Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Majd beszámolok róla. Nemsokára mehet az upgrade, de nagyon kellene egy éles próba.
hali
küldök tel számot. egyeztetni kellene idöpontot.
szerintem azt többen ismegköszönénk.mikor tennéd fel.helyileg hol lehet tesztelni?
összerakatam a 3 fejet.embertelen fényük van.szárad a doboz eleje(plexi).holnap dobozolom azt pénteken ha van rá mód teszt.sajna prolaser 2 vel nem tudom mivel tér el a scs103 tól?
szevasz.mennyire jó a kiyo?scs103 mal műkődik.kellett rá tölteni új szoftvert?
Kiyot nem frissítettem (lehet?), igazi tesztet csak fáma3-al csináltunk, egyszer futottam 103-ba is, jelezte de nem tudom hogy valóban blokkolta is. ez a próba még hátravan (most egyeztettem le éppen a 103 tesztet
Egyébként jó, nekem eddig bevált. de csak kettő fejem van mindkettő elől. Azért szeretném elölről is, meg hátulról is levédeni a járgányt Január óta használom eddig 3-szor volt hogy tévesen riasztott, azóta sem értem miért, mert volt hogy sötétben este meg volt hogy délután napos időben. Sokat utazok, de trafival nagyon ritkán találkozok.
tényleg....visszajeleznél?én is mennék ....
előre szerintem 103 ellen kevés lesz nem?legalább 3 kéne....4w os helyett a 75w os lézert használják.
rendben de én elég messze esek a nagy várostól
talán 8. de valaki tett be ide korábban szétszedett kiyo fejekről fotókat.
Ma elkészült egy újabb fej. Az együttes blokkolás tökéletesen működik. Akit érdekel kb. így néz ki az időzítés, természetesen csak illusztráció, nem arányosak a jelalakok.
Marad a 200/200nS zavarójel?
Igen, ennek elégnek kell lenni. Ráadásul több fejnél van egy kis csúszás, ami még sűrít.
És így mennyi blokkolófejet tudsz működtetni?
Még csak 3-mal próbáltam de elméletileg akármennyit. Sikerült a szinkronizálást (mármint a fejek egymáshoz képest) jól megoldani. Az eltalált fej a sync kimeneten megismétli a bejövő impulzust így a többi fej, kis késleltetéssel ugyanúgy érzékelni fogja, és fel tud szinkronozni a blokkoláshoz. Szerintem igen jól sikerült!!!
Csak szkóppal tudtam a soros 4,7 ohm-on mérni: 6,3 volt.
Viszont blokkolt kb. fél órát és nincs még langyosodás sem.
akkor most hol is tartasz?hány ledet hajtasz és hogyan?
A hardver nagyjából ugyanaz, csak a ledek soros ellenállása csökkent 4,7 ohm-ra. Viszont szinkronizálva van a bejövő jelhez.
szinkronizálva az azt jelenti hogy valojában sorbakötötted a fejeket?
Nem. Ez azt jelenti, hogy figyelem a bejövő impulzust, és csak megfelelő időben küldök válaszjelet. Nem állandó impulzussal blokkolok, mint a brutal force-os módszernél.
valójában az eredeti is így műkődik.mondjuk bejön a 600Hz és a válasz 600Hz/10KHz.csak példának szántam.
A különbség a gyári blokkolóhoz képest az, hogy a gyári kimenetként csak 1 impulzust sugároz ki, míg az enyém 10 impulzust ad. Szerintem így nagyobb a valószínűsége, hogy blokkolni tud. Ráadásul kihasználom a ledek egyetlen előnyét a lézerrel szemben, mégpedig a nagyobb sebességet.
"nagyobb sebességet"
brrr, ezt hogy érted?
Impulzus sűrűségre gondoltam.
Hamarosan én is nekiállok a szinkronizált blokkoló proginak. A hrdver már kész van.
Én egyetlen impulussal akarom zavarni. Ma a hozzá készült tesztert programoztam. Ha ez kész akkor jön a szinkron bloki |
Bejelentkezés
Hirdetés |