Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1264 / 3599
(#) (Felhasználó 4577) válasza deguss hozzászólására (») Júl 21, 2010 /

Jól le van szigetelve minden.

Azt hittem, hogy valami lenti digitális hőmérő van.
(#) deguss válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Azért írhatok csak az offtopicba, mert az egész rendszerben egyetlen árva elektron sincsen (semmi köze az elektronikához), amíg bele nem vág a villám. Villámhárító is tervben van.
A jégeső okozta károkra meg egy egyedi ötlettel álltam elő. Még alszom rá egy párat, mielőtt megvalósítom, mert biz furán néz ki, az biztos. Kérem szépen az ötlet az alábbi:
Csirkeháló (fém háló) 15cm-rel az üvegcsövek felett kifeszítve. Véd a jég ellen, de nem korlátozza számottevően a napsütést. Ötletek, vélemények?
(#) (Felhasználó 4577) válasza deguss hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Húú, villám.
3-4 napja itt jó nagy vihar volt. Egyszercsak esett az eső, fú mondom milyen jó, nyitva van az ablak jön be a friss levegő. Ültem a számítógép előtt, éppen valamit olvastam, egyszercsak akkorát villámlott, hogy majdnem kiugrottam a székből.
(#) Stadi válasza deguss hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

A csirkedrót elég kézenfekvő ötlet a jég ellen, de szerintem túl ritka. Én valami sűrűbbet használnék.
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Az már visszafogja a fényt és a hőt sajnos.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Hát valamit valamiért. Üvegnél a hőfokkülönbség is számít, mert könnyen elreped, de ha valóban csak
22°C-os a felülete, akkor talán nem lesz baja a jég hidegétől.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Húú, kanalam!

Megijedtetek, mi?
(#) Beradan válasza Norberto hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Szia! Az ElektroTanyán találtam egy kb. 5 megás pdf-et. hova küldhetem?
(#) Frankye válasza Stadi hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Ötlet: Több réteg csirkeháló, elcsúsztatva egymáshoz képest. Mivel vékony, nem számottevő az árnyéka, de mert el vannak csúsztatva egymáshoz képest, kisebbek a szemek a hálón. Na, milyen tipp?
(#) SALáta válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Sajnos ilyenek vannak, ha a cégtól ahol dolgozol dobnak ki valamit csapj le rá, kiszeded ami kell a többit meg elviszik. Az egyik helyen jártunk úgy hogy mire felértünk bizonyos anyagokért a gépkezelő már összebarmolta a telepen. Nekünk lett direkt félretéve, a főnöke rendesen ordítozott vele. Szerencse hogy annyira azért szétszedhető lett volna hogy tetőcsomagtartón és mindenhol ahova pakolni lehet elfér így nem kértünk nagyobb kocsit elég volt a haveré. Buktunk rajta majd egy napot. Ez is olyan lett volna mint a frekiváltód, megkaptad volna 200 forintért és többet ér. A legidegesítőbb hogy a főnök elmondása szerint mindenkinek többször mondta azt viszik, nem összetörni.
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Arról nincs videó mikor fújod?
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Azt a műveletet megnéztem volna
(#) Sergei válasza Norberto hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Bővebben: Link Remélem ez lesz az
(#) poros válasza SALáta hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Ha tudnád milyen ellenőrzések vannak azon a munkahelyen nem ajánlanád neki ezt. Négy darab M6 os anyáért is rúgtak ki ott már dolgozót. :yes:
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Arról sajna nincs. Ennek technikai okai vannak. Mivel 2 kézzel kell tartanom a pisztolyt (hogy ne remegjen a kezem), egyetlen hely lenne a testemen ahová a kamerát tehetném. Sajna már öreg vagyok és amúgy is a főnököm utasítására, oda már fölakasztottam egy viharlámpát...
(#) Stadi válasza Frankye hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Bingó! Szerintem ezt javasoljuk deguss kollégának. :yes:
(#) Stadi válasza vicsys hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Kameraállványról hallottál már?

Kisebb célzatossággal Neki is szántam...

Esetleg "célzóvíz", Viktor Barátom?
(#) (Felhasználó 4577) válasza Norberto hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Egyedül voltam itthon.
Biztos a közelbe csapott be valahova a határba, arra vannak jó magas fák. Azért az udvarból megnéztem a templom tornyot is, hogy meg van-e még.
(#) Doncso válasza deguss hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Ezeket a kollektorokat nem úgy készítik eleve, hogy kibírják a jégesőt is? Elvégre kültéri cucc. Meglepődnék, ha azt mondanád, nem bírja a jégesőt.
(#) vicsys válasza Stadi hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Hallani hallottam. Sajna, akkor a felvételből nem látszana semmi, mert az ojjektum és kamera között helyezkedek el. (és nem vagyok egy balerina típus... Ugye érthető a finom célzás?)
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Csak kicsit öregebben...
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Frankye, Köbi!
Le lehet szakadni rólam, mert ütök!
Arrrggghhh
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Látod látod Vic, mondtam én hogy ne egyél annyi spenótot, mert kijön rajtad!
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

(Ez nem egy szakad smile!)
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Beszéltek itt mindenféle zöld(ség)et! Pedig csak a kerítést festettem egy szakadt pólóban.
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Te öreg? ugyan már! Akkor én már mankókkal járok ha te öreg vagy Ez a viharlámpás szöveg ez nagyon jó! A kiáramló forró gáztól már készül a légy tojás?
(#) Frankye válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Jobb, ha tőlem tudod, de Vic barátomat is, mint engem, régről felejtette itt az Isten...
A viharlámpás szöveget Moldova adta elő anno, a rádióban. Nem teljesen szalonképes, de a Találkozón majd elmesélem.
(#) Norberto válasza Sergei hozzászólására (») Júl 22, 2010 /

Köszönöm az utánajárást először is, sajnos nem ez az, mert ez "csak" az általános felhasználói útmutató.
Következő: »»   1264 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem