Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Mi lehet ez? 5mm x 5mm-es 8 lábú IC az van ráírva hogy 1923 alá megy hogy 071. Előre köszönöm a segítséget!
Idézet: „Az 1923 meg lehet a gyártási év” Ez aranyos . . .
Köszönöm szépen örök hála !!!
Szívesen!
Kondit gyártottak abban az időben, integrált áramkört is, csak nem félvezetőböl. Abban az időben a "félvezetőipar" még csak a szelén cellánál tartott, meg a kuprox egyenirányítónál. Az ilyen IC -k kb 1970 óta léteznek.
Hi urak.
Ez milyen alkatrész? Laptop neon inverterben, volt én valami fetre gondolok,de jó lenne valami konkrét ki ínudulási pont. Előre is köszi.
Nagyon szépen köszönöm ez nagy segítség volt
sziasztok .
Kodenzátorok jelöléséről érdeklődnék. 153K50 = 15n 183J50 = 18n Ha jól értelmeztem a forum elején a beazonosítást. de mit takar K50 / J50 szám? Továbbá vettem a boltnan 470n kondit és ez van írva rá (47K63) ami szerintem nem felel meg 470n-nak És még egy kérdésem lenne mi a különbség a kerámia és a fólia kondenzátor között használat terén.
A "47K63" esetében nincs egy pont a 47 előtt? Ha van, akkor az 470nF-ot (0,47 µF-ot) jelöl.
A K, J az értéktűrés-kategóriát határozza meg, az 50 pedig a feszültségtűrést V-ban. A kerámia kondenzátorok kedvezően kis saját induktivitással rendelkeznek, ezért ideálisak nagyfrekvenciás hidegítésre, széles sávű zavarszűrésre, valamint a kis induktivitásuk miatt nagyfrekvenciás áramkörökben egyeduralkodóak. Hátrányuk a hőmérséklettel változó kapacitásuk, és hogy csak viszonylag kis kapacitású kondenzátorokat lehet készíteni belőlük (nagy fajlagos helyigény).
köszönöm válaszod! (pont van előtte) akkor 470nF
Sziasztok!!!
Arra lenék kíváncsi hogy ez a tranzisztor milyen fajta? (pl.: bc182) Amúgy az van ráírva hogy: 2S A10 20
:google:
Bővebben: Link
Üdv uraim!
Kaptam egy FUTABA R152 JE 41 Mhz vevőt amibe már bele piszkáltak és van egy alkatrész SMD amit nem tudok azonosítani ebben kérnék segítséget, Tehát a jelölés mely rajta van "DA+ H" SOT-285 öt lábú tokozás ,valószínűnek tartom hogy valami dióda lehet,de milyen?,illetve mivel tudom helyettesíteni. Segítséget előre is köszönöm
Sziasztok!
Van egy tápegységben egy dióda, sima hengeres tokban, drót lábakkal, méretéből 3-4A lehet, de a sebessége, feszültsége nem ismert. Főleg, ha egyáltalán dióda A tok arra utal. Ami felirat van rajta az a következő: 5AV100 Google mindenféle kis nyákos kapcsitápokat hoz fel találatként sajnos. Mi lehet ez?
Sziasztok!
Van egy készülékem amiben ez a laser dióda volt: SV3638-1 feliratú. Megtaláltam az adatlapját, de nem tudom hol lehetne ilyet venni. Vagy helyettesítőt. Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ez mihez/kihez való kártya? LCD tv be beledugtam, de azt írja ki nincsen teleweb szolgáltatás. Képet csatoltam.
Szia!
Ez egy CA (conditional access) kártya, teleweb-re alkalmas készülékeken keresztüli internet-hozzáféréshez. Infó a konkrét kártyát készítő cégről:Beta Research. Ha nincs előfizetésed, akkor semmire sem jó ez a kártya.
Notiba is beraktam, de ott drivert kért. Bele tudok nézni a belsejébe szoftveresen? Vagy másik szoftverrel átírni?
Túl sok remény nincs a módosításra Ez egy elég jól védett chip-kártya. De még ha meg is mutatná magát, az információval mit kezdenél? Ugyan mit írnál bele?
Egy csipkártyával MPEG-dekódolást? Jó vicc!
Szerintem a szoftveres DVB kulcsra gondolt (hekkelés).
Üdv Mindenkinek!
Nem tudom, hogy igazán hova kéne beírni a problémám, úgyhogy ha rossz helyen van sorry Szóval olyan valamit keresnék, ami 12V hatására egy adott pozícióban lefogna egy bowdent, és azt ott tartána ameddig kell. Előre is köszönöm
Köszi a segítséget!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |