Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na ne má.... Én ugyan nem. Engem köbkiller bujtogatott. :beka3:
Jó, akkor Te Passzívusz köblökóciuszban szenvedsz.
Ez a hordó van most zoly15 pincéjében? Mert akkor tényleg elég a hely, mert csak heverni fog.
Egy 4x20-as LCD-t szeretnék beleépíteni egy 60mm magas műszerdobozba. A gond az hogy a 4x20-as LCD-k 60mm magasak, a 60mm magas műszerdobozban pedig belül 58mm hely van.
Morbid ötletem támadt: lemarok egy 2-3mm-es sávot az LCD modul nyákjából! De még nem láttam 4x20-as kijelzőt közelről... Van valami huzalozás a paneljának az alsó és felső szélein?
Szia
Közelröl még én sem, de ahogy elnéztem felül csatlakozó alul pedig vezető sáv... Mi lenne ha kicsit döntve tennéd be?
Kívülről is rá lehet tenni.Nem szép, de legalább rajta van.
Bár ez itt OFF, de mi lenne, ha a doboz tetejét és alját marnád ki?
Ha itt lenne, már rég összevágtam volna gyújtósnak :yes: Még ha Bor is lett volna benne akkor is
Hát, ha a Boris is benne lenne, akkor gyorsan kiszedném. Persze a mellbőségére gondosan ügyelve, ha kicsi, akkor benn marad
Szép jó estét!
Már lassan 3 hónapja hogy nem elektróztam szinte semmit, kezdenek jelentkezni az elvonási tünetek. Utoljára PIC-eztem, jó lenne megint visszarázódni. Ráadásul ez az időjárás is. Én még mindig nem törődtem bele ebbe a lélekromboló időbe, annyira rossz hogy nyár közepe van és hideg van meg nem süt a nap Vagy csak engem bánt nagyon, hogy csak a naptár szerint van nyár?
Ha segít, itt van róla két kép. Elég sansztalan... De döntve tényleg jópofa lenne. Amúgy ez csak 4x16 karakter, de a 60 mm az stimmel.
Itt is hasonló a helyzet! A szemműtétem és a genyó idő miatt ma ülhettem először motorra, mit nem mondjak, hiányzott!
Végre érezhettem az 50 köbcenti, a 8 lóerő, és a 90km/h erejét
Gönci hordó - Lexikon ::
Tokaji hordótípus. Nevét Gönc községről kapta. A Tokaj-hegyaljai borvidékhez kapcsolódik. Jelenleg a XIX. században kialakult 160 icce=136 liter űrtartalmú ...
Néhány napja nem kapok értesítést a HE-től. Az oldal tetején ki van írva piros alapra, hogy hibás az email címem és a beállításokban korrigálhatom. Pedig semmi hiba nincs benne. Mi lehet a gond szerintetek?
Az én műhelyem 1,8 X 1,8 méter, az ajtóhoz oda van készítve a cipőkanál.
Sziasztok.
Írj Topinak, vagy egy épp itt lévő moderátornak. Már nálam is jelentkezett korábban, a nálad észlelt probléma.
Egy problémával küzdök.
Próbálok rákattintani a figyelőn a Fényforrás és lámpatest gyűjtők topik linkjére, és a keresőt hozza ki. Törölve lett?
Részemről a tavasz (helyét!) végigdolgoztam, és ez lelkileg sokkal kellemesebb volt úgy, hogy kint hideg volt. Annak ellenére, hogy ezt az idényjellegű munkát eddig minden évben kint a gangon csináltam, ami sokkal kényelmesebb, mint a nagy halom limlom közepette hatalmas erőfeszítések árán szabaddá tett 1 db. asztalon, villanyfény mellett bohóckodni, és csinálni sok szemetet (fűrészpor stb.) a lakásban. Aztán mikor közelgett a vizsgaidőszak, úgy tűnt, hogy a télből hirtelen átcsapunk a nyárba -- egész addig, míg a következő héten ki nem derült, hogy újra be kell fűteni. Azóta pár hét telt el, és a napokban megint a fűtésen kellett gondolkodnom. Szerencsére még 21-22 °C van a lakásban, de 18-19 °C-nál már izzítani szoktam a cirkót, főleg, ha egész nap itthon kell ülnöm.
Szóval én eddig nem hiányoltam a nyarat, tőlem még 5 napig szakadhat az eső, úgyse megyek el itthonról. Egyébként nem értem, mi a bajod, hiszen ez most igazi pákászásra való idő! :yes: Amúgy én a Proteltől szoktam el, rendesen keresgélni kellett a gombokat az eszköztáron.
Lehet azért aggódok, mert nyári születésű vagyok
De a kedve is jobb az embernek, ha kint süt a Nap.
Szerintem meg simán megoldhatónak tűnik az az 1-1 mm az aljából és a tetejéből. Azt a pár "kieső" fóliacsíkot lazán át lehet kötni 1-1 db. dróttal. Szép nem lesz, viszont befér a dobozba, és ott meg úgyse látja már senki.
Igazad van, csak elszántság kérdése. Az alján telibe lehetne tolni a furatgalvánokig, ez nincs egészen 1 mm. Ezzel csak egy testelést szakít meg, amit könnyű pótolni. Felül, a csatlakozósornál a hiányzó több, mint 1 mm simán lemehet, viszont ez már 3 vezetősávot is érint...
Szerk.: Így utólag, az adatlap és a panel tüzetesebb átnézése után kiderült, hogy ezek csak a háttérvilágítást érintik, aminek oldalt, gyönyörű nagy forrszemei vannak. :yes: Azért, az ESD védelem elég nehézkes ilyenkor.
Sokadszorra sem bírtak magukkal néhányan. Pedig volt már jó pár esély adva nekik. Megszűnt a lámpás topik, és nem is lesz hasonló engedve, pont.
Egy ideje én sem csináltam már semmit. A leg utolsó az új csavarbehajtónk akkutöltőjének áram korlátozása volt
Itt sem jó az idő :no: Lassan már ott tartunk, hogy szégyen szemre nyáron fűteni kell..
1.8 X 1.8m.. De a cipőkanál mi a csudának?
Tehát az új topic is törölve lett? Nem mintha különösebben érintene engem. Viszont azt nem értem, ha már egyszer törölve lett ugyan ezek az okok miatt, miért nem tudják elengedni a fülük mellett a "kötözködést" a kötekedő meg egy idő múlva úgyis megunná.. Erre törölve lett ismét.
Lehet benne valami igazság!
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |