Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Zenegép játékgép, készítése javítása
Foglalkoztam korábban játékgépekkel, vannak programjaim is, megvalósítható a dolog azonban jogilag az ilyen programok üzemeltetéséhez típusengedély kell a készülékre, OMH vizsga majd ha ez mind megvan ( aminek nem kevés az anyagi vonzata ) kell rá előre adót fizetni (60e/év) és mehet. zenegéppel kombinálva, a zenegép után is kell jogdijjat fizetni. Régen léteztek távirányítóval relés megoldással átkapcsolható gépek, melyek több programot tudtak így kezelni. Azonban az ötlet jóóóó. Vannak cd-s zenegépeim melyeket most kezdtem átépíteni. Az általam használt program win. alatt fut a billentyűzet átalakításával vezérlem és az érmefogadás is ott történik.
Szeretnék egy linuxos programot kipróbálni, ha tud valaki segíteni programban kérem jelezze.
Van linuxos zenegép programom. Saját tulajdonom forráskódokkal.
engem esetleg érdekelne a dolog.............
Szia.
Olyan érdekelne ami tud karaoke-t is.
Mp3 -at és avi lejátszást tud. Tud karaoke-t is . A saját gépeimhez készíttettem három éve használom.
Nekem csak othoni felhasználásra kellene , nem akarom kitenni sehova sem. Hogyan lehet hozzáférni?
Sziasztok
Kérdésem az lenne ha tudnátok tanáccsal szolgálni , hogy a pc alapú zenegépeknél a HDD-t hogyan rögzítik rázkódás védelem szemszögéből . Sajnos ilyen problémával küszködöm . Mindenféle tanácsot előre is köszönöm !
Helosztok... Igazából egy sima egyszerű zenegép építése menne... csak nekem olyan problémám van, h nem tudom megoldható-e egy internetalapú zenegép készítése... mindezt úgy gondolnám, h lenne egy alap dallista ami között lehet választani, de ha valaki nem találja kedvencét, akkor beír egy címet vagy egy előadót, és a zenegép letölti és/vagy youtube-on rákeres és lejátsza... nem tudom megoldható-e a dolog, és ha igen milyen feltételek mellett előre is köszönöm a tanácsokat, válaszokat. Tehát a kérdés, mert afelett elsiklottam, megoldható a dolog, és ha igen hogyan, és milyen feltételek mellett?
Technikailag megoldható, jogilag viszont problémás (szerintem)...
Hát igen... énis itt látom a bökkenőt... Ezért is kérdezem h mit lehet tenni....
Talán a youtube tarltamat be lehet mutatni nyilvános helyen , de pénzt elfogadni érte nem biztos ,hogy jó ötlet.
... De ezt nem lehet valahogy úgy megoldani, h jogdíjat fizetek utólag a letöltött tartalmakért?
Meg lehet oldani, csak akkor műsorszolgáltatási engedélyhez kell jutnod.
Érdeklődj, az ORTT nél, bár meglehet, hogy már NMHH -nak hívják, vagy itt.
Szia érdekelne az alkatrészek.hol tudnám megnézni?
Szia.. csak egy egyszeru kerdes.. honnan a program.. mert nekem is kellene....
Üdv!
Tudna kenem segíteni valaki abban, hogy hogy lehetne egy egyszerű érmevizsgálót készíteni? Elég lenne ha csak 1 fajta pénzt ismerne fel, mondjuk az 50ft-ost, vagy 20 foruóintost, de ha többet az sem baj. Előre is köszönöm a segítő ötleteket, hozzászólásokat.
És mekkora összeg lenne, amennyiért létrehozod?
Nem lenne olcsóbb egyet venni, készen?
Üdv!
Lehet olcsóbb lenne venni egyet, de akkor hol marad az építés öröme. Nem kell bonyolult szerkezet, lehet akár csak mechanikus is, a lényeg az, hogy működjön.
Átfogalmazom a dolgot, mivel nem voltam egyértelmű.
Inkább azoknak szeretnék segíteni, akik hobbiszinten építés öröméért szeretnének belevágni egy ilyen projektbe egy „alap programmal” teljes körű hardveres illesztéssel. Ebben, tudok segíteni!
Sziasztok!
Nekem van 3 zenegépem , linuxos. Sajnos kettőnek a vinyóján behalt a linux. Próbáltam a 3.-ról átmásolni de csak sok 9-est ír ki.Van valakinek esetleg ötlete?
Szerintem nem másolni kellene hanem tükrözni. Másolásnál nem szektorpontos a másolat, tükrözésnél igen.
Nyilván a progi alapból másolásvédett...
Köszönöm a válaszodat!
Végül is az Acronis True Image Home nevü progival sikerült átmásolnom.Ezzel a progival először ghostoltam de az nem lett jó.Aztán ugyan ezzel a progival backoltam le és a másikra fel.Láss csodát müködik minden vinyóm.Persze mindezt xp alatt. Azért irtam le hátha valaki hasznát veszi. Üdv Sosi
Sziasztok! Hogy tudom az SK jukebox programba berakni a borítókat? Zenéket berakja de a borítóját nem
Csak másold be az adott album mappájába a cd borítót, jpg formátumba.
Sziasztok!
Csak most csöppentem ebbe a témába. Az O.K., hogy új zenegépeket, modern stílusban lehet venni, de a régi stílusú sok embernek - főleg a külseje miatt jobban tetszik - nekem is. Ilyet - akár rosszat is tud valamelyikőtök? Otthonra kellene.... A javítás nem lehet gond - ha az elektronikáról van szó.
Sziasztok!
Bővebben: Link és megoldva a netes zene. Teljes albumokat hallgathatsz - ingyen otthon. Én egész nap ezeket hallgatom és olyan zenék vannak - apám.... Találtam a napokban egy japán zeneforrást is - remélem nem vitte el a cunami....: Bővebben: Link. A jogdíjakról annyit: amíg a saját általam free szoftverekkel készített fájljaimat Artisjus feliratú CD-kre kell másolnom 4-szeres áron, addig fogja be a po..ját aki jogdíjat szed, mert többet szed be mint amennyit megérdemel.
van egy kocsmai nyerőgép automatám régebbi típus MAGIC CARD tökéletesen működik csak az a baja hogy amikor pontot ad a gép akor azt a pontot belehet íratni a saját kredithez lehet duplázni vagy le lehet FELEZNI na nekem az útobival van problémám nem lehet lefelezni a bekötése IMPERA LICENC SZERINT VAN AZT ÁTNÉZTEM SZERINTEM JÓ a DIP-SW vel lehetnek gondok amihez nem értek hogy pontosan hogyan kellene állniuk nekem mind OFF on van
VALAKI TUD SEGÍTENI |
Bejelentkezés
Hirdetés |