Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Egy bizonyos értékig növelve a frekit biztos.
Viszont ha csökken az impulzusszélesség, akkor az impulzus energiája is csökken W x sec
hát igen.1000/400 hoz képest jóval nagyobb freki a 200/200.tehát szerintetek jobb a 200/200 a zavaráshoz.csak azért kérdezem mert több ember szerint nem lesz jobb a zavarás.hát nem tudom.szombat estig úgy is kiderül hogy melyik milyen hatással volt a mérésre.bár én 3 fejjel 78 leddel próbálom.ha ok 3 mal az egyiket kikötöm és úgy is megnézem.
Remélem összejön a teszt és utána levonjuk a tanulságot.
megbeszéltük... de ma lehet hogy nem alszom ez a f...ság miatt mert ilyenkor állandóan felidegesítem magam.
hát azért mert már annyi energia belement az egész műveletbe hogy épp ideje lenne hogy teljesen jól műkődjön.de szerintem ezt te is tudod.alkatrészt megvenni+összerakni+kuncsorogni a teszteléshez akkor 103 at még mindig nem tudok szerezni.hát kb ennyi!
mekkora ellenállással hajtod a ledeket?
Akkor én és szerintem HMJ is rég a diliházban lennénk
27 ohm és 5 LED sorba, ugyanez mégegyszer párhuzamosan
Pár napja ugyanezt kérdeztem, nem kaptam választ, ebből gondolom hogy nem próbálta az itteni közönség. Jövő héten veszek belőle és megnézem...
Azt hiszem megvan a tuti megoldás!
A következőn dolgoztam: ha egy fej találatot kap, akkor felszinkronoz és elkezd impulzuscsomagokat visszalőni. Ha megszűnik a bejövő jel, a fej az előző szinkron szerint folytatja az impulzus kisugárzást még 5 sec-ig. Természetesen ha újra bejövő impulzust érzékel újra felszinkronoz és sugároz. Szerintem így kivédhető az, hogyha közeli mérésnél csak "átmegy" a mérő sugara a detektoron. Mondjuk a szoftver nem egyszerű, de megéri. Várom a véleményeket.
Lézerdiódával vigyázzatok. Elég könnyű tönkretenni.
Vigyázok De nézd meg az adatlapját, ebben pont az a poén, hogy nem kell hozzá a bonyolult tápegység.
Hát igen. Majd írd meg, hogy sikerült meghajtani. Mi is okulnánk belőle.
Elvileg (hangsúlyozom: elvileg!) az adatlap szerint csak egy fet meghajtó kell hozzá, az is csak a rövid impulzus meredek fel- és lefutó élei miatt. Nem tudod túlárammal megölni, esetleg csak túlmelegíteni lehet ha nem tartod be a max. kitöltési tényezőt. Jövő héten minden kiderül
Ok. Sok sikert!
Egy darabig OK, de ahogy haladsz az autóval a mérő felé, fázisban el fog tolódni a bejövő és a korábban "szinkronizált " jel egymáshoz képest
Ez valóban így van, ezért kétszer 10 db impulzust adok, és a közepére lövöm be az előző szinkron idejét.
Más. Ma megpróbálták előröl megmérni a motoromat (F2 kb.150m).Elöl 1db brutal force-os fej van rajta. Vissza mentem a "kollégához", azt mondta nem látott semmit aztán levette rólam a mérőt. Próbáltam fűzni még egy mérésre, de hallani sem akart róla.
szevasztok.lehet hogy többet nem tudok tesztelni,mert kezd alakulni és nem tetszett a boltnak.Bp en nem tudnátok tesztelési helyet?még megpróbálom hívogatni a jövőhéten őket azt káosz.
veled legalább szóbaáltak engem elhajtottak.
Sikerült ma tesztelned?
pénteken szoktam de már azt se lehet.
van 1 hely azt mondták 6ezer.szerinted?
Ismeretlen rendőrök voltak?
Tegyél fel egy Balázs Pali CD-t a visszapillantóra. Menj oda a rendőrbácsikhoz hogy mérjenek rád mert, fogadtál a haveroddal, hogy ez blokkolja a lézert.))))
Ha utána már szomorúak lesznek, akkor jó a bloki
Ja, motoroztunk, most láttam őket először. Ráadásul viszonylag nagy arra a kamionforgalom, gondolom csak zavartam az "üzletet".
Akkor inkább építek egy mérőt is.
Érdekességképp csináltam egy "relatív" teljesítménymérést.
Azér "relatív", mert nem konkrétan teljesítményt mérek, hanem a tesztelő kütyümmmel azt a távolságot, ahol még érzékeli a jammer által küldött impulzusokat. 10db 5210-es LED 200mA-rel 200/200nS 0,85m 1db 5410 LED kb 3A 100ns/5mS 1,3m
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem a ledről szól. Már én is észrevettem a szinkronizált verzió tesztelésénél, hogy a kisugárzott teljesítmény a nagyobb áramnál lényegesen nagyobb. Pl. Nekem a fej által kisugárzott teszt jel (f3 szimulálás) a vevőmet kb 15m-ről elindítja. Lehet hogy messzebbről is, de csak ennyin próbáltam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |