Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Idézet: „ez LM 386ossal is így nézne ki kb?” Ha azt is így rakod össze, akkor igen... Idézet: „Azzal is ennyire 1xü lenne?” Igen, az is egy egyszerű kivitelű, de megbízható kis IC.
Aki szeret sokkal kisebb feszültségről sokkal nagyobb dolgokat meghajtani, annak kis leírás...
http://www.hobbielektronika.hu/cikkek/step-up_dc-dc_konverterek_max856.html És hogy miért tartozik ide? Mert rekord idő alatt, alig egy háromnegyed óra alatt csináltam Csak úgy kedvtelésből, mert régen született már elméleti cikk...
Mi éri meg jobban egy gyári kiütött erősítőt megcsinálni vagy egyet építeni?
Erre a kérdésre a háttér nélkül nem lehet válaszolni...
Itt van 1-2 alkotásom, és folyamatban lévő munkáim:
http://www.kep.tar.hu/miklosch
Az az erősítő, a sorkapoccsal és érvéghüvelyes kábelekkel iganán profi munka. Csak gratulálni tudok hozzá!
Az erősítő panel, és a vezérlő panel nem az én érdemem, csak a dobozolás saját.
Ha jol látom Bubuflex általi cucc, nekem is ez a panel van a 300w
Tényleg szépen dolgoztad be. Enyém ehhez képest pf...
nagyon szép neken is tetszik
üdv !
nekem is van egy kis házi készítésű végfokom nem egy nagy durranás de az én művem csak éppen most elszált az eggyik oldala ezeket a hangfalakat hajtom vele ezt is én csináltam még annó de a szub még nincs befejezve
CSá.
elég komoly
köszi
de lehetne komolyabb is
figyu
Idézet: „de a szub még nincs befejezve” jó munkához idő kell amúgy jók
az a nem mind1 nagyon jól néznek ki! de tuti nem panellakásba való az ilyen!
pdig panellakásba van (a szomszédok örömére) van benne egy 15" EV wofer 96db-s 400w döng rendesen
Íme a maratótál lötyögtető 3000:
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_hsz_76495.html?highlight=1#76495
Pont ebben a pillanatban néztem meg !!
Nagyon komoly lett Főleg az osb lap A lényeg a funkció nekem tetszik grat!!!!!!!!!!!!!
no akkor az én szomszédaim befoghatnák a csőrüket! legközelebb rád hivatkozok hogy ha kötözködnek!
nekm csak 1 szomszéd szokott szólni hogy hangos a zene de az is a 4.-en lakik (én meg a földszinten )
hát akkor döngetheted
tod már a szomszéd néha ezt csinálja
Sziasztok!
Legújabb építményem egy PropellerClock. Első PIC-es ill. SMD-vel szerelt projektem volt, de tökéletesen működik, és nagyon tetszik. Vicsys verzióján egy kicsit módosítottam, ventillátor helyett videófej motorral építettem meg, így gyorsabb, azaz nem látjuk a "számlapot" annyira vibrálni. Az első képen még a teszt folyamán látható, elnézést a rendetlenségért.. A többi a kész prototípust mutatja, bár sajnos ezek csak telefonos képek. A nyákokat vasalással készítettem, még nem kiforrott technika, ahogy ezek sikerültek, de én szeretem ezt a módszert, a fotózás drága, és féltem a szemem a HGLI-től, hosszútávon nehéz nem belenézni. Azóta viszont gyönyörű vasalós NYÁKjaim is születtek. Szerintem nagyon jó lett az óra, de várom a véleményeteket.. :yes: Üdv, Tom
tök jó lett
nekem is kell egy ilyen :yes:
Ezer gratula, szerintem nagyon szuper lett
Szép ígényes munka mechanikailag is. Amúgy nem bánnánk, ha egy kicsit többet írnál a videó fejes megvalósításról. (pl. milyen hatásfokkal sikerűlt átvinni a feszűltséget a forgórészre, meghagytad az eredeti vezérlő panelt, ...)
na végre elkészült a szubom végfokja !
gratula! az egy incompos, 500-600Ft-os hűtőborda méretre vágva, nemde?
Kulturáltan van összerakva ez a végfok, minden a helyén van! Nekem tetszik
|
Bejelentkezés
Hirdetés |