Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   82 / 147
(#) SzervízMacska válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Pl. abban, hogy szabadtéri...
(#) Gery78 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

A Burabu hol szokott lenni? Nem a puskásban lesz? Remélem nem mossa el az eső...
(#) DuMatyi válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Az év egyik, ha nem a legnagyobb börzéje. Június 12, csepeli strand. Ha van még jelentkező, össze várunk egy kis csapatot. Szokott hely: népliget. Busz útvonal: Kőbánya - Kispestről (KöKi) indul a 148 -as busz. Annak a másik végállomásáig kell menni, ott átszállni a 71 -es buszra, aminek a 4. megállója pontosan a tábor bejárata előtt van. Köszönet Gergely Sándornak!
(#) SzervízMacska válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Minden infó a BURABU-ról megtalálható ITT.
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Matyikám köszi az infót, ha lesz lehetőségem, és időm, akkor szeretnék eljönni.
(#) Gery78 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Neked is köszi az infót!
(#) llaci56 válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Meg attól, hogy belépődíjas.
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Jelentem én megyek, csak ,, külön" útvonalon, mivel nem igen bírom a buszozást, így az út nagyrészét villamossal és HÉV-vel teszem meg, és minimális buszozásra lesz szükségem, meg nekem így egyszerűbb is a dolog! 7:00-kor indulok itthonról, és elvileg 8:03-ra érek a strandfürdő megállóba!
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Én meg elárulom neked hogy az este 7 óra az nálam 19:00, az este 8, meg 20:00! Úgyhogy ez nem jött be köbüki moderátor úr!

EGYSZER írtam, szóval ez mellé!

Akkor két nap némítás?
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Te jössz? Mert akkor vinném a cuccot - már ha megyek...
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Lehet, nekem is veletek kéne mennem, mert még nem vagyok rutinos buszozó
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Köhömm...
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Figyelünk...
(#) bakos13gab hozzászólása Jún 2, 2010 /

Sziasztok!

El tudja nekem valaki mondani azt, hogy mi a "bugi" szó pontos jelentése és eredete?
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

(#) DuMatyi válasza bakos13gab hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Csak nem még egy ember jön Csepelre? Akkor tényleg össze kéne várni egymást, és le kéne foglalni egy külön buszt Ja, és nem kizárt, hogy találsz élettársat a 6c33c mellé.
(#) bakos13gab válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

De-de, van kedvem és most próbálok időt is szakítani rá (16-án lesz komplex vizsgám).

Ezek szerint tánc is lesz?
(A Boogie-woogie-t ismertem, csak nem tudtam mi a köze egy börzéhez vagy találkozóhoz.)

Bugi szerintem itt szimplán a haveri összeövetelt, illetve bulit jelent. Nyelvvizsga? Milyen nyelvből?
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Szomorú eseménysorozat várható ott ha búra bú jön.
(#) bakos13gab válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Nem nyelv, hanem 8 csodaszép közgazdasági piacelemző tárgy anyaga (egyetemi záróvizsga).
(#) bakos13gab válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

BUdapesti RÁdióamatőr BUgi

Az oldal szerint ez a rövidítés alapja.

Akkor sorstársak vagyunk. Sok sikert neked is! Én 7-én záróvizsgázom szintén. Nálam nem tárgyak vannak, hanem a 3 év minden tárgya. Nem vicc, a tárgyak 90%-ából lesz kérdés. Van olyan tétel, ahová 3 tárgy kell.
(#) Action2K válasza bakos13gab hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Kérdezd Matuska Andrást (HA5BSC), vagy Huszti Tibort (HA5CYA). Ők ketten találták ki 1994-ben.
(#) bakos13gab válasza Action2K hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Na jó, annyira nem érdekel. Csak furcsállottam, mert nem tudom, hogy ez a szó valami elektrós szakzsargon vagy csak bugi.
(#) sz_ferko válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Nem hiszed el....én a Google-maps keresőjébe írtam be. (volt találat)
(#) sz_ferko hozzászólása Jún 2, 2010 /

Egyébként nagyon sokféle Bugi van, a szerzők szerint: Fenyő Miklós : Csak a bugi van, Csongrádi Kata : Nyuszi-bugi, Psota Irén-Bébi Bugi, Zene.hu - Sztriptíz és gőzmozdony-bugi, és van még az Elektrik Bugi Kommandó
(#) DuMatyi hozzászólása Jún 4, 2010 /

Kedves Mindenki! Annó azt mondtam, hogy lehet, hogy bezárják a puskást. Sokan értetlenül álltatok a tény előtt, sőt az értesülés hitelességét is megkérdőjeleztétek. Egy ilyen nonszensz hírt én sem hinnék el egykönnyen. Íme álljon itt a hiteles forrás. Amit mondtam, illetve mondok, azt rádióamatőröktől hallottam, meg azoktól, akik árulnak.

Tehát idézet a weblapról:
Idézet:
„Tekintsd erkölcsi kötelességednek, hogy volt almamátered továbbélésében segítséget nyújtasz! Mint közismert 2007 tavasza óta új – amerikai születésű – elnök-vezérigazgatója van a fenntartó Magyar ***** Nyrt-nek. A továbbiakban már nem lehet érzelmi alapon elvárni a finanszírozást, csak a kemény konkrét tények számítanak.

A fenntartó megkérdőjelezi az iskola szükségességét, hiszen az utóbbi 5-10 évben szinte mindenki tovább tanul, vagy ha nem, akkor sem ****-nál lett távközléstechnikus.”

Ergó a puskás léte hajszálon függ. Szeptemberben nem zárják be, az biztos. További információim nincsenek sajnos, de amint lehet, közzé teszem.
(#) Battila hozzászólása Jún 6, 2010 /

Egy ilyen börzén adás-vétel is van, ilyen piacolás féle?
Következő: »»   82 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem