Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   60 / 147
(#) Home Made Jammer válasza treshold hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Az előzőből kihagytam, hogy a 400/1000-est 330 mA kb. fele távolságról érzékelte.
(#) treshold válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Hány LED volt az egyikben és a másikban?
(#) Home Made Jammer válasza treshold hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Mind a két verzióban 6 led van, csak soros ellen állásban különböznek 33ohm-4,7ohm, meg természetesen szoftverben.
(#) manta-z válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Szia HMJ!

Kicsit eltűntem, de újra vagyok. A szinkron blokkolóddal jó úton jársz az echo is a mérés után még egy ideig küld jelet és minden 4. bejövő impulzusra ad választ. Van egy echom szétszedve, de működőképes. Ha érdekel akkor odaadom méricskélni. Bp-en tudok kb. bármikor f3 mérést, vidéken sc-103-at szintén bármikor. ha érdekel dobj mailt.
(#) hbfj válasza manta-z hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Vidéken SCS103 merre ? Borsodban esetleg ismerős?
(#) Home Made Jammer válasza manta-z hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Ok.Keresni foglak, köszönöm.
(#) manta-z válasza hbfj hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Nagykanizsa
(#) Reggie válasza jefflynn hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

En ugy lattam te SPL LL90-re kerdeztel. En meg SPL LL90_3 ra. A ketto kozott az, hogy az elobbi 25W-os az utobbi meg 75W. Valamint az elobbi raktarrol kaphato a disztributoroknal az utobbi meg sehol sincs raktaron es kulon egyeztetest kernek.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Penzel v szep szoval probaltak oket fuzni?
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

tfdu vagy sajat vevovel?
(#) manta-z hozzászólása Ápr 25, 2010 /

Elárasztottak a tesztméréssel kapcsolatos kérések. Sajnos nekem sem korlátlanok a lehetőségeim, illetve én is az ismerősömtől kérek szívességet, ami természetesen nem végtelen. Így kérem, hogy csak azok írjanak tesztméréssel kapcsolatban akik saját egyedileg fejlesztett blokkolójukat szeretnék beméretni ezt is célszerű lenne csoportba szervezni és egyszerre több mérendő ketyerével odaállítani, mert túl sokszor én sem tudom elintézni a dolgot...Köszönöm a megértéseteket.
(#) jefflynn válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Így van, én a sima LL90-re gondoltam, szerintem annak a teljesítménye is elég kell hogy legyen. Inkább a szoftver megírása érdekes, mert a 0.1%-os kitöltési tényező miatt csak kevés impulzust tudsz kiadni egy mérés megzavarására, és azt a keveset nagyon pontosan kell időzíteni.
(#) treshold válasza Reggie hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

tfdu-val
(#) treshold hozzászólása Ápr 25, 2010 /

Baranya megyében tudna valaki mérésben segíteni?

Esetleg van blokkolója, hogy meg lehetne mérni a válaszjelet?
(#) bobesz válasza manta-z hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

szevasz.én pesten tudtam az enyémet méricskélni de sajnos ahogy haladok az igazsághoz ugy nem is foglalkoznak velem nehogy konkurencia legyek nekik. az utolsó mérésem lett volna amit megakadályoztak.ha tudnálnekem segíteni 1 mérés erejéig azt megköszöném.ha tudsz valamit abba benne lennék.kíváncsi lennék 1 103 ra is.telefonomat elküldöm.előre is köszönöm.
(#) jefflynn válasza bobesz hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

103-at nem tudok. Fáma II is segítene?
(#) bobesz válasza jefflynn hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

persze.eddig is azzal próbáltuk.ha tudsz akkor hol?
(#) Reggie válasza jefflynn hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

de ha az LL90_3 75 wattjat visszafogod 25W-ra akkor vele mar 0.3%-os kitoltesi tenyezot lehet alkalmazni.
(#) manta-z válasza treshold hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Szia!

Nekem van blokkolóm is (echo) meg teszterem is speedlab. Én pesten vagyok, de meg lehet mérni. Sajnos megszűnt a tárolós szkóp mérési lehetőségem, úgyhogy ha valakinek van ilyesmije az sokat lendítene.
(#) treshold válasza manta-z hozzászólására (») Ápr 25, 2010 /

Köszi, de a távolság sajnos nagy közöttünk
(#) bobesz válasza treshold hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

szevasz.tudtál szombaton tesztelni?
(#) bobesz válasza jefflynn hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

mi a helyzet tudunk akkor tesztelni?csak 1 szer akarok.
(#) treshold válasza bobesz hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Nem jött össze

nekem se. de én nem szeretnék ezzel sokat szórakozni.felkéne tenni a bömbire a jó blokikat azt jóvan.nekem nincs anyi időm foglalkozni ezzel a dologgal mint nektek.

lehet hogy tudnál segíteni.tapasztaltam 1 olyan gondot a blokiknál hogy amikor műkődnek a ledek a tápfelé kiküldika zavarjelet és csökken a fesz 2 voltot.van e rá valami magyarázat?
(#) treshold válasza bobesz hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Ez így látatlanban nem megy.
Ehhez látni kéne és mérni szkóppal

valahogy megpróbálom megfogalmazni....
bejövő táp 12v.ezzel sorba a 15ohm 2w ellenállás+sorba 2 led ami párhuzamban van.ahogy a fet 1000/400ns kapcsolgatja ez rákerül a 12v ra.vagyis ahogy szkópon néztem műkődés közben:10V os lett a táp és 2V os a 1000/400ns zavarás rajta.
(#) jefflynn válasza bobesz hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Ezt nekem is csinálja, és leginkább az a probléma, hogy a vevőt is zavarja ezáltal, tehát a ledek működése közben nem működik a bejövő impulzusok érzékelése. Írtam mailt az adatlapodon levő freemailes címedre. Megkaptad?
(#) bobesz válasza jefflynn hozzászólására (») Ápr 27, 2010 /

igen köszönöm.arra gondoltam a szombatot és a vasárnapot szánjuk a cuccokra ha ráérsz.én ráfordítom ha van 1 ilyen lehetőség.
(#) slowhand válasza bobesz hozzászólására (») Ápr 27, 2010 /

Az a megoldás teljesen rossz, hogy egy ellenálláson két párhuzamos LED. Sosem lesz egyforma az áram eloszlás, mert két egyforma félvezető eszköz nincs. Ráadásul a melegedéssel egyre jobban szétcsúsznak. A másik, hogy szerintem nektek a táp gyenge, azt rángatja a blokkoló. A 10db LED (párhuzamosan) 350mA-el 3,5 amper terhelést jelent.
Következő: »»   60 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem