Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na, erről sem hallottam még... De nem véletlen!
![]()
Lisz F. Manók táncára, vagy R. Korszakov Dongójára, nem támad bulizhatnékom, hiába.
![]()
Mert erre igen?
![]() Nekem futhatnékom támad... ![]()
Tudod, hogy én semmit sem veszek komolyan!
![]() (...most meg nagyon sok billentyűt kell nyomkodnom... ![]()
Oké, akkor én RUN-ok. :eplus2: Bővebben: Link
És ezt láttad már? Ez igazán falrengető.
![]()
Dehogynem, mert úgysem meri hanggal meghallgatni.
![]()
Úgy nem szeretem az agyon bonyolított fejlesztéseket. Egy routert konfigolok be szerver routolásra, és nem megy. A régieknél olyan pikk pakk ment, ez meg ... Sem a port nem állítható, sem korrekt help nincs, hogy mit írjak be.
![]()
Nem értem az embereket. Mindenki csak osztani akarja a sávszélességet, és utána meg panaszkodik, hogy semmi nem jön lefelé. Tessék egyszer szorzót csinálni, azaz: beledugok 3 mobil netet meg 2 ADSL modemet (a szomszédét és az enyémet), és úgy jönnek le rajta az adatok, hogy szegény UTP kábel felizzik.
![]() ![]()
Komoly routerek képesek ilyesmire is. De hát az nem a mi zsebünkhöz van számolva. Valamint ki fizet ki annyi kapcsolatot? Az embernek inkább több gépe van, mint több internetkapcsolata.
Tóbi, csak vicc volt. Amolyan Matyipojén.
![]()
Miért? Ehhez hang is kellett volna?
Az a helyzet, hogy nem karnyújtásnyira van a hangszórón a kapcsoló, (szándékosan!) ezért igen ritkán kapcsolom be.
Hihetetlen? Én nagyon jól érzem magam csendben.
Tudom, de ez céges, ott meg nem én döntök.
![]()
Rút terem az a hely, ahol a csúnya emberek vannak?
![]()
És hol terem rúterem? A hozzászólásodról jut eszembe egy vicc. Tanítónéni kérdezi: Ki tudja megmondani, hogy hívják azt az állatot, amitől még az oroszlán is fél? Pistike jelentkezik: Oroszlánné. Tehát eredményesebb lenne, ha Bill Gates-né képét mutogatnák a koboldok.
![]()
"Gyueleléjsziáj fiftisziksz" ne klikkeljen.
![]()
Van az aranyerem és rút erem
![]()
Nálam eltellett pár másodperc, mire koppant.
![]() Idézet: „Bill Gates-né képét mutogatnák” Nem nagy durranás a néni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |