Fórum témák
» Több friss téma |
Hali! Most legalább rendbe lett téve a dolog Sajnos a SATA-ra való kereskedelmi átállás miatt ez az egy tipus volt a számtech boltban az az csak ez az egy IDE interfészű.Az IMGburn jól viselkedik egyszerű és jól kezelhető. Magamnak írok filmeket semmi ipari méret.
.Na majd meglátjuk, mindenesetre köszi!
A PowerISO fizetős , nyilván valami tört verzió ,nem kell csodálkozni ha tele van buggal. Manapság már nem állnak ott meg ,hogy kicselezik a serial kérő részt , hanem beépítenek különböző dolgokat is amiket nem kérsz...
Nagyon sok freeware van ami ugyanolyan jó , és legalább tiszták. Esetleg próbáljad ki a DVD decryptert is. Az is nagyon jó.Egyébként az IMGburn is free.
Ha már annyira programokat keresünk ,tud valaki olyan programot , amivel a MIDI fájlokat tudom WAV -ba konvertálni? Természetesen freeware program érdekel.
Szia ! Eddig kifogástalanul működött és a másik gépen most is működik,de már túl vagyunk rajta!
Üdv ! Próbáld ki a Format Factoryt mindent át ír mindenbe! Free!
De ha nem megy akkor nézz be ide jelzem én nem próbáltam
Eddig ITT csináltam ,csak sajnos cselezni kell az IP címmel ,mert limit van. 11 Hangszerkészlet közül lehet választani.
A format factory képes rá , nagyon jó kis progi , és szerintem van saját hangszerkészlete. Milyen szinti programot tudnál ajánlani ,aminek pro a hangzása?
Ahogy a youtubon nézem ez már a mélyvíz. De azért köszi.
Winamp-pal a kimenetet ha DiskWriter-re állítod, akkor mindent wav-ba rögzít, amit amúgy a kimenetre ad...
Ja jó tudni
Vagy akkor van még egy ötletem, ha olyan hangkártyád van, amiben be lehet kapcsolni belső "loopback"-et pl az enyémen (cmedia) digitálisan vissza lehet kötni szoftverből a kimenetet a bemenetre, meg sb live-hoz is van elvileg ilyen lehetőség
Van 4 fajta hangkártyám , letesztelem melyiknek jobb a midi hangja.Van egy Terratec , SB audigy , SB 128, cmi, és még integrált is van. Szerintem vissza lehet kötni manuálisan egy loopback kábellal , az is ugyanolyan jó lesz.
A cmi-nél viszont szinte tuti, hogy van benne digitális 1 az 1 es minőségű átvitel is a dogber1 féle cmedia driverrel Bővebben: Link, ez nem végez "utómunkát" kéretlenül a hangon (ha kérnéd se tudna mert nincs leprogramozva hozzá ilyesmi ), és az átvitel egyenes, míg pl egy alaplapi spdif valami realtek amit egyszer néztem elég görbe átvitelt produkált rmaa-val mérve digitális loopback-kel (azaz egy jumpert tettem az alaplapon a ki és a bemeneti tüskét összekötve), illetve az a Terratec is lehet, hogy Cmedia legalábbis korábban láttam belőle olyat is... (és egyébként még az asus nemrégiben megjelent hangkártyái és a cmedia chipjeire épülnek, mondjuk abban külön adc meg dac ic-k vannak más gyártóktól)
Igen tényleg CMI a terratec is, habár az eredeti driverrel nagyon jó értékelést adott az RMAA. Azt a drivert biztosan kipróbálom. Megtudnád mondani mi az hogy Non-WaveRT?
Hát az elvileg Vistára van szerintem én csak az XP-s változatot próbáltam, viszont ott az oldalon valahol van ezekhez valami leírás, azt tudom még ezekhez, hogy ha a windows nem fogadná el a drivert és ez állítólag jellemzően a vista és attól újabbak, akkor az oldalon leírt módszer működik mert más hardverhez valami korábbi driver aláírására bevált az a szoftver amit linkeltek ott, vagy csak írtak róla..., ha XP-d van, ahoz a sima 32bit-es kell..., nekem ezzel RMAA-val 1-2m?s a késleltetés meg én digitális ki bemenetet építettem hozzá amiatt próbáltam ki a drivert egyáltalán, egy dolog van amit nem tud a driver, hogy nem működik rajta az elnémítás úgy, hogyha csak a "master" vagy hol minek hívják hangerőt némítod, mert ezt hardveresen nem tudják elvileg ezek a chipek, hanem a koknrét forrást kell némítani ha kell, ez a macera csak...
Ja meg nem csak kipróbáltam, visszaolvasva úgy jött le nekem most, azt is használom... de ezt a WaveRt-t nemtudom mire jó
Az XP WDM modellt használ, a Vista-ban a hangrendszer kezelését az alapoktól újra írták, tehát egyenesen biztos nem lehet felszerelni rá XP-s illesztőt.
Viszont nem is mondta, hogy mire kell neki a driver...
Ez igaz : XP.
Csak azért kérdeztem mert a letöltési linken kétfajta driver is elérhető XP-re .
Csak azt, ami a kimenetre el is jut.
Sziasztok!
Adott két PC, routeren keresztül kapcsolódik mind a kettő a netre, ez a rész jó is, viszont valamiért a "hálózati helyek" megjelenítő nem látja a másik gépet, ergo nem tudok fájlokat másolni egyik gépről a másikra. A poén az, hogy a hálózatos játékok látják egymást Nyilván, ha újra telepíteném a 2 gépet, akkor megoldódna, ez viszont kb 1 napos munka lenne. Van valakinek valami áthidaló ötlete? Üdv
Eddig látták egymás?
Futtasd le a Hálózati beállítás varázslót, ott kell bekapcsolni a filemegosztást és a nyomtatómegosztást. Esetleg az IPk dinamikusak, vagy statikusak, DHCP fut a routeren?. Általában az újratelepítés nem segít.
Nem írtad az oprendszert. Ping a gépek között működik oda-vissza? IP-k alapján sem látják egymás megosztsait? Azaz pl. az egyik gépen futtatásba beírva azt, hogy "\\másikgépipcíme" mi történik?
Sziasztok
Pingelve jó. Van egy hálózati nyomtató, ez mindkét gépről megy, XP az oprendszer. Ezt a futtatásos dolgot mindjárt kipróbálom. Üdv
Idézet: „Azaz pl. az egyik gépen futtatásba beírva azt, hogy "\\másikgépipcíme" mi történik?” Nem a "keresés/számítógép/emberek"-re gondoltál? De így se látja, se a másik PC-t se a nyomtatót. Viszont DOS ablak- pingelve mind a kettő jó!! (ez valami windows-os hiba lesz, szerintem, mert régebben jó volt) Nincs valami progi, amivel ezt a hibát meg lehet kerülni? Adatok másolása lenne a lényeg.
Nem, arra gondoltam, amit írtam. Start menü/futtatás-ba beírni a két visszaper jel után a másik gép IP címét. Erre fel kellene hoznia egy intéző-ablakban a másik gép publikus megosztásait (lehet, hogy előtte felhasználónév-jelszó ablakot is feldob).
Idézet: „Futtasd le a Hálózati beállítás varázslót, ott kell bekapcsolni a filemegosztást és a nyomtatómegosztást.” Ezt erőltesd mert addig nem fog menni.
Az a hálózatbeállítás varázsló utolsó lépésnek jó majd, de előtte nézd meg amiket írok:
-a Helyi kapcsolat x ahol x az az adapter amivel a hálózatra csatlakozol, tulajdonságaiban, legyen ott a TCP/IP protokoll, ez gondolom van, a net miatt is, ennek a tulajdonságai/speciális/WINS fül alatt NE LEGYEN tiltva a NetBios TCP/IP felett (tehát alapértelmezett esetleg direkt engedélyezett az oké) -ha ez megvan akkor meg kell nézni hogy a szolgáltatások között Start/futtatás/services.msc fut-e a "TCP/IP NetBios támogató" -ha ez is megvan akkor vissza a listára a hálózati adaptered beállításainál ahol a TCP/IP is fel van sorolva ott kell még lennie: "Microsoft Networks ügyfél" "File és nyomtatómegosztás MS Networkshoz" -ezek mellett legyen pipa -Ha van is pipa de, a pipa ami négyzetben van az szürke, bár akkor is csinálhatod amit írok, ha nem szürke, mert ez a rész elég furcsán működik írom is, hogy hogyan -mert ha szürke, akkor látszólag megoldja az, ha kiveszed a pipát és beteszed és alkalmaz, azonban ha itt a gond ami miatt ezt az egészet csinálod, azt nem oldja meg--> vedd ki a pipát, alkalmazd, és indítsd újra a gépet, kijelentkezés nem jó, bár elméletben akkor is minden hálózati beállítást mentenie kéne, aztán ha elindult a gép, akkor tedd be a pipákat alkalmaz és oké -Ellenőrzésképp a Hálózati kapcsolatok, nem hálózati helyek, "ablakban" a felső menüsoron a speciális menüben a speciális gombra kattintva, ellenőrizd, hogy a Helyi Kapcsolatra kattintva a listában a file-és nyomtató... és a MS networks ügyfél -nél ki van -e pipálva a TCP/IP -na és ha ez is megvan akkor én azért adnék neki egy újraindítást, és ezután jöhet a Kapcsolat varázsló, amit a többiek már írtak -és ha nincs valami nagyobb disznóság, hogy valami letiltott valami kitudja mit, akkor működnie kéne -ja és még valami ha pl XPAntiSpy-t vagy hasonlót használsz, akkor abban is nézd meg, hogy nem-e tiltottad le a más gépek keresését a hálózaton és egyebeket, ezeket legelső lépésként, ha érvényes ez rád remélem elég hosszú és érthető volt és működik is majd, az én gépemen le van tiltva a megosztás és valahogy így szoktam beállítani ha kell valamiért de most nem próbáltam ki...
Szia!
Én már találkoztam ezzel a problémával, s egyszer kőkeményen utánajártam, hogy ilyenkor mit szokás tenni a siker érdekében. A következő lépések szükségesek: 1. Először is, a két gépnek azonos munkacsoportba kell tartoznia. Ezt megnézni, illetve módosítani a Vezérlőpult > Rendszer > Számítógépnév fül > Módosítás gombjára kattintva lehet. Ha mindkét gépen beállítottad az azonos munkacsoportot, akkor kiléphetsz ezen ablakokból. 2. Az Intéző segítségével be kell menned egy tetszőleges könyvtárba, lehet ez például a C gyökérkönyvtár is. Itt a menüsorban az Eszközöket, s azon belül a Mappa beállításait kell választani, majd itt a Nézet fülre kattintani. Meg kell keresned a következő szövegeket, s ha megvannak, akkor be kell tenni melléjük a pipát, ha még nincsenek bepipálva: - Egyszerű fájlmegosztás használata - Hálózati mappák és nyomtatók automatikus keresése Ezeket az ablakokat bezárhatod. 3. Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Szolgáltatások névre kell kattintanod. Az előkerülő hosszú táblázatos listában 4 bejegyzést kell majd megkeresned. - DHCP-ügyfél - Kiszolgáló - Munkaállomás - Számítógép-tallózó Mind a 4-nek Elindítva állapotúnak kell lennie, a hálózaton történő sikeres fájlcseréhez. Ha mégsem így lenne, akkor manuális módon lehet ezen segíteni, azaz: jobb egérgombbal bármely szolgáltatásra rákattintva, egy menü bukkan fel, amely segítségével a legfelső, azaz Indítás parancsra kattintva, elindítható az adott szolgáltatás vagy folyamat. Ha kell, mind a 4-nél így kell eljárni. Ekkor viszont még egy extra lépést is előreléphetünk, ha azt akarjuk, hogy legközelebbi indításkor hasonlóakon ne kelljen magunkat átrágni ismét. Mind a 4 szolgáltatásnál ugyanazt el lehet játszani, most csak az egyiknél mutatom be, amit tenni kell: - DHCP-ügyfélre jobb egérgombbal kattintasz - Tulajdonságok opciót választod, s előkerül egy új ablak - a Helyreállítás fület kiválasztod - mind a 3, egymás alatti lenyitható listában A szolgáltatás újraindítása lehetőséget választod ki - Hibaszámláló nullázása értékhez pl. beírhatsz 1-et - Szolgáltatás újraindítása értékhez 2 legyen beírva Készen is volnánk, mostmár mennie kell a fájlok láthatóságának és a másolhatóságnak. :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |