Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
elég sok videó van fent neki.valamelyiknél mutatja a 4 ledet.irja hogy 10mm 850nm es.csak azt nem hogy 5 chippes.simába kétlem hogy ekkora fény tudna kibocsájtani.
erre gondoltam köszi.embertelen a fény nyaláb mi?
Vigyazz, a 850nm-re erzekenyebb a kamera mint a 890nm-re.
Amugy nekem fejenkent 15 led lesz. 5210-bol es 5410-bol vegyesen
Szerintem és nem akarok senkivel veszekedni, de nálad valószínűleg NEM JÓ a szoftver. Olyan nincs hogy hol jó hol nem jó. Ennek ilyen kondíciókkal működni kellett volna.
A 850 nm nem jó a blokkoláshoz. Ha megnézel bármilyen adatlapot látod, hogy egy 850 nm-es led 905 nm-en szinte semmit sem sugároz. A gun optikai szűrője ki fogja szűrni. A bejutó teljesítmény csak töredéke lesz. Már a tshf is kompromisszum, hiszen 905 nm-en csak a kisugárzott teljesítmény 75%-át adja.
http://www.youtube.com/user/thundolis#p/u/10/4fd_iiC4Bgg
Megneztem ezt a videot. Itt o is a tshf ledeket hasznalja. 20 darabot. nalam 20 darab nem vakitja a telefonom kamerajat. Valoszinuleg az o kameraja elegge erzekeny az infrara. Utana jartam a kameraknak. A legerzekenyebb ccdvel rendelkezo is csak fele annyira erzekeny az infrara mint a lathato tartomanyra. (Azaz 2x-es zarido szukseges ugyan olyan expoziciohoz) Meg kiprobalom a notebookom kamerajat, az joval erzekenyebb.
Gondolkodom azon, hogy összerakom az egyik fejet és 200/200nS-os 200mA-es 2x5 LED meghajtással letesztelem..
Ha 5 LED-del legrosszabb esetben 60m-ig blokkolta, akkor elvileg ezzel jobb eredményt kellene elérnem. Mi a véleményed egy olyan felálláson, hogy van 1 adófej a fenti felállással 20 LED-del és több érzékelős fej, ami indítja az adót?
ha sorba van az 5 led 14,5v nál minimum 15R lehet az ellenllás?te hogy csináltad a szoftvert?300 fény 800 szünet?
mert lehet újra összerakom 5 leddel csak a te paramétereddel.
TFDU-nál volt vakriasztásod?
Mennyit mentél (üzemóra) vele?
vakriasztásom nem volt.mérésnél nagyon jó volt.pár órát.
12f629 nél nem lehet beállítani a 300/800 at elméletileg.200/800 az jó?
Én a detektálás miatt használok több fejet, +ahogy már mondtam a fejek fázisban eltolva indulnak, hogy kicsi legyen a szünet idő.
Már tesztelés alatt van a szinkronizált verzióm, csak a fejek össze szinkronozásával van némi problémám. De szerintem jövő héten már az is menni fog. Az ötlet már megvan.
köszönöm.holnap kezdem a nyákot csinálni....MÁR MEGINT....már a hó cipőm tele van vele hogy nincs 1 ilyen fegyverünk és állandóan kuncsorognom kell.már igazán jó lehetne.a bmw-re a 2 fej kevés mi?
A mérő mit fog látni ebből (jel/szünetidő)?
nem...de sajna kiöntöttem.újra átnéztem és lehet hogy a rögzítés nem volt jó mert nem állt az úttal párhuzamosan.új tartót csináltam neki és méregetem hogy péntekre zsírkovics legyen.ja.....lehet előről akkor mért be amikor tudott amikor a 3másodperces szünet volt.ezt onnan veszem hogy az utolsó 2 mérésnél telefonon beszéltünk hogy most van a szünet.de a hátsót akkor sem értem.lehet több az egyenes a hátulján és jobban visszaverődik a lézer sugara.
A blokkolás szempontjából jó, de lehet hogy a ledjeid elfüstölnek. Egy próbát megér.
Én a Te blokkolódról kérdeztem, hogy milyen jelet fog látni a mérő(Jel/szünet)?
Még nem akarom elmondani de ha összejön nagy durranás lesz. Legalábbis szerintem
Csak nekem áruld el, hogy nyugodtan tudjak aludni
Neked elárulom!
Meg dobozolnom kell es felszerelni. Szerintem ez vasarnap meglesz.
sziasztok. nem rég találtam erre a forumra. Csatoltan betettem néhány képet a PRO30 laser blokkoló fejéről. Nekem ilyen van a kocsimban.Elöl 2 hátul 1. A baráti körben is van egy pár .(elöl 3).Megbizhatóan blokklja a régebbi FI, FII,FIII, SCS101,SCS102. De ez sem bir a SCS103 -mal csak akkor ha elöl legalább (4)-6 fej van és az is közvetlenül a rendszám körül sajna.Igaz stabilan jelzi már előre csak blokkolni nem tudja megbizhatóan.
Érdekelne az általatok megépitett blokkoló,Végig olvastamm a fórumot,teljes gratula hozzá. HMJ. ha kell tudok segiteni a mérésekben! Teszek fel képet még a beltéri egységről is. Azt nem értem miért kell mind a két egységbe tartalom? A beltériben egy pic16F72 van mig a fejegységben megy egy attiny45V . Most akkor mi vezérel mit ??
Üdv a fedélzeten és köszi a képeket.
Ha lesz egy kis időd és tudnál csinálni a fejről elölről-hátulról jobb megvilágítás és felbontás mellett még akkor nagyon megköszönnénk. Mindíg tudunk tanulni az ilyenből. Az SCS103-nál hogy mértetek 60m-ről autómata módban? Távoli mérést sem blokkolja?
Szia!
Érdekesek ezek az adó ledek. Nem tudsz róluk valami bővebbet? -áram -hullámhossz -esetleg típus
tudnál segíteni a mérésben?scs 103 mal kéne 1 et tesztelni.
szevasz.órás nagyítóval átnéztem a blinder ledjeit és ugyan az mint a tshf5410.erre mérget vehetsz.
szevasz.rég láttalak a fórumon.elől 20m ig volt jó.hátul nem nagyon.mi lehet az oka.prolaser 2
|
Bejelentkezés
Hirdetés |