Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Rendben. Köszönöm. Az a baj, hogy egy rokon pont szerdán jön Romániába és amit kinéztem annál "-"-ka van. Lehet az is, hogy fel fogja hívni az ismerős a vevőszolgálatot, hogy rákérdjen. Csak gondoltam én is érdeklődök. Egy akciós termékről van szó, de amúgy ahogy megfigyeltem a hangszórók nagyrészénél mind "-"-ka van. Nem akarok rendelni futárszolgálattal, mert egyszer már csináltam ilyet és elég drágán jöttem ki. Nem tudom igaz mennyi lehet a szállítása, ahogy láttam GLS-el külditek, az mondjuk itt is van. Mégegyszer köszönöm. Reménykedek.
és a kívánság teljesült...
Bővebben: Link
Ránézni ugyan sikerült, de ezzel ki is merítettem az össze jó cselekedetet. Sajnos se híre, se hamva ennek a kijelzőnek, nem tudjuk hozni.
Hát sajnos ez van, de azért köszönöm, hogy ránéztél!
Müszi
Köszönöm, ezek szerint mégiscsak vannak.
Hello Topi!
Az lenne a kérdésem, hogy összeválogatott tranzisztorokat lehet-e kérni, rendelni?
Ok, bocsi!
Csak oly sok kérdésben adott választ, ezért címeztem neki.
Ennek a nyomógombnak a LED-jei közös katódosak?
Sziasztok!
Van egy kérdésem. adott ez a műszer Ebből van/lesz/várható olyan is, ami 0-3A DC-t tud mérni? Méretben ugyanekkora jó lenne. Konkrétan a tápegységembe lennének. Nem szeretnék digitális műszert beépíteni. Válaszotokat előre is köszönöm! Kijavítottam a linket, és összébb raktam a felesleges sorközöket. A válasz ablakban van a link gomb, alatta meg átnevezheted. köb..
Jó kérdés. Fejből sajnos nem tudom és adatot sem találtam róla, de holnap megmérjük.
Igen, létezik, holnap teszünk fel adatlapot róla.
Sajnos pofára egy kicsit eltér a másiktól, inkább a V670-re hajaz.
Az nem baj, hogyha máshogy néz ki, férjen el 146 mm széles helyen egymás mellett a két műszer...
Na, érdekes a helyzet, mert se nem CA, se nem CC.
Csak 2 lába van és polaritástól függ a színe.
Értem, köszönöm! Ez is így lenne bekötve?
BMT-0903H5.5: a shopban piezo hangszóró megnevezés szerepel, pedig ez (a nevében az M is erre utal) elektromágneses! A többi adata sem stimmel! (Vagy a típusszám nem jó?)
Köszönjük az észrevételt, javítottuk az adatokat.
Hali!
Hangszórókhoz való segédmembránt (pillét) nem tudtok beszerezni? Előre is köszönöm!
Szia!
Milyen hangszóróhoz kellene? M.N.C.-hez lehet hogy megoldható,más típusnak utána kell járni.
Szia!
Ahogy kivettem, fontos szereped van a He-Store-ban. Írtam volt egy e-mail-t az oldalra, és nem tudom elment-e vagy a postafiókom vacakol mivel még nem kaptam választ (volt már rá eset, hogy nem ment el), de gondoltam te is tudnál adni kérdésemre hozzávetőleges választ és lehet még mást is érdekelne ez a kérdés. Engem az érdekelne, hogy mennyi töblettel jár egy külföldi rendelés az oldalról, gondolok itt postaköltségre és pénzkezelésre. Romániában élek, szeretnék rendelni az oldalról és szeretnék kérni egy körülbelüli összeget amit rászámolhatok egy 5-6 kg-os csomagra. Nem tudom valami számít-e, de nállunk is van GLS futárszolgálat. Köszi.
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ebből az IC-ből: MCP 23017-E/SO nem lehetne e DIP-s kiszerelést rendelni? Mert ha igen akkor engem érdekelne a dolog. Köszönöm a válaszokat előre is!
Nekem igazából videoton hangszóróhoz kellene
Gondolom akkor még hasonló sem szerezhető be.. Akkor megnézem máshol.
Értesülésem szerint nem az első romániai rendelő vagy. Ha jól tudom nem volt nagy árkülönbség. Mivel nincs "határ" így egyszerű.
Szia!
Sajnos videotonhoz nem tudok, de próbáld meg itt: http://www.hangszorobolt.hu/ Ha nincs nekik, hátha segítenek a beszerzésében
|
Bejelentkezés
Hirdetés |