Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Nem teljesen helyettesíti a mobil a karórát. Karórát jó esetben csak tízévente kell tölteni, mobilt meg néhány naponta, aztán ha lemerült, némelyiknél az órát se lehet megnézni...
Idézet: Ez már gond! Tessék elmenni gyorsan, szakmai továbbképzésre. „Sorry, de nem vagyunk varázslók.”
Ez még nem jutott eszünkbe,de ha tudsz valami jó helyet,ahol igazán jó varázslókat faragnak belőlünk,tuti ott a helyünk
[OFF]Coxton varázslóiskola [/OFF]
Hát, nem egy lepukkant ótvar kégli, azt meg kell hagyni. Eltengődnék arra felé.
Javasolhattad volna inkább a Roxfort-ot... :beka3: ott jó varázslókat képeznek, lásd: Harry Potter
Meg szép boszikat is, pl.: Hermione Granger
Vakupapucsba csúsztatható dobozt tudtok beszerezni? pl. a villámkioldónak. Vagy ez olyan lenne?
Ez - szerintem - nem az. Ha jól sejtem, ez "sima" műanyag műszerdoboz, csak van egy kis "talpa".
Amúgy ha esetleg van egy kis időtök, Tocska, Topi, rákukkantanátok erre a hozzászólásomra?
Szerintem se. Mindenesetre örülnék ha lenne, meg azt hiszem még egy pár fotós. Vagy egy ekkora méret körüli doboz vagy csak valami amire lehet tovább építeni.
Esetleg tudnátok beszerezni kis teljesítményű jó minőségű hangszórókat ~10W. PC mellé a 3Wos vackok helyére.
Sajnos nincs ilyen speciális dobozunk.
Ha egyáltalán kapható valahol, mert valljuk be, ennek a felvevőpiaca azért elég vékonyka.
A kijelzőre méretezett plexi sajnos kifutott típus, ezért nem is tettük fel a kínálatba.
Nyilván semmi sem lehetetlen, mert táblában kapható zöld plexi és azt ugyebár meg is lehet munkálni, de a kereslet messze nem akkora, hogy ezzel üzletszerűen érdemes lenne foglalkozni. Magyarán ha fel is tesszük a boltba, ember nem lesz, aki meg tudná fizetni.
Javíts ki, ha tévednék, de nem a teljesítmény az első szempont, hanem a méret, meg hogy milyen dobozba teszed. Az a kategória, ami az 5-6 centis kishangszórók és a komplyabb >10cm között lenne, gyakorlatilag tök üres. Ha én rá lennék szorítva valami ilyesmi barkácsolásra, akkor tuti valamilyen szélessávú autóhangszóróval kezdenék. Esetleg sasold meg ezt a 10 centiset: Mystic 100
5V-os, morzés, DIL tokos Hamlin REED relét szeretnék és akkor már minden alkatrész elérhető lesz a HEStore-ban az új PIC-es panelmérőmhöz. Utána már ki tudnám exportálni a kosarat és így tenném fel a netre az alkatrészlistát. Ezzel is könnyíteném az áramkörömet utánépítők dolgát, illetve növelném a HEStore bevételét.
Köszönöm!
Nekem is lenne egy aprócska kérdésem! Egy digites VFD kijelzőt be tudtok szerezni? Konkrétan engem a NEC gyártmányú LD8035E tipusú kijelző érdekelne!
Müszi
A képeket nézted már?
Szerintem elírás, a két LED ugyanaz, csak az egyik hűtőcsillaggal szerelt, és nem hinném, hogy a szerelt lenne az olcsóbb. Majd az illetékesek intézik ha észrevették.
variszabi: Te is csak a képet nézted meg, a többit nem...
Tévedés!
A LED-ek annyiban biztosan különböznek, ami a képeken látható. Ahogy Te is mondtad, annyiban biztos különböznek, hogy az egyiken van egy csillag, amivel könnyebb felfogatni. A TME-nél viszont más paramétereket írnak ugyan erre a LED-re, mint a HEStore-ban. Viszont valószínűleg ugyan az, mert a típusszámuk is csak egy betűben tér el, ami a tokozást, kivitelt jelöli.
De, hogy lehet hogy a hűtőcsillaggal ellátott majdnem fele annyiba kerül? Valami itt nagyon nem kerek.
Idézet: Nem, nem néztem! „A képeket nézted már?”
Érdekes, de szerintem hamarosan megtudjuk.
Ne haragudj, egy kicsit goromba voltam, reggel még nem ébredtem fel teljesen.
SJ-70
70 db-os rugalmas vezetékkészlet Megtévesztő az elnevezés. Nem "rugalmas", hanem "hajlékony".
Semmibaj. Mindenkivel előferdül...
Üdv!
Az érdekelne, az "elérhető" menüpont alatt az oldalon ha "-" van akkor az azt jelenti, hogy nincs raktáron? Régebb ha jól emlékszem volt olyan is, hogy rendelésre? Az az igazság Romániában élek és eddig nem vásároltam innen, de most azért szorulok az üzletre mert olyan dolgot vásárolnék ami nállunk nem kapható. Köszönöm előre is.
Köszönjük az észrevételt mind az adatok, mind az árak vonatkozásában. Igyekeztem jóárasítani a csupasz LED-et, de azért maradt némi differencia köztük.
Az az igazság, hogy a "megálmodott" árainkat befolyásolják a beszerzési árak, azokat meg a gyártási árak, amiket pedig a gyártási széria nagysága, stb. Ha tetszik fogjuk fel úgy, hogy a csupasz azért drágább, mert még le is kellett szedni a csillagosról. Az SJ-70 adatlapját módosítottam, jogos volt az észrevétel. Az ilyen "bekiabálásoknak" szoktunk örülni. Na nem mintha öröm lenne rájönni, hogy hibás az adatbázis, hanem azért, hogy fél perc alatt jobbá lehet tenni.
A darabszámokkal és jelzésekkel folyamatosan a félreértésekkel küzdünk. Az, hogy valami éppen nincs, még nem jelenti azt, hogy nem is rendelhető.
És sajnos az sem jelent garanciát, ha ott a darabszám az adatlapon, mert a "sorban állás" miatt előfordulhat, hogy "járni jár, csak nem jut", - hogy a viccet idézzem. Az a legbiztosabb, ha ilyen kritikus esetben dobtok egy levelet az ügyfélszolgálatra és utánanézünk a konkrét esetnek.
Köszönjük a segítő szándékot, igyekszünk meg is felelni.
Relé ügyben lesz megoldás a bajra, már találtam is típust (ugyan nem Hamlin, de hasonló). Holnap utánajárok az áraknak is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |