Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1231 / 3601
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Na ne má.... Én ugyan nem. Engem köbkiller bujtogatott. :beka3:
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Jó, akkor Te Passzívusz köblökóciuszban szenvedsz.
(#) mex válasza vicsys hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Idézet:
„köbkiller”

Muhahaha.....
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Ez a hordó van most zoly15 pincéjében? Mert akkor tényleg elég a hely, mert csak heverni fog.
(#) Attila86 hozzászólása Jún 25, 2010 /

Egy 4x20-as LCD-t szeretnék beleépíteni egy 60mm magas műszerdobozba. A gond az hogy a 4x20-as LCD-k 60mm magasak, a 60mm magas műszerdobozban pedig belül 58mm hely van.

Morbid ötletem támadt: lemarok egy 2-3mm-es sávot az LCD modul nyákjából! De még nem láttam 4x20-as kijelzőt közelről... Van valami huzalozás a paneljának az alsó és felső szélein?
(#) tiggersoft válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Szia
Közelröl még én sem, de ahogy elnéztem felül csatlakozó alul pedig vezető sáv...
Mi lenne ha kicsit döntve tennéd be?
(#) radocziandras válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Kívülről is rá lehet tenni.Nem szép, de legalább rajta van.
(#) zolika60 válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Bár ez itt OFF, de mi lenne, ha a doboz tetejét és alját marnád ki?
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Ha itt lenne, már rég összevágtam volna gyújtósnak :yes: Még ha Bor is lett volna benne akkor is
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

És ha a Boris lenne benne?
(#) bazsoo válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Hát, ha a Boris is benne lenne, akkor gyorsan kiszedném. Persze a mellbőségére gondosan ügyelve, ha kicsi, akkor benn marad
(#) zenetom hozzászólása Jún 25, 2010 /

Szép jó estét!
Már lassan 3 hónapja hogy nem elektróztam szinte semmit, kezdenek jelentkezni az elvonási tünetek.
Utoljára PIC-eztem, jó lenne megint visszarázódni.
Ráadásul ez az időjárás is. Én még mindig nem törődtem bele ebbe a lélekromboló időbe, annyira rossz hogy nyár közepe van és hideg van meg nem süt a nap

Vagy csak engem bánt nagyon, hogy csak a naptár szerint van nyár?
(#) SzervízMacska válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Ha segít, itt van róla két kép. Elég sansztalan... De döntve tényleg jópofa lenne. Amúgy ez csak 4x16 karakter, de a 60 mm az stimmel.
(#) Müszi válasza zenetom hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Itt is hasonló a helyzet! A szemműtétem és a genyó idő miatt ma ülhettem először motorra, mit nem mondjak, hiányzott!

Végre érezhettem az 50 köbcenti, a 8 lóerő, és a 90km/h erejét
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Gönci hordó - Lexikon ::
Tokaji hordótípus. Nevét Gönc községről kapta. A Tokaj-hegyaljai borvidékhez kapcsolódik. Jelenleg a XIX. században kialakult 160 icce=136 liter űrtartalmú ...
(#) nagy hoho hozzászólása Jún 26, 2010 /

Néhány napja nem kapok értesítést a HE-től. Az oldal tetején ki van írva piros alapra, hogy hibás az email címem és a beállításokban korrigálhatom. Pedig semmi hiba nincs benne. Mi lehet a gond szerintetek?
(#) nagy hoho válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Az én műhelyem 1,8 X 1,8 méter, az ajtóhoz oda van készítve a cipőkanál.
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Sziasztok.

Írj Topinak, vagy egy épp itt lévő moderátornak.

Már nálam is jelentkezett korábban, a nálad észlelt probléma.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 26, 2010 /

Egy problémával küzdök.

Próbálok rákattintani a figyelőn a Fényforrás és lámpatest gyűjtők topik linkjére, és a keresőt hozza ki.
Törölve lett?
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Részemről a tavasz (helyét!) végigdolgoztam, és ez lelkileg sokkal kellemesebb volt úgy, hogy kint hideg volt. Annak ellenére, hogy ezt az idényjellegű munkát eddig minden évben kint a gangon csináltam, ami sokkal kényelmesebb, mint a nagy halom limlom közepette hatalmas erőfeszítések árán szabaddá tett 1 db. asztalon, villanyfény mellett bohóckodni, és csinálni sok szemetet (fűrészpor stb.) a lakásban. Aztán mikor közelgett a vizsgaidőszak, úgy tűnt, hogy a télből hirtelen átcsapunk a nyárba -- egész addig, míg a következő héten ki nem derült, hogy újra be kell fűteni. Azóta pár hét telt el, és a napokban megint a fűtésen kellett gondolkodnom. Szerencsére még 21-22 °C van a lakásban, de 18-19 °C-nál már izzítani szoktam a cirkót, főleg, ha egész nap itthon kell ülnöm.

Szóval én eddig nem hiányoltam a nyarat, tőlem még 5 napig szakadhat az eső, úgyse megyek el itthonról.

Egyébként nem értem, mi a bajod, hiszen ez most igazi pákászásra való idő! :yes:

Amúgy én a Proteltől szoktam el, rendesen keresgélni kellett a gombokat az eszköztáron.
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Lehet azért aggódok, mert nyári születésű vagyok
De a kedve is jobb az embernek, ha kint süt a Nap.
(#) Stadi válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Szerintem meg simán megoldhatónak tűnik az az 1-1 mm az aljából és a tetejéből. Azt a pár "kieső" fóliacsíkot lazán át lehet kötni 1-1 db. dróttal. Szép nem lesz, viszont befér a dobozba, és ott meg úgyse látja már senki.
(#) SzervízMacska válasza Stadi hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Igazad van, csak elszántság kérdése. Az alján telibe lehetne tolni a furatgalvánokig, ez nincs egészen 1 mm. Ezzel csak egy testelést szakít meg, amit könnyű pótolni. Felül, a csatlakozósornál a hiányzó több, mint 1 mm simán lemehet, viszont ez már 3 vezetősávot is érint...

Szerk.: Így utólag, az adatlap és a panel tüzetesebb átnézése után kiderült, hogy ezek csak a háttérvilágítást érintik, aminek oldalt, gyönyörű nagy forrszemei vannak.
:yes:
Azért, az ESD védelem elég nehézkes ilyenkor.
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Sokadszorra sem bírtak magukkal néhányan. Pedig volt már jó pár esély adva nekik. Megszűnt a lámpás topik, és nem is lesz hasonló engedve, pont.
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Egy ideje én sem csináltam már semmit. A leg utolsó az új csavarbehajtónk akkutöltőjének áram korlátozása volt
Itt sem jó az idő :no: Lassan már ott tartunk, hogy szégyen szemre nyáron fűteni kell..
(#) zoly15 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

1.8 X 1.8m.. De a cipőkanál mi a csudának?
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Tehát az új topic is törölve lett? Nem mintha különösebben érintene engem. Viszont azt nem értem, ha már egyszer törölve lett ugyan ezek az okok miatt, miért nem tudják elengedni a fülük mellett a "kötözködést" a kötekedő meg egy idő múlva úgyis megunná.. Erre törölve lett ismét.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Lehet benne valami igazság!
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.
(#) zolee1209 hozzászólása Jún 26, 2010 /

Jó reggelt Ampi!
Doncso: Te msn-ezel még, vagy skype-olsz?!
köbzoli: Matyi mondta, hogy már nincsen msn-ed, megkérdezhetem miért?
Következő: »»   1231 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem