. Kerékpárral közlekedem, 40 percen belül bárhol bevethető vagyok a fővárosban (futárbetegség), és nem lakok messze a Bókaytól sem... :yes:
(#) llaci56 válasza fantom45 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Örülök, ha hozol, de ne ígérj olyat, hogy ingyen. 100 emberre marhapörkölt, az olyan 3-4 kg őrölt pirospaprika!
(#) llaci56 válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Meg vagy bízva!
Kicsi, olcsó, keveset fogyaszt...
(#) tatabike válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Oké, séf bácsi, ha mindenkinek jó, akkor go...
(Nem is tudtam, hogy ilyen jó vagyok rímek terén... )
(#) tatabike válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Köbzoli kajája is szükségszerűen nélkülözhetetlenül elmaradhatatlanul kihagyhatatlanul felejthetetlenül kirekeszthetetlen...
(#) llaci56 válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Sokat vagy a Matykusszal.
(#) tatabike válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Á, nem eleget...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Erre most írhatnék egy obszcén dolgot, de inkább nem teszem... Sajnos be kell érned kéthetenkénti láthatással.
(#) poros hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Vajon menyivel drágítaná meg a pólót ha még egy plusz felirat lenne rajta az eredeti feliraton kívül?
HE találkozó 2010
(#) DuMatyi hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Elfelejtettem mondani, hogy a pörköltre én is igent nyomok. Mindegy melyik variáció.
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Ezeket venném meg:

Marhalábszár
Zsír
hagyma
krumpli
zöldpaprika
Paradicsom
Pirospaprika
kenyér
Savanyúság
Erős paprika
Őrölt bors
Őrölt kömény
tányér
villa
pohár

Ez eddig majdnem 500 Ft / fő -re jön ki. Ehhez tudni kell, hogy 1 360 Ft 1 kg marhalábszár, így egy fejadag 340 Ft.
Természetesen ha kell veszek mást is, (hogy ne kelljen többünknek vásárolni,) beszerzem a piát is, csak mondjátoik, mi és mennyi legyen!

fantom45 ! Őrölt pirospaprika 1 kg elég (120 főre), ha tudsz hozni.
(#) tatabike válasza poros hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Izé, ez a terv:

Idézet:
„Ötvözzük a jót a hasznossal.
Belépő ára egyben tartalmaz egy
II. Hobbielektronika.hu találkozó
2010, Budapest

feliratú pólót.”

Most erre mégegyszer minek ráírni, hogy 'HE találkozó 2010'...?
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Hát ja, mint a hétvégi apukák, mi? Neked is feltűnt, mikor köszöntem, hogy "szervusz gyermek"...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Pedig Anyu azt mondta, hogy a postásbácsi...

Akkor most végül mennyi lenne a pörkölt fejadagja? Körülbelül 900 Ft? Jól hangzik!
(#) poros válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Bocs erről a hozzászólásról lemaradtam. Valóban furcsán nézne aki meglátná . Ha már egyszer ilyen bugyutaságot írtam javaslom, aki két belépőt fizet annak a dupla felirat is járjon.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Ez az 500Ft teljesen jó ár, csak a fejadag az tág fogalom, mert hát kinek mekkora a feje. :hide: Persze badarság lenne ebből bezab... izé, bekajálni, amikor lesz ott még más finomság is. Pláne számomra, aki nem volt az előzőn, s végig akarom kóstolni a híres finomságokat is.
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Nem tudom, mennyi lesz pólóval és egyéb kültségekkel együtt a belépő, de akkor már legyen benne az is, hogy a pólókat lecsöpögtetjük pörkölttel, és akkor nem kell mindenkinek magának...
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Jaj, már ezt a kis élvezetet is globalizálni akarod?
Következő: »»   48 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem