Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Pl. abban, hogy szabadtéri...
A Burabu hol szokott lenni? Nem a puskásban lesz? Remélem nem mossa el az eső...
Az év egyik, ha nem a legnagyobb börzéje. Június 12, csepeli strand. Ha van még jelentkező, össze várunk egy kis csapatot. Szokott hely: népliget. Busz útvonal: Kőbánya - Kispestről (KöKi) indul a 148 -as busz. Annak a másik végállomásáig kell menni, ott átszállni a 71 -es buszra, aminek a 4. megállója pontosan a tábor bejárata előtt van. Köszönet Gergely Sándornak!
Minden infó a BURABU-ról megtalálható ITT.
Matyikám köszi az infót, ha lesz lehetőségem, és időm, akkor szeretnék eljönni.
Neked is köszi az infót!
Jelentem én megyek, csak ,, külön" útvonalon, mivel nem igen bírom a buszozást, így az út nagyrészét villamossal és HÉV-vel teszem meg, és minimális buszozásra lesz szükségem, meg nekem így egyszerűbb is a dolog! 7:00-kor indulok itthonról, és elvileg 8:03-ra érek a strandfürdő megállóba!
Én meg elárulom neked hogy az este 7 óra az nálam 19:00, az este 8, meg 20:00! Úgyhogy ez nem jött be köbüki moderátor úr!
EGYSZER írtam, szóval ez mellé!
Akkor két nap némítás?
Te jössz? Mert akkor vinném a cuccot - már ha megyek...
Lehet, nekem is veletek kéne mennem, mert még nem vagyok rutinos buszozó
Figyelünk...
Sziasztok!
El tudja nekem valaki mondani azt, hogy mi a "bugi" szó pontos jelentése és eredete?
Az én kedvenceim. :pirul:
Csak nem még egy ember jön Csepelre? Akkor tényleg össze kéne várni egymást, és le kéne foglalni egy külön buszt Ja, és nem kizárt, hogy találsz élettársat a 6c33c mellé.
De-de, van kedvem és most próbálok időt is szakítani rá (16-án lesz komplex vizsgám).
Ezek szerint tánc is lesz? (A Boogie-woogie-t ismertem, csak nem tudtam mi a köze egy börzéhez vagy találkozóhoz.)
Bugi szerintem itt szimplán a haveri összeövetelt, illetve bulit jelent. Nyelvvizsga? Milyen nyelvből?
Szomorú eseménysorozat várható ott ha búra bú jön.
Nem nyelv, hanem 8 csodaszép közgazdasági piacelemző tárgy anyaga (egyetemi záróvizsga).
BUdapesti RÁdióamatőr BUgi
Az oldal szerint ez a rövidítés alapja.
Akkor sorstársak vagyunk. Sok sikert neked is! Én 7-én záróvizsgázom szintén. Nálam nem tárgyak vannak, hanem a 3 év minden tárgya. Nem vicc, a tárgyak 90%-ából lesz kérdés. Van olyan tétel, ahová 3 tárgy kell.
Kérdezd Matuska Andrást (HA5BSC), vagy Huszti Tibort (HA5CYA). Ők ketten találták ki 1994-ben.
Na jó, annyira nem érdekel. Csak furcsállottam, mert nem tudom, hogy ez a szó valami elektrós szakzsargon vagy csak bugi.
Nem hiszed el....én a Google-maps keresőjébe írtam be. (volt találat)
Egyébként nagyon sokféle Bugi van, a szerzők szerint: Fenyő Miklós : Csak a bugi van, Csongrádi Kata : Nyuszi-bugi, Psota Irén-Bébi Bugi, Zene.hu - Sztriptíz és gőzmozdony-bugi, és van még az Elektrik Bugi Kommandó
Kedves Mindenki! Annó azt mondtam, hogy lehet, hogy bezárják a puskást. Sokan értetlenül álltatok a tény előtt, sőt az értesülés hitelességét is megkérdőjeleztétek. Egy ilyen nonszensz hírt én sem hinnék el egykönnyen. Íme álljon itt a hiteles forrás. Amit mondtam, illetve mondok, azt rádióamatőröktől hallottam, meg azoktól, akik árulnak.
Tehát idézet a weblapról: Idézet: „Tekintsd erkölcsi kötelességednek, hogy volt almamátered továbbélésében segítséget nyújtasz! Mint közismert 2007 tavasza óta új – amerikai születésű – elnök-vezérigazgatója van a fenntartó Magyar ***** Nyrt-nek. A továbbiakban már nem lehet érzelmi alapon elvárni a finanszírozást, csak a kemény konkrét tények számítanak. A fenntartó megkérdőjelezi az iskola szükségességét, hiszen az utóbbi 5-10 évben szinte mindenki tovább tanul, vagy ha nem, akkor sem ****-nál lett távközléstechnikus.” Ergó a puskás léte hajszálon függ. Szeptemberben nem zárják be, az biztos. További információim nincsenek sajnos, de amint lehet, közzé teszem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |