Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
megépítettem a te verziódat igaz csak 250/250 nel.1fejjel. Ha gyenge csináltam 2db blokkoló fejet mellé amiben 6-6 sorba egymás alatt helyezkedik el, és ugyanarról a proci kimenetről megy.holnap beszámolok az eredményekről.
Hajrá, kiváncsian várom.
Tesztelni mész?
ok.én is igy gondoltam.
Gyújtás:az egy vezeték és a akku minusza közé rakod a multimétert.350mv-550mv között kell lennie. 1300-as fordulaton tartva:50mv-950mv között kell váltakoznia.ha valamelyik mérés eltér többlet fogyasztást,alapjárati problémát,kigyorsításkor nyomaték veszteséget eredményezhet.
Az alapjaratom jo. De thx az infot szerintem holnap ezt kiprobalom.
itt is beszélgettem a tesztelőkkel,és azt mondták,hogy a ledesek 100m alatt mindegyik verhető az új f2 vel és a scs-103 mal.az LI az ok.pontosabb.mondtam neki hogy örülők de ne vegye el a kedvemet mert el se indulok.
szervíz adat.egyébként az 1 vezetékes a legolcsobb fűtőellenállás nélküli.ja. az adatok a motor üzemi hőfokján értendőek.
Csak hogy biztos az megy-e ki.
Hol mérted, az IR LED-en vagy egy vevőn? Mennyire lett négyszög a négyszögjel?
Nah vagyok csak notebookot kellet valtani mert az elozo lemerult.
A panel visszafejtesevel hogy allsz? Van spec merocsipeszem, vigyem?
meddig maradtál?van azóta valami fejlemény?
aha.csupa rossz hír.
![]() f2 régi jtg,14m f2 új 60-70m a többi laser gun egyből bemértek. ők is azt mondták hogy ami laser szó benne van az a tökéletes.antilaser,li,laser pro,többit nem szabad megvenni.láttuk a teszteket.
Milyen műszerek voltak még amivel simán bemértek illetve milyen távolságból?
vártunk egy emberkét hogy ő is hoz házi blokit.amikor rákanyarodott a hosszú útra ahogy felénk tartott mondtam a srácoknak jön az ember.stalkerrel rámértünk egyből kakukk:393m.kérdeztük mente nála valami.azt mondta 3kyo mondtuk neki 393m.a srác LEFAGYOTT.
300 RÓLINDULTAM ÉS EGYBŐL VÉGIG MÉRT...
![]()
ezt úgy kell felfogni hogy akinek nem lézerese van az vett egy VEVŐT.....
Akkor büszke lehetsz a blokidra. Verte a kyot
![]() Vagy annak a kyonak valami baja lehettett, vagy nem volt jó beállítva. Ennyire nem lehet rossz, vagy mégis? :eek2:
olyan hibákat észleltek benne hogy pl.400m kakukk aztán jó 100mig utánna mérték 90mnél kakukk,azt 20m ig megint jó.instabil.
Kb 15 percet dumalni, nem volt semmi fejlemeny.
ha nem 1 eredeti lasereset koppintunk mint ahogy a kínaíak szokták, akkor nem jutunk előre az tuti.tippelgetéssel és kuncsorgással ez nem fog menni.EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |