Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Hat az 1% nem egy jo pontossag. RS232 kommunikaciot nem is lehetne rabizni.
A kvarc pontossaga 0.002% korul van.
szevasz.szerinted a lámpás mérést hogy lehetne megakadályozni?a rendszámos a te verziod ok.
Igen, ezért töröltem közben amit írtam Az rs 232-t simán elviszi egyébként, de ide nem elég.
Hat azt is csak egy ideig viszi. Ha folyamatos vetel vagy adas van akkor nem tud ujraszinkronizalni es bithiba lesz belole.
Minden startbitre szinkronizál, 9600-on biztos jó, mert én úgy használok elég sok készüléket. Nagyobb sebességre és CAN buszhoz pl már nem jó. De ez itt off.
hát hogy a foncsorról nagyon jól visszaverődik a lézerfény.lenne valami ötleted rá?
egyébként a suzukin mindig égett a lámpa.érdekes.
Ja mondtak, hogy ha eg a lampa az csokkenti a gun erzekenyseget.
lézerpointerrel kipróbáltam.rendszámról gyengén,a foncsorról nagyon,bekapcsolt lámpánál a foncsorról enyhén verődik vissza a fény.
Nem lesz az enyhébb...ugyan mitől lenne...csak Te látod annak, mert elnyomja a fény az agy korrigál....
A traffinál is ugyanúgy lehet.....a lámpa infra tartományából kell kiszűrnie az impulzusokat. Logikus, hogy csökken az érzekenysége....mint az IRDA vevőnél a napfény hatása. bobesz ? "Gyerekek.ne killódjatok.... holnap vagy holnap után felteszem nektek az antilaser g8 vevőrészét.okkéé!"
nem tettem fel nehogy baj legyen belőle.téged érdekel?
email.ne ilyedjetek meg gyors nyákrajz.
szerintem lesz mit kérdezni de a munkahelyemen van a fej majd hazahozom,és mérek mert nem emlékszem a dolgokra.kb 1 éve szettem szét azóta óne.
Köszi...
Az LMH6624 az egy 1.5 GHz opamp ! A két soros jFET típusa jó lenne, nem olvasható kód ?
Az R és C mérése mennyire pontos...bent az áramkörben.
A második jfet kimenetén van egy 470n az első ránézésre nagyon gyanús. Az a gond, hogy nem úszkálnak a kereskedők nagyfrekis jfet-ekben...meg bazi nehéz turkálni, mert nem írnak frekit. Azt érti valaki, hogy miért kell neki 2 monostabil sorban?
Nekem is elkuldenéd a rajzot?
találtam egy amerikai videót.ha jól látom beépítették a lámpába a blokkoló fejeket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |