Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
megépítettem a te verziódat igaz csak 250/250 nel.1fejjel. Ha gyenge csináltam 2db blokkoló fejet mellé amiben 6-6 sorba egymás alatt helyezkedik el, és ugyanarról a proci kimenetről megy.holnap beszámolok az eredményekről.
Hajrá, kiváncsian várom.
Tesztelni mész?
ok.én is igy gondoltam.
Gyújtás:az egy vezeték és a akku minusza közé rakod a multimétert.350mv-550mv között kell lennie. 1300-as fordulaton tartva:50mv-950mv között kell váltakoznia.ha valamelyik mérés eltér többlet fogyasztást,alapjárati problémát,kigyorsításkor nyomaték veszteséget eredményezhet.
Az alapjaratom jo. De thx az infot szerintem holnap ezt kiprobalom.
itt is beszélgettem a tesztelőkkel,és azt mondták,hogy a ledesek 100m alatt mindegyik verhető az új f2 vel és a scs-103 mal.az LI az ok.pontosabb.mondtam neki hogy örülők de ne vegye el a kedvemet mert el se indulok.
szervíz adat.egyébként az 1 vezetékes a legolcsobb fűtőellenállás nélküli.ja. az adatok a motor üzemi hőfokján értendőek.
Csak hogy biztos az megy-e ki.
Hol mérted, az IR LED-en vagy egy vevőn? Mennyire lett négyszög a négyszögjel?
Nah vagyok csak notebookot kellet valtani mert az elozo lemerult.
A panel visszafejtesevel hogy allsz? Van spec merocsipeszem, vigyem?
meddig maradtál?van azóta valami fejlemény?
aha.csupa rossz hír.
f2 régi jtg,14m f2 új 60-70m a többi laser gun egyből bemértek. ők is azt mondták hogy ami laser szó benne van az a tökéletes.antilaser,li,laser pro,többit nem szabad megvenni.láttuk a teszteket.
Milyen műszerek voltak még amivel simán bemértek illetve milyen távolságból?
vártunk egy emberkét hogy ő is hoz házi blokit.amikor rákanyarodott a hosszú útra ahogy felénk tartott mondtam a srácoknak jön az ember.stalkerrel rámértünk egyből kakukk:393m.kérdeztük mente nála valami.azt mondta 3kyo mondtuk neki 393m.a srác LEFAGYOTT.
300 RÓLINDULTAM ÉS EGYBŐL VÉGIG MÉRT...
ezt úgy kell felfogni hogy akinek nem lézerese van az vett egy VEVŐT.....
Akkor büszke lehetsz a blokidra. Verte a kyot
Vagy annak a kyonak valami baja lehettett, vagy nem volt jó beállítva. Ennyire nem lehet rossz, vagy mégis? :eek2:
olyan hibákat észleltek benne hogy pl.400m kakukk aztán jó 100mig utánna mérték 90mnél kakukk,azt 20m ig megint jó.instabil.
Kb 15 percet dumalni, nem volt semmi fejlemeny.
ha nem 1 eredeti lasereset koppintunk mint ahogy a kínaíak szokták, akkor nem jutunk előre az tuti.tippelgetéssel és kuncsorgással ez nem fog menni.EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |