Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Üdv mindenkinek!
Adott egy Orion ctv 420m/t típusú készülék. Fehér kép-fehér csíkokkal. Mi lehet a baja? Komolyabb hibája lehet? Érdemes próbálkoznom vele? Elvileg kidobásra van ítélve. A segítséget előre is Köszönöm! Peti
Szia!
Ha ilyen fehér, és csíkos képernyőt látunk akkor az első dolog: ellenőrizni a képcsőpanel 200v körüli tápfeszültségének meglétét (katód tápfeszültség).
Sziasztok !
Nem tudjátok, hol lehet kapni tda 5736t smd ic-t, és mennyiért ?
Szia hq probáld meg
aHello valaki ezt meg tudnánekem mondani mit jelent?angolrol van forditval:IKR Error hatalomnál
Szia!
Le van gyengülve a képcső, vagy valamelyik képcső-katód nem működik. Tekerd feljebb a Screen potit, esetleg csökkentsd a képcső fűtőáramát a soros áramkorlátozó ellenállást. Ezen kívül lehet még más oka is az öt LED-villogásnak (IKR error at power on), de ez a leggyakoribb a Sonyknál.
Na még egyszer. Helyesen: csökkentsd a képcső fűtőáramát beállító ellenállást.
Valami ellenálással ez meg tehetem?már mint ha közé köttöm sorrosan .Ha valamit segít a piros nincs még bekötvel a képcsö.de alull felüll párnácskák ja megjobb oldalt
KADARIST ha te nem lennél ténnleg nem tartanék sehol.KÖSSZÖNÖM neked
Még mindig azzal projektorossak küzdesz? Mindent be kell kötni, hogy rendesen működjön.
Jo reggelt Kadarist ur .Igen,de sajnos képem már van csak alul felül párnácska +jobb oldalt isnem tudom holl keressem a hibát le mágnesezés azt tudom de a tekercsnél a panelon vagy a fö panelon.igy most el vagyok akadval mivel ani auto matán aszineket össze hangolná az nem müködik
Norbi! Az Urak még alszanak... Az a baj, hogy én csak messziről láttam projektoros tévét. Amit tudok róluk azt az internetről szedtem össze.
Most szeretnék be tenni 1 ujj piros képcsövett mivel m,ár sokkszor emlitettem az ennyémböl ki folyt az olaj
Kadarist te számomra akkor is 1 úr vagy nagyon sok okos dolgott tanultam töled és ezt kösszönöm nélküled nem tartanék sehol
Szinte ugyan az mint 1 rendes tv csak itt a szinkronnal kel játszani mármint a szinek,et szinkronba hozni
de már csak ott trartanék de még a párnácskák meg vannak elöbb azt kell rendbe tennem
Azt konvergencia-beállításnak hívják. A szinkron az egészen más. Ha nincs szinkronban a készülék, akkor például fut a kép. Ez a képszinkron hiányára utal.
Rendben bocsánat a tudatlanságomért,de látod tudtam csak azt nem hogy a szinkronmást jelent azt nem ma is taniltam töled.kösszönöm
ha alull felüll párnácskák szinte törz a kép a kék jobb oldalt log ki felfele a zöld baloldalon a sarkok söt olyan mintha nagyitana a kép.Mit tegyek szerinted MESTEREM?
II. Gondolatainkat szedjük össze és egy jól megfogalmazott és nyelvtanilag is helyes hozzászólásban írjuk meg azokat. Ebben annyi hiba volt, neki se kezdtem kijavítani őket... ÜDV: Moderátor A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2016
Sziasztok.Nekem egy olyan problémám van hogy a samsung led tévém nem kapcsolbe csak a helyzetjelző led villog.Help
Csáo egy kis segítség kellene még mindig a panasonicról van szó eddig nem foglalkoztam vele de most újra elő vettem.Arról lenne szó hogy elmentem egy tv szerelőhöz és azt mondta nekem hogy ő szerinte ne szórakozzak ezzel a panelel amin már annyi mindent kicseréltem hanem létezik ilyen hogy kompakt panel ami ehez a méretű tv-hez jó.Na jó ezt el is hoztam tőle.Amit tudtam be is kötöttem csak sajnos ennek nem olyan a dugója mint a másiknak abba kéne segíteni hogy hogyan tudom megállapítani hogy soreltérítőről le jövő négy kábelt hogy kell bekötnöm hova az meg van csak a sorrendet nem tudom.
Sziasztok
szeretném megkérdezni mi van olyankor ,néztem a műsort minden oké ! Lekapcsoltam ,és azóta nem akar se kép se hang. Tegnap kiraktam a szobából ,kint még egyszer próbáltam indítani , semmi probléma Ma megint felakartam kapcsolni ,megint nem lehetséges _________________________________________ Ez az egyik grundig baja A másik a nagy képernyősnél meg a színek elcsúsznak vagy 2-3 cm-re ,s közbe néha pattog ! De sajnos nem találok olyan tekerhető lehetőséget ahol vissza tudnám hozni ! Távirányítója nincs de mivel a scart csatlakozon lehetne használni jó lenne ha tudnátok rá megoldást Köszi Metál
szentem a sorkimenő pattog . lehet hogy nemsokára megadja magát szentem egy sorkimenő csere megoldja a problémádat
Sziasztok. Lenne egy kis problémám a tv-vel. Légyszives segitsetek. Valamikor bekapcsolom és iszonyuan remeg a kép, szinte nemis lehet látni semmit! Máskor meg semmi baja nincs bekapcsoláskor! Történik olyan is, hogy bekapcsolom, iszonyuan remeg, de mikor hagyom üzemelni egyre jobban tisztul a kép kifelé! Volt amikor ment a tv, nemvolt semmi baja, erre anya a konyhában bekapcsolta a habverőt és remegett a kép. Szerintetek milehet a baja?
Segitségeteket előre is nagyon szépen köszönöm! Üdv: Fodorja
Mi keresztül nézed a tv-t , kábeltv vagy szobaantennán keresztül beltérin vagy dvd-lejátszón is remeg?
Mindennel ugyanezt csinálja!
Szentem szed le a hátulját és tiszticsd ki és nézd meg nem e mozdult el valami .
Segítsetek légyszi! Milyen ellenálást rendeljek 4,7ohm de a W száma mennyi lehet? Van egy csomó fajta.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |