Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   53 / 147
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Írtam már neked, szerintem szoftver probléma lehet. Valami nem stimmel az impulzusokkal.
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

lehet hogy az a baj nem tudom mert nem én írtam hanem a mérnők ismerősöm.de ő is már csak másolja a procikba.az létezik hogy 5 ből 3 om jó a másik kettő rossz?sajna kiöntöttem és nem tudom szétszedni.
(#) Reggie válasza kisgyermek hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Meresben nekem kene segitskeg. Ugy kb szerdara leszek kesz a ragasztassal es szerelessel(sajnos 24 oras a ragaszto)
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Esetleg lehetne csatlakozni a kovetkezo penteki teszthez?
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

persze.merre laksz?péntek reggel derül ki hogy bent van e a műszer.olyan 4-5 körül tudunk indulni.

csak prolaser 2-3 van.

nekem is scs-103 kellene.

Koszi. En m1m7 kivezetonel lakok, de elmegyek barmerre.

Cserebe, ha a teszt utan szeretnel meregetni, tudok magammal vinni egy 100megas szkopot.
(#) Reggie válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

vagy ha a teszt elott szeretnel meregetni akkor elobb elindulok.

haverom most hívott hogy befektet a blokiba. 26 leddel próbálunk.3fejet.mehet áttervezni.nagyon fáradt vagyok már ettől.

nekem 2 fej, 15led/fej. probanyakon. kar panelt gyartani amig csak tesztelsz. ebbol ugy van ha szembol nezed a kocsit:

5x5410,10x5210 -hutomaszk- 10x5210,5x5410

ha nem lesz jó.utánna tudunk méricskélni.te most mivel állsz elő?

az elrendezes fentebb. a jelalak a szokasos 400/1000 ns a csucsaram 300mA/led. Es detektalas nelkuli folyamatos zavaras.

fent van már.képet tudsz küldeni.én is áthelyeztem mindjárt lefotozom és felrakom.

maris megcsinalom. meg 2 szal drotot kell beforrasztani. a hutomaszk meg szarad a kadban mosas utan

bömbi első blokik.
(#) Reggie hozzászólása Ápr 11, 2010 /

Na nekem ilyen. A maszkba meg nincsen pontosan bepozicionalva es ragasztva azert all csalen.
(#) Reggie hozzászólása Ápr 11, 2010 /

Igy nez ki bekapcsolva. Szobaban, tobbnyire mesterseges kornyezeti megvilagitasban,

*****.és ez most hogy lesz?vevő van vagy csak pl a proci 4 es lábával magas vagy alacsony szint és megy 1 darabig?

belterben bekapcsolom egy kapcsoloval, es addig zavar amig ki nem kapcsolom. a proci csak a jelalak eloallitasa miatt van benne. meg mert volt a fiokban

30 ohmal vezérled?

6*5.1+fet

azt nem értem hogy miért nem csinálsz komplettet.a vevő az sokat számít.most hány led lesz?

ja. 30 led.kb 20-30 méterig lesz jó.

úgy kellene csinálni hogy elérje az 50 et.

hat minek vevo ha lehet mo-n folyamatosan zavarni. csak plusz hibalehetoseg. mondjuk igaz, hogy a meres tenyerol csak akkor ertesulsz, ha elhaladtal mellette. de ha ez megy 20 meterig, akkor elotte siman lesz ido fekezni.
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Honnan fogod tudni, hogy mikor kell fékezni? :no:
Ráadásul szerintem a ledek élettartama drasztikusan le fog csökkenni. Másrészt ha nem akarod, hogy állandóan megállítsanak és az elsősegély csomagot firtassák, jobban jársz, ha fékezés után meg tudnak mérni. Mint régebben írtam jobb a békesség.
Ja még egy műszaki kérdés: egy kontrollerrel megy az összes led? Mert ha igen akkor max150m-ig fogsz blokkolni szerintem.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Onnan, hogy olyan kozelrol mar latni, ha mernek Ha lefekeztem, akkor meg kezzel ki is tudom kapcsolni, ha olyan kedvem van.
A ledek elettartama nem hinnem hogy nagyon csokkenne,de mivel annyit azert nem autozok nem is szamitana, ugyanis ha atlag 25km/h-s sebesseget szamolsz, es a ledek elettartama lecsokken 4000 orara, akkor is 100000 km-t tudok vele menni.
Az meg hogy mindig megallitanak engem nem izgat, mivel rendben van minden papirom. De mamar nem jellemzo hogy a merosok megallitanak barkit is.
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Szerintem meg mostanában pont ez lett a jellemző, de te tudod.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

En itt bp-en mar nagyon reg nem lattam olyat, hogy valaki utan mentek. plane, hogy a parkolo autok koze beallva, vagy a jardan/fuvon/feluljaron allva meg nehezebb utana indulni.
(#) Reggie válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Plane azert, hogy az elsosegely-csomagrol/izzokeszletrol erdeklodjenek.
(#) kisgyermek válasza treshold hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

hali.

Az SCS103 mérése automata modban volt. amit beszéltem a haverokkal "utáljuk nagyon mert xar" Városban általában 69 Km /h van állitva, Itt csinál egy fotot 60 és 70 méter között 1X. Ha sikerül akkor jo ha nem akkor nem. Az optikája nem a legjobb. A régebbi fáma-t sokkal jobban dicsérték.Az össz. látótávolsága 130m.
A kisugárzot jel az messzebbről érzékelhető de nekem sajna ez is marad.Blokkolni csak akkor tudnám ha feltennék még egy rakás fejet előre is meg hátra is.
feltöltött kép felbontása 5 MP volt csak a fórum motorja levette a minőséget..Ha kell elküldöm emailban.

A ledekról sajna nem tudok semmit. A panelon semmi lirás azonosió nincs
A beltéri betápja akku fesz.azon belül hogyan osztodik nem tudom majd megmérem.
Egyébként ha megnézitek a panelt 2004 ben készültek.Nem mai készülék de mőködik.
Felteszem az igért beltéri egység képeit is pulsz a kért ház képeket is.
A házaknál azért vannak különbségek mert feltettem a régi és az uj házkialakitást is.De a képek ugyis magukért beszélnek.
(#) kisgyermek válasza kisgyermek hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

képek folytatása
Következő: »»   53 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem