Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nokia TV javítása
Témaindító: Bártfai Ferenc, idő: Máj 24, 2008
Témakörök:
Valahonnan szerezz egy fényképezőgépet, és csinálj képeket a belsejéről. Ez az utolsó esélyünk.
Oks holnapra megprobálok 1 et szerválni
![]() ![]() ![]()
Hello meg vannak a képek és meg van a tipusa is a tvnek
![]()
Remélem, hogy jó rajzot találtam hozzá:Nokia Core2
A TDA3654-es IC 9-es lábán mérj feszültséget. 26V-nak kell lenni. Ellenőrizd még a D401-et és a C405-öt is az IC mellett. PDF dokumentum 13-ik lapján van a hozzá tartozó rajzrészlet. A 14.-en pedig a 26V forrása látható.
hello minden hol rendben van a feszűltség kisebb égés észlelhető a nyáklapon az 1 ik ellenálásnál és a trafonál ,azt sajna nemtudom mitől van de lehetséges hogy az is hiba lehet igaz nagyon mérsékelten fekete a nyák de nemtudom én erre gyanakszom azért:S
a mért feszűltségek átlagban 26.2és 25.8V volt
Ha bevállalod, akkor cseréld ki az IC-t. Egyúttal az IC-re kötött elektrolitkondenzátorokat is cseréld ki.
A csatlakozók nincsenek megégve? Készíthetnél képeket a gyanús részekről.
Hello A csatlakozok nincsenek meg égve viszont azt nemtudom mért van hogy bekapcsoloma tvt és 1 másodpercre hirtelen bejön a kép és aztán a fehér csik visza tér . elöl fordulhat az hogy van valahol 1 rejtete biztositék a készűlékben vagy valami
üdv. nekem is ugyan ez a problámám a tv vel. én 28V ot mértem az ic lábán, az lehet, hogy sok? Az ic nek nincs láthatő égése, sehol nem látok hégést kondik jók.. érdemes megpróbálni egy ic cserét???
helo, lenne nekem is egy kérdésem, van egy nokia 2125 HS tv, nem kapom a rajzat, nem tudnatok segiteni? elöre is köszi
Szükségem lenne Nokia 1730 HS tv programozás leírására. Ha valaki tudna segítani, előre is köszönöm. Valamikor "agy" fórumtárs elküldte nekem (2008), de már nincs meg. Email címem: ulveczkim@hotmail.com
köszönöm
Szia!
Nincs meg véletlenül a programozása? Ha igen elküldenéd? Kösz: redloaf |
Bejelentkezés
Hirdetés |