Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát úgy nagyjából mindegy csak ne valami Rádió1-es szenny legyen. Hasonlóra stílusúra gondoltam mint ami a nyák-készítős videóm alatt is van. De már betettem alá ugyan azt és már rendereli is a gép. Ha majd találok jobbat akkor kicserélem.
Ezzel azt akartam mondani, hogy lehet így is. klikk és kukk
Nem tudom, hogy EZ tetszik-e, de ezt meg lehet vágni 10 percesre.
Ez ismerős, ilyen stílusú zenék a régi NFS3 Hot Pursuit-ban voltak
![]() Aláfestő zenének, ahol a video a lényeg és az információ, én biztosan valami olyat tennék, amiben nincs énekhang, hogy ne vonja el a figyelmet.
Pedig ez még a trance-től is zúzósabb műfajnak számít (DnB)!
![]()
Úúúristen ennyire előre tört volna a Linux? Mindenhol csak linux pingvinek totyognak.
![]()
Sziasztok
Remélem mindenki hallott a kis hazánkban uralkodó áldatlan állapotról amit az árvíz okoz ezért kérek mindenki aki teheti hogy egy telefonhívással segítse azokat a Magyarokat akik most igazán nagy bajban vannak. Aki teheti hívja a 1752 segély vonalat és így 250Ft jut oda ahova kell. Segítségeteket köszönöm. Ja és mindenki adja tovább ezt az üzenetet :yes: :yes:
Igazán jó ESD védelem. Euro raklap és gumicsizma... Csak a vizet nem értem, miért kell hozzá?
![]()
Miről fog szólni? Kézi méréses technikák bevezetése a vezetékhossz meghatározásakor?
![]()
Nem, ez valami régi raklap még. Nem a legjobban látni a képen, három tégla van alatta.
Egyenáramú motor vezérlése, forgásirányváltás, teljesítményszabályzás. Majd teszek fel képet ha kész lesz. Csak a fúrót készítettem a panelfúráshoz. És ugye, a vezeték hosszát meg kell oldani ilyen jó földelés mellett. ![]()
A megfeleő EPH potenciál biztosítása végett.
![]()
Akkor feloldottad a "Tóbi magas vagy a pincéjük alacsony" dilemmát.
![]()
Azaz hiába szivattyúzod ki, újra termelődik. Onnan ismerszik meg, hogy nem egyszerű esővíz felázás.
Ha van helyed, akkor hordd fel a szobába az érzékenyebb holmikat. Pákaállomás, drágább alkatrészek. ![]()
ÉÉn tudom aRouter jelének felerősítése 400 km hatótávra topic megoldását. Hidaltam át már nagyobb távot is rádión, a freki mindegy, de tartsuk be a törvényt.
1 kell egy régi p1 gép dos 6.22 vel, hangkártyával 2 kell pár ellenállás ( 510 ohm, 2.7Kohm) egy bc182, négy dióda, 3 3.5 jack dugó egy 2.5 jack dugó 3 kell a graphic pakett és hívójel. kemény 1200 baudot elérhetünk, nem kell még ruter sem mert az olaszoknál az egyik relé kienged a net felé. Nagyon elvetemült topicok születnek manapság...
Sziasztok!
Annyi dj-skedő emberke van itt, biztos tudnak nekem segíteni.Honnan lehet letölteni olyan nyers ütemeket, amit ha egy programmal összekavarok, használható zene lesz belőle?Tulajdonképpen nyers , keverésre váró tuctuc zenét keresek. ![]()
Esetleg dance ejay, vagy hiphop ejay.
![]()
Huha.Azt hittem, vannak ilyen mp3-ak, amiket letöltök, összekavarom őket és kész a csörömpölés.De ilyen programokkal nem igazán lenne jó ubuntu alatt játszani, mert nemhiszem, hogy el fog indulni.
Wine esetleg...?
Nemtudom.Azzal sem fut mind.Pl. a traktor dj-t sem tudtam beüzemelni vele.
Hellosztok.
Fel akartam rakni a pocket pc-m re az Opera Mobile-t de amikor telepíteni akarom azt írja hogy a letöltött cab file nem érvényes telepítőfájl. (The file Opera_Mobile_10_WM.cab is not a valid Windows CE Setup file.) Mi lehet a baj?
Hát komám nem lennék a helyetekben,ezt a szopást amit a jó Isten iderakott ,de azért díjazlak a kitartásodért remélem a búvárruha be van készítve és remélem azt is,hogy víz alatt is jól tudsz forrasztani.
Kitartás és azért vigyázz azzal a fránya árammal. ![]()
Sziasztok nem tudja valaki, hogy mi ennek a számnak a címe?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |