Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Az előzőből kihagytam, hogy a 400/1000-est 330 mA kb. fele távolságról érzékelte.
Hány LED volt az egyikben és a másikban?
Mind a két verzióban 6 led van, csak soros ellen állásban különböznek 33ohm-4,7ohm, meg természetesen szoftverben.
Szia HMJ!
Kicsit eltűntem, de újra vagyok. A szinkron blokkolóddal jó úton jársz az echo is a mérés után még egy ideig küld jelet és minden 4. bejövő impulzusra ad választ. Van egy echom szétszedve, de működőképes. Ha érdekel akkor odaadom méricskélni. Bp-en tudok kb. bármikor f3 mérést, vidéken sc-103-at szintén bármikor. ha érdekel dobj mailt.
Vidéken SCS103 merre ? Borsodban esetleg ismerős?
Ok.Keresni foglak, köszönöm.
En ugy lattam te SPL LL90-re kerdeztel. En meg SPL LL90_3 ra. A ketto kozott az, hogy az elobbi 25W-os az utobbi meg 75W. Valamint az elobbi raktarrol kaphato a disztributoroknal az utobbi meg sehol sincs raktaron es kulon egyeztetest kernek.
Penzel v szep szoval probaltak oket fuzni?
Elárasztottak a tesztméréssel kapcsolatos kérések. Sajnos nekem sem korlátlanok a lehetőségeim, illetve én is az ismerősömtől kérek szívességet, ami természetesen nem végtelen. Így kérem, hogy csak azok írjanak tesztméréssel kapcsolatban akik saját egyedileg fejlesztett blokkolójukat szeretnék beméretni ezt is célszerű lenne csoportba szervezni és egyszerre több mérendő ketyerével odaállítani, mert túl sokszor én sem tudom elintézni a dolgot...Köszönöm a megértéseteket.
Így van, én a sima LL90-re gondoltam, szerintem annak a teljesítménye is elég kell hogy legyen. Inkább a szoftver megírása érdekes, mert a 0.1%-os kitöltési tényező miatt csak kevés impulzust tudsz kiadni egy mérés megzavarására, és azt a keveset nagyon pontosan kell időzíteni.
Baranya megyében tudna valaki mérésben segíteni?
Esetleg van blokkolója, hogy meg lehetne mérni a válaszjelet?
szevasz.én pesten tudtam az enyémet méricskélni de sajnos ahogy haladok az igazsághoz ugy nem is foglalkoznak velem nehogy konkurencia legyek nekik. az utolsó mérésem lett volna amit megakadályoztak.ha tudnálnekem segíteni 1 mérés erejéig azt megköszöném.ha tudsz valamit abba benne lennék.kíváncsi lennék 1 103 ra is.telefonomat elküldöm.előre is köszönöm.
103-at nem tudok. Fáma II is segítene?
persze.eddig is azzal próbáltuk.ha tudsz akkor hol?
de ha az LL90_3 75 wattjat visszafogod 25W-ra akkor vele mar 0.3%-os kitoltesi tenyezot lehet alkalmazni.
Szia!
Nekem van blokkolóm is (echo) meg teszterem is speedlab. Én pesten vagyok, de meg lehet mérni. Sajnos megszűnt a tárolós szkóp mérési lehetőségem, úgyhogy ha valakinek van ilyesmije az sokat lendítene.
Köszi, de a távolság sajnos nagy közöttünk
mi a helyzet tudunk akkor tesztelni?csak 1 szer akarok.
nekem se. de én nem szeretnék ezzel sokat szórakozni.felkéne tenni a bömbire a jó blokikat azt jóvan.nekem nincs anyi időm foglalkozni ezzel a dologgal mint nektek.
lehet hogy tudnál segíteni.tapasztaltam 1 olyan gondot a blokiknál hogy amikor műkődnek a ledek a tápfelé kiküldika zavarjelet és csökken a fesz 2 voltot.van e rá valami magyarázat?
Ez így látatlanban nem megy.
Ehhez látni kéne és mérni szkóppal
valahogy megpróbálom megfogalmazni....
bejövő táp 12v.ezzel sorba a 15ohm 2w ellenállás+sorba 2 led ami párhuzamban van.ahogy a fet 1000/400ns kapcsolgatja ez rákerül a 12v ra.vagyis ahogy szkópon néztem műkődés közben:10V os lett a táp és 2V os a 1000/400ns zavarás rajta.
Ezt nekem is csinálja, és leginkább az a probléma, hogy a vevőt is zavarja ezáltal, tehát a ledek működése közben nem működik a bejövő impulzusok érzékelése. Írtam mailt az adatlapodon levő freemailes címedre. Megkaptad?
igen köszönöm.arra gondoltam a szombatot és a vasárnapot szánjuk a cuccokra ha ráérsz.én ráfordítom ha van 1 ilyen lehetőség.
Az a megoldás teljesen rossz, hogy egy ellenálláson két párhuzamos LED. Sosem lesz egyforma az áram eloszlás, mert két egyforma félvezető eszköz nincs. Ráadásul a melegedéssel egyre jobban szétcsúsznak. A másik, hogy szerintem nektek a táp gyenge, azt rángatja a blokkoló. A 10db LED (párhuzamosan) 350mA-el 3,5 amper terhelést jelent.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |