Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   969 / 2208
(#) hangszoros válasza Gery78 hozzászólására (») Máj 1, 2010
Azt jelenti, hogy az elő, és a vég egybe van
(#) hangszoros válasza sturbi hozzászólására (») Máj 1, 2010
Kiváncsi lennék a felső csövek rácstápfeszét hová kötik ?
(#) Gery78 hozzászólása Máj 1, 2010
Így már értem, hogy mi az Integrált erősítő köszönöm a felvilágosítást kedves Srácok! Tehát ez is egy marketinges fogás, hogy még eladhatóbbak legyenek a cuccok. Akkor ezek szerint én is építettem már integrált erősítőt: A technikusi vizsgamunkám egy olyan erősítő lett, amelyben van hangerő, hangszín, balance szabályzás, bemenetválasztó 6 sztereó bemenetnek, másolási forrás választó 6 sztereó csatornának, lehet állítani egy-egy kapcsolóval a mély és a magas frekik töréspontját, van rajta lineáris-hangszínszabályzó üzemmód választó, át lehet kapcsolni monó-sztereó üzembe, be lehet kapcsolni külön egy ventillátort, ha nagy hangerőn hallgatom, és le lehet kapcsolni a végfokot, ha a fejhallgató kimeneten hallgatok zenét, és még hangfalvédelem is van benne... De én annó megelégedtem a Stereo Power Amplifier kifejezéssel is. Ja és az még hozzá tartozik a történethez, ha már integrált erősítő, akkor integrált áramkörökből épül fel.
(#) sturbi válasza hangszoros hozzászólására (») Máj 1, 2010
Értelemszerűen pár volttal "hűvösebbre", mint ahol a katódjuk beáll.
(#) hangszoros válasza sturbi hozzászólására (») Máj 2, 2010
Hi-HI
De sokfélekép meg lehet csinálni, akár egy egyszerü osztóval is
(#) sturbi válasza hangszoros hozzászólására (») Máj 2, 2010
Így van, egy egyszerű osztó szerintem príma megoldás ide (a táp megfelezése egy-egy 100-150 K ellenállással, megszűrve 20-50 µF-al, ahogyan a cikkben a tápegység résznél is van).
(#) Longa György hozzászólása Máj 2, 2010
Hali.Hogy miket rejt egy falusi ház padlása?Egy idősebb ismerősőm azt mondta miért akarok én csövet venni amikor neki tele van vele a padlás.Gondoltam vizvezetékcső lehet.Amikor lehozott két hungarocell dobozt tele kissebb nagyobb elektroncsővel, majd kiestek a szemeim.Olyan csövek amik még használva sem voltak,meg egy pár használt is közte.PL504-PL500 használtak E236L vadonás újjak.Legalábbis nem voltak használva.Állitólag PL504-gyel egyenértékű.Vannak még köztük számomra ismeretlenek is.Ha majd le tudom fotóztatni egyik unokámmal teszek fel képeket.
(#) Imi65 válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
[OFF]No, akkor megyünk Epölre csövet válogatni!
(#) Longa György válasza Imi65 hozzászólására (») Máj 2, 2010
Gyere válogass.Nem fogom tizedét se használni.
(#) llaci56 válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
Kell segíteni?
(#) klemo86 válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
Múzeális darabok is vannak? :finom: De egyébként is segítőkész vagyok
(#) mark.budai válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 2, 2010
Tudok a segítségben segíteni?
(#) Longa György hozzászólása Máj 2, 2010
Küldöm a képeket ahogy igértem.
(#) llaci56 válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
Várjál! Kinyitom az ablakot!
(#) zolika60 válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
Idézet:
„Hali.Hogy miket rejt egy falusi ház padlása?”

Régen inkább kolbász volt ott, de ez sem rossz!
(#) djhans válasza Imi65 hozzászólására (») Máj 2, 2010
Imikém te mint szakértő szerinted azok nem 6P45SZ-ek?
(#) CIROKL válasza djhans hozzászólására (») Máj 2, 2010
De bizony azok ! Sejtem is honnan származik ?
(#) ticseboy hozzászólása Máj 2, 2010
Sziasztok. Nemrég volt alkalmam bontani egy orion tv-t de sötét is volt meg sietnem is kellett (nem kergettek) és csak kicsipkedtem a vezetékeket, és nem néztem hogy mi hova és honnan jön. A kérdésem lenne hogy meg tudná e valaki mondani hogy melyik lehet a hang illetve a képkimenő a két szélső közül?
A bal egy kicsit vékonyabb.

kimenők.JPG

(#) Imi65 válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
Kedves György, azok a 6P45Sz-ek stipi-stopi, ha Neked nincs rá szükséged. Ha írsz privátban egy elérhetőséget, a héten el tudnék menni értük. Köszi
(#) ticseboy válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 2, 2010
Van egy mégkisebb akkor az a hangkimenő? 2db képkimenő volt benne? Vagy minden csöves tv-be kettő van?
(#) viktor0312 hozzászólása Máj 2, 2010
Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne,hogy van 2db grunding zk 140-es szalagos magnóm(csöves) Ebből szeretnék épiten egy erősítőt. Van értelme belefogni vagy nincs?A válaszokat köszönöm..
(#) CIROKL válasza viktor0312 hozzászólására (») Máj 2, 2010
[/OFF]Igen nagy kár lenne ha szétbombáznád szegény magnókat ,inkább szerezz alkatrészeket .[OFF]
(#) walter válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 2, 2010
"Kolbász padláson"?
(#) llaci56 válasza walter hozzászólására (») Máj 2, 2010
Szerintem is baromság, mert csak kiszárad. Én is frissen szeretem.
(#) DuMatyi válasza viktor0312 hozzászólására (») Máj 2, 2010
A magnókat jó pénzért el tudod adni, aminek az árából vadiúj alkatrészekre is telik. Emellett egy letűnt kor gyermekei, amikor még volt egy TISZTESSÉG, MEGBJZHATÓSÁG nevű szópár, mely fémjelezte a gyártók termékeit. Többet érdemelnek egyszerű szétbombázásnál.
(#) Action2K válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
Szép termés! Én csak a kisebb csöveket nézném át, hátha van közte egy két nekem kellő. Amúgy látom epöli vagy. Én 20 km-re lakom, ha valami segítség kell szólj, hátha tudok ebben, abban segíteni.
(#) walter válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 2, 2010
:finom:
(#) rockersrac válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
privire egy listát küldenél hogy milyen csöveid vannak? mert lehet van olyan ami nekem kellene! :hide:
(#) Gery78 válasza Longa György hozzászólására (») Máj 2, 2010
Szia!
Esetleg én is kérhetnék privire egy listát, hogy milyen csöveid vannak? :hide: Hátha találnék olyat ami engem is érdekelne, és esetleg megválnál tőlük. Előre is köszi!
(#) hgy válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 3, 2010
A friss kolbász sütve jó.
Viszont akkor Ti még nem ettetek jó szárazkolbászt. A padlást én sem javaslom, az öcsém (tőle kapom, a La Sükösd) külön szárítóban érleli..
Legnagyobb fiam nem tutdta szeletelni sima késsel, de 3 nap alatt elfogyott. És mivel eltértünk jócskán a címtől, bocs. De Ti is eltértetek...Jó étvágyat.
Következő: »»   969 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem