Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
elég sok videó van fent neki.valamelyiknél mutatja a 4 ledet.irja hogy 10mm 850nm es.csak azt nem hogy 5 chippes.simába kétlem hogy ekkora fény tudna kibocsájtani.
erre gondoltam köszi.embertelen a fény nyaláb mi?
Vigyazz, a 850nm-re erzekenyebb a kamera mint a 890nm-re.
Amugy nekem fejenkent 15 led lesz. 5210-bol es 5410-bol vegyesen
Szerintem és nem akarok senkivel veszekedni, de nálad valószínűleg NEM JÓ a szoftver. Olyan nincs hogy hol jó hol nem jó. Ennek ilyen kondíciókkal működni kellett volna.
A 850 nm nem jó a blokkoláshoz. Ha megnézel bármilyen adatlapot látod, hogy egy 850 nm-es led 905 nm-en szinte semmit sem sugároz. A gun optikai szűrője ki fogja szűrni. A bejutó teljesítmény csak töredéke lesz. Már a tshf is kompromisszum, hiszen 905 nm-en csak a kisugárzott teljesítmény 75%-át adja.
http://www.youtube.com/user/thundolis#p/u/10/4fd_iiC4Bgg
Megneztem ezt a videot. Itt o is a tshf ledeket hasznalja. 20 darabot. nalam 20 darab nem vakitja a telefonom kamerajat. Valoszinuleg az o kameraja elegge erzekeny az infrara. Utana jartam a kameraknak. A legerzekenyebb ccdvel rendelkezo is csak fele annyira erzekeny az infrara mint a lathato tartomanyra. (Azaz 2x-es zarido szukseges ugyan olyan expoziciohoz) Meg kiprobalom a notebookom kamerajat, az joval erzekenyebb.
Gondolkodom azon, hogy összerakom az egyik fejet és 200/200nS-os 200mA-es 2x5 LED meghajtással letesztelem..
Ha 5 LED-del legrosszabb esetben 60m-ig blokkolta, akkor elvileg ezzel jobb eredményt kellene elérnem. Mi a véleményed egy olyan felálláson, hogy van 1 adófej a fenti felállással 20 LED-del és több érzékelős fej, ami indítja az adót?
ha sorba van az 5 led 14,5v nál minimum 15R lehet az ellenllás?te hogy csináltad a szoftvert?300 fény 800 szünet?
mert lehet újra összerakom 5 leddel csak a te paramétereddel.
TFDU-nál volt vakriasztásod?
Mennyit mentél (üzemóra) vele?
vakriasztásom nem volt.mérésnél nagyon jó volt.pár órát.
12f629 nél nem lehet beállítani a 300/800 at elméletileg.200/800 az jó?
Én a detektálás miatt használok több fejet, +ahogy már mondtam a fejek fázisban eltolva indulnak, hogy kicsi legyen a szünet idő.
Már tesztelés alatt van a szinkronizált verzióm, csak a fejek össze szinkronozásával van némi problémám. De szerintem jövő héten már az is menni fog. Az ötlet már megvan. ![]()
köszönöm.holnap kezdem a nyákot csinálni....MÁR MEGINT....már a hó cipőm tele van vele hogy nincs 1 ilyen fegyverünk és állandóan kuncsorognom kell.már igazán jó lehetne.a bmw-re a 2 fej kevés mi?
A mérő mit fog látni ebből (jel/szünetidő)?
nem...de sajna kiöntöttem.újra átnéztem és lehet hogy a rögzítés nem volt jó mert nem állt az úttal párhuzamosan.új tartót csináltam neki és méregetem hogy péntekre zsírkovics legyen.ja.....lehet előről akkor mért be amikor tudott amikor a 3másodperces szünet volt.ezt onnan veszem hogy az utolsó 2 mérésnél telefonon beszéltünk hogy most van a szünet.de a hátsót akkor sem értem.lehet több az egyenes a hátulján és jobban visszaverődik a lézer sugara.
A blokkolás szempontjából jó, de lehet hogy a ledjeid elfüstölnek. Egy próbát megér.
![]()
Én a Te blokkolódról kérdeztem, hogy milyen jelet fog látni a mérő(Jel/szünet)?
Még nem akarom elmondani de ha összejön nagy durranás lesz. Legalábbis szerintem
![]()
Csak nekem áruld el, hogy nyugodtan tudjak aludni
![]()
Neked elárulom!
![]()
Meg dobozolnom kell es felszerelni. Szerintem ez vasarnap meglesz.
sziasztok. nem rég találtam erre a forumra. Csatoltan betettem néhány képet a PRO30 laser blokkoló fejéről. Nekem ilyen van a kocsimban.Elöl 2 hátul 1. A baráti körben is van egy pár .(elöl 3).Megbizhatóan blokklja a régebbi FI, FII,FIII, SCS101,SCS102. De ez sem bir a SCS103 -mal csak akkor ha elöl legalább (4)-6 fej van és az is közvetlenül a rendszám körül sajna.Igaz stabilan jelzi már előre csak blokkolni nem tudja megbizhatóan.
Érdekelne az általatok megépitett blokkoló,Végig olvastamm a fórumot,teljes gratula hozzá. HMJ. ha kell tudok segiteni a mérésekben! Teszek fel képet még a beltéri egységről is. Azt nem értem miért kell mind a két egységbe tartalom? A beltériben egy pic16F72 van mig a fejegységben megy egy attiny45V ![]() ![]() Most akkor mi vezérel mit ??
Üdv a fedélzeten és köszi a képeket.
Ha lesz egy kis időd és tudnál csinálni a fejről elölről-hátulról jobb megvilágítás és felbontás mellett még akkor nagyon megköszönnénk. Mindíg tudunk tanulni az ilyenből. Az SCS103-nál hogy mértetek 60m-ről autómata módban? Távoli mérést sem blokkolja?
Szia!
Érdekesek ezek az adó ledek. Nem tudsz róluk valami bővebbet? -áram -hullámhossz -esetleg típus
tudnál segíteni a mérésben?scs 103 mal kéne 1 et tesztelni.
szevasz.órás nagyítóval átnéztem a blinder ledjeit és ugyan az mint a tshf5410.erre mérget vehetsz.
szevasz.rég láttalak a fórumon.elől 20m ig volt jó.hátul nem nagyon.mi lehet az oka.prolaser 2
|
Bejelentkezés
Hirdetés |