Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
én próbáltam.de sajnos őket is figyelik.elhajtottak.
Épp most írtam meg a programnak azt a részét, ami ezt a problémát is megoldja: Megméri a bejövő impulzusok közötti távolságot, azután ha öt egyformát mér, eltárolja és ezt veszi időalapnak a blokkoláshoz. A többi már ugyanaz mintha ismert mérő lenne.
Kétségeim vannak efelöl, de majd kipróbáljuk.
Van egy olyan meglátásom, hogy a lézeres kütyüknek érzékenyebb a vevőjük és így tovább tudnak szinkronizálni és visszalőni. Csináltam egy összehasonlító mérést. Az adóval 1,2m-ről indítottam be a BLS-t, 2m-ről a sját kütyümet és 4m-ről az LI-t. Jó lenne egy ilyen mérést elvégezni pl LI, G9 és ECHO Kyo között
Vagy kell a gyűjtő lencse. Az LI-n is van. A vevődiódája sfh 203.
Igen, egészen biztos, hogy a gyűjtőlencsének nagy szerepe van.
Megcseszheti a nagy teljesítményét a lézerdiódás kütyü, ha szinkronizált blokkolásnál annyit lát, mint Stevie Wonder szemüvegen keresztül ![]()
Nekem van egy pár darab a bobesz által javasoltból. Az biztos hogy megnöveli az érzékenységet. Ki fogom próbálni hogy az oldalszöget hogy befolyásolja.
Ahogy láttam az LI-ben két párhuzamos vevődióda van. Ezt is kipróbálom, hátha megnöveli az érzékenységet.
Mit szólsz a videóhoz? Ahhoz képest hogy kb. 2uSec-es
a kimenő impulzus, mármint összesen, élég jól világít. Főleg a 3200 pps-nél látványos.
hát igen már jó ideje vadászok a 103 ra de nem sikerül.
Láttam, Jó!
Látszik a különbség, hogy mikor melyik frekivel lövöd
Ti mekkora dobozokat hasznaltok? Az en kocsimban a lamellak kozott, ahova szerelni lehetne, csak kb 12-14 mm hely van fuggolegesen.
Mar tobbszor is felmerult itt a forumban az az info, hogy az SCS-103-ban a 75W-os impulzuslezer van. Ez az informacio honnan szarmazik, vagy mibol gondoljatok?
Ezt szerintem nem jól értetted. Itt van az scs-103-ban használt lézerszenzor leírása.
Bővebben: Link Csak valószinűsítettük hogy az van benne.
A laser interceptor fórumán olvastam,majd előkeresem,mert mélyen el van ásva a dolog. Valami ilyesmit irtak rola,hogy azért tudja a legjobb hatékonysággal zavarni,mert pontosan ugyanazt a lézerdiódát használják,mint ami a mérőkben van
Latom. Valoban a 400nJ sokat sejtet.
Fiúk. Akire tartozik, küldtem az upgrde-t.
Kár. hogy 8000$. Érdemes lenne rendelni egyet.
![]()
szevasz.te melyiknek találod jobb ötletnek a fix zavarást vagy a szinkronos válaszokat?
Én jelenleg a folyamatosat preferálom, de megépítem mindkettőt, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
Te mikor mész tesztelni?
azt mondták a fiúk hogy lehet menni hétköznap bármikor csak előtte hívjam őket hogy a műszerek bent legyenek.szombat óta beteg vagyok de remélem holnap már jobban leszek.holnap felhívom őket hogy délután tudnak e fogadni.nagyon szeretném 103 al mert ha azzal jó akkor többivel is jó.nem?
Ezt nem merném így kijelenteni.
SCS103-nál ki kellene próbálni még az automata üzemmódot 40m-res mérésnél
Automata üzemmódban fixen 40m-re bállítani és "étfutni" a lézersugáron kocsival. Vagyis egy sima mezei mérést amit szoktak SCS103-mal. A rendőrbácsik tudják ezt mert így mérnek
én értelek de sajnos nincs ismerősöm kipróbálni.neked nincs ismerősőd?
Nekem hetkoznap is szinte barmikor jo. Egyedul szerdan 8-12ig nem erek ra.
treshold: TFDU610x -t honnan sikerult szerezned? En most neztem disztributoroknal es nincs keszleten, valamint azt mondjak mar nem gyartjak. Van helyette 6300, de az 3.3V-rol megy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |