Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
akkor műkörmös üzletben tuti kapható,de ha kell rákérdezek
Hát műkörmös üzletbe ritkábban járok mint a HEStore-ba.
akkor megoldjuk HEStore-on keresztül
azt tudtad hogy ezt ha csak úgy simán megnyomod,felfelé spriccel belőle a cumó,ezért vagy vattát vagy valami anyagot oda kell tenni amire kifolyik?így tudod használni?mert szerintem ennél kicsit egyszerűbb módja lehet mondjuk egy fülpucoló pálcikát vagy ecsetet belógatni és azzal elkenni az alkatrészen a folyasztószert,nem?
egyébként meg nem olcsó mulatság,1500ft körül van az ára
Igen, tudom hogy kinyom mindig egy kis folyadékot, épp ez a lényege neki. Általában kis ecsettel szokták nyomogatni ami azonnal felszívja a folyasztószert (vagy alkoholt) amit rögtön oda lehet kenni a panelra. Az 1500Ft tényleg nem olcsó de nem baj, nekem mindenképp kell.
Nézd meg ezt, én ilyet használok, meg vicsys is, ha minden igaz.. Nem hülyeség, mert a munkahelyemen is ezt használják folyasztószer adagolásra! Igaz ettől van olcsóbb is.
De bizony ám! Nagyon tuti kis berendezés! Komolyan mondom, öröm vele dolgozni! (Használat: kupak le-kenyecülés- kupak vissza. Nincs segédeszköz, csepegés, kifolyás.)
megérkezett az adagoló,képet nemsokára teszek fel Bővebben: Link
Amit tőlem kapott.. hogy reklámozzam magam.
Bocs Vic!
Egyébként azt hiszem ilyen van benne, de nem vagyok biztos, majd ma megnézem.
Jah, off vége.. Idézet: „ilyen” de milyen? Még mindig nem derült ki....
B...szus, kihagytama linket, most meg PDA-rol maceras. De most neztem meg, Kester 979, ezt nalunk hullamforrasztoban hasznaljak. Egy fel deci adag nekem honapokig eleg. Mar amennyit forrasztok.
Itt az van írva hogy nem elérhető egy sem, mégis a másfél órája(!) feladott rendelésemért már mehetek is! Nagyon jók vagytok! Kb négy perc és ott is vagyok...
Én is nemrég rendeltem a HEStoreból, 1 héten belül megjött, szépen, ügyesen.
Olcsók, gyorsak, korrektek vagytok!
Akkor én vezetek, én két órán belül megkaptam!
Na de fiúk, elég a fényezésből, még zavarba jövünk!
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy létezik pár perces kiszolgálás is, meg sajnos több hetes is. Mi igyekszünk minden lehetőt megtenni, de minden azon múlik, hogy mikor, miből és mennyit rendeltek, és éppen akkor hogy áll a "nagy büdös piaci helyzet". Manapság a kereskedelemre sajnos rájár a rúd, megingathatatlannak tűnő világcégek sorra csúsznak a szállítással, egyre gyakrabban akár hónapokat is! Gondoltátok volna, hogy a Texas nem tud 78L05 SMD-t szállítani 4 hónapon belül? Vagy egy OMRON relére 3 hónapot kellett várni? És ezek csak kiragadott példák, a helyzet bármikor hozhat váratlan fordulatokat, nem lehet előre kiszámítani, hogy éppen mikor mi válik hiánycikké. Ezért is kérjük mindenki megértését, ha csúszunk, mert ritkán van, hogy rajtunk múlik a dolog.
... Vagy már sehol nincsenek atmel mikrovezérlők?!
Ezt sem hittem volna azért.
Na, akkor, hogy ne csak fényezzünk. Erre kaphatok választ?
Bővebben: Link Tudom, hogy sok a munkátok és nincs időtök bájcsevegni.
Én pedig szeretném megkérdezni, hogy beszerezhető-e a TLC0820 típusú A/D konverter és az SS495b típusú HALL szenzor?
Hová tűntek?
Illetve amik vannak, hogyhogy megemelték Atmel-ék az árát ennyire? Az még oké, hogy megemelik, na de négyszeresére.
Én is tegnap vettem észre az ár emelkedést. Elfogytak az AVRek? Vagy mi történt? Eléggé megfizethetetlen lett egy AVR. Persze akiknek kész projectbe egyszer kell azoknak annyira nem nagy dolog. De akik saját áramkört terveznek és fejlesztés közben véletlenül elfüstölnek párat azoknak eléggé megterhelő lehet újat venni.
Az a helyzet hogy anno a gazdasági válságkor leálltak. És eddig tartott minden készlet. Mára már elfogytak a készletek, és ez olyan súlyosságú, hogy tessék csak megnézni a Farnell-t, Mouser-t, RS-t vagy bárki nagyot. Nulla, Nulla, Nulla... Naná hogy mindenki felemeli az árat.
Persze mostmár elindult a gyártás, de 20-25 hét körül van egy-egy új típus boltokba kerülése és ugyanennyi a raktárak feltöltése is. Ez természetes piaci jelenség. De hogy a proci elfogyjon mindenhonnan a világban az azért elég durva. Az ügy súlyosságát mutatja, hogy a kínai gyártók elkezdtek hamis AVR-eket gyártani!
Ráadásként elkezdték az újabb A jelű procikat gyártani. Gondlom így kevesebb kapacitás marad a régi típusokra.
Remélem még az idén elkezd csökkenni az ár.
Sorry, de nem vagyunk varázslók. A levelezésben igyekszünk arra reagálni, amire tudunk hathatós megoldást záros határidőn belül.
Ez a klipsz nem ilyen. Van műanyag foglalatunk, a célnak az is megfelelhet. Ugyanez a helyzet a DCF vevővel is. Nem akarok hazudni, több hetes csúszásban vagyunk sok mindennel, erre belátható időn belül tuti nem lesz energiánk.
"Az ügy súlyosságát mutatja, hogy a kínai gyártók elkezdtek hamis AVR-eket gyártani!"
Ja, a betokozott rézdarabkákra gondolsz? Az aztán tényleg nem semmi! Pofa kell hozzá, az biztos.
Köszönjük a választ!
Akkor egyenlőre ejtem a DCF órát, lesz helyette kvarcos! Müszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |