Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ott lehet kapni alkatrészeket is? Elég régen jártam már arra, majd megnézem, csak még a tengelyről lekéne szedni a másik kart
![]()
Mondjuk ilyen?
Laci! Ez mit jelent?
Idézet: „- Odas! Ez üti a tékás csajt!” És miért mondja? Mit lát, amit én nem? (...a filmen.)
Atya világ! Hány gyereke lehet annak, akinek ennyi golyója van?!
Szerintem a váz szélességét is meg kell mérni ott, pontosabban a jelenlegi hajtókar-tengely hosszát. Ha nem is a monoblokk miatt, mert az esetleg méretpontos, hanem az abban lévő hajtókar-tengely hossza miatt. Hallottam már ilyenről, hogy valaki hosszabbat, nem mérethelyeset vett, és emiatt nem tudott pl. leváltani a legkisebb lánctányérra.
Hú, ezt elképzeltem felhasználni egy komoly, sokszázezres, csilivili MTB-re... jajjj :vigyor5:
Azért mondja, mert jobb (ütősebb) a házi téka mint a tékás csaj (gonodlom valami öreg asszony)
![]()
Ááááááááááááááá...! Ennyire korlátolt vagyok...?!
Gondoltam, hogy valami olyasmi, hogy tudtam volna élni nélküle is. Kösz!
Ezért van ennyiféle belőle, ne egyen már mindegy, hogy milyet veszel. Amikor én kezdtem bringázni még egyszerűbb volt. Bár a szovjet bringák nem igen passzoltak a magyar szabványhoz. A csehszlovákra meg nem lehetett gumit venni.
![]()
Én meg azt nem értem, hogy mire jó a házi téka, ha van net? [OFF]Egyébként még van olyan ember aki tékába jár?
![]()
Igen, kb. ennyi
![]() Csak gondoltam leírom, ha már mások által nem esett le neked ![]()
Net..
Az egy dolog, de akinek nincs nagy sávszélessége annak mire lejön egy film, megőszül. Szerintem tékába járnak, ha más nem DVD-t kölcsönöznek ![]()
Olyan is van, aki filmet néz... Sose értettem, mi a jó benne.
Az mondjuk biztos, hogy harmincéves korára már lát az ember fia annyi filmet, hogy a legújabbak már nem is érdekesek. Viszont tízen- huszon éves koromban nagyon szerettem moziban filmet nézni. Különösen társaságban. :yes:
Moziban..
Jó ha 3-4X eljutottam oda azt is 10 éves korom alatt ![]()
Na azért ez nem mostanában volt. A hetvenes nyolcvanas években csak a mozi vagy az egyetlen TV csatorna volt. Hétfőn pedig nem volt adás.
Nem a menetet kell megmérni, hanem hogy milyen széles maga a fészek, keresztben, tehát hány milliméter hosszú legyen maga a monoblokk. A menetnél azt kell nézni, hogy angol vagy olasz menetes monoblokk kell-e bele. Az angol menetes az a bal oldalán bal menetes, jobb oldalán jobb menetes, az olasz meg mindegyik oldalon jobbos. Ez utóbbi nem túl gyakori, úgyhogy valószínűleg angol kell bele.
Ha hiszed ha nem, itt ahol lakok, van egy téka, már ezer éves. Még videókazikat is lehet kölcsönözni :yes:
Micsoda?
![]() Hétfőn nem volt adás? Azt a hétszentségit! De miért? ![]()
Olyankor a családok egymásnak szenteltek egy napot.
A szem rágógumiját pedig hanyagolták. És most azt is elmeséljem amikor az egész szobán át kellet menni ahhoz, hogy átváltsd az egyesről a kettes műsorra a csatornát? ![]()
De volt. Azt hiszem egész nap a színspektrumot sugározták, vagy mit. Nem emlékszem a nevére. Műsor, na az nem volt. Jó dolog volt, én szerettem, pihentetőleg hatott, rádióztunk, beszélgettünk. Ma már ha hazaviszel egy új tévét, be sem hangolod, akkor is felbukkan valami okosság valamelyik csatornáján.
Szerk.: A kereskedelmi tévék elindulásáig éjszaka sem volt adás. 23-24 óra körül az utolsó műsor után leadták a Magyar Himnuszt, aztán adásszünet reggelig.
Szerbusztok!
Holnap reggel megyünk osztálykirándulni 3 nap 2 este. Az időt elnézve lesz megázás, na meg némi folyékony kenyér elfogyasztása után elázás. ![]()
Jó szórakozást! Gondolom nem lesz belőle hiány
![]()
Tavaly 11-től 3-ig az egyik gyerek mozdulni nem bírt és ha hányt bele kellett rakni a fejét a kukába (más nem volt), hogy meg ne fulladjon.
Idén annyi extra lesz ehhez képest, hogy az igazgató úr is jön velünk ![]() ![]()
Ez szép. Gain clone meg már századáron építhető
![]()
Csak óvatosan a piával. Mértékkel és tartózkodással.
Mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt. ![]()
A röhely az egészben, hogy ennek a samsungnak semmi köze az iPhonehoz, (ilyenem van) a menübe se hasonlít.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |