Fórum témák
» Több friss téma |
Már én is néztem google-ben, de ugyanezt találtam, amit te belinkeltél. És hiába van utána írva hogy hun, attól még angol. Nézd csak meg. Ezért lenne jó, ha valaki tudná hogy hogyan kell ezt kezelni, mert megpróbáltam úgy csinálni ahogy az ábra mutatja, de semmi.
Nos. Részben sikerült megoldanom a problémát. De az a baj, hogy a TV-t csak a VCR/DVD gombbal tudom bekódolni (bocsi ha marhaságot írok), És a TV gombra pedig a DIGI beltéri egységet. De nem tudom bekódolni a TV-t a TV gombra! Nem lehetne valahogy megcsinálni?
Hello mindenkinek! Vásároltunk egy használ Philips 72.cm-es televiziót. A problémám annyi .hogy az eredeti Táv Kapcsolója Sérült. Kaptunk .hozzá a volt tulajtól egy Medion MD 4688-as távkapcsolót.Sajnos az alapvető dolgokat lehet vele behozni..pl: ( csatorna váltás .. hangerő..stb..) sajnos a menüjébe nem tudok bemenni. hogy, csatornákat keressen .. kábelt tv használunk ,örülnénk ha több csatornát is lehetne fogni vele .. néhányat megtalált a tv automatikusan de rengeteg hiányzik még... Szeretnélek benneteket megkérni ha valaki tudna segíteni A philips Tv--Összehozni a Távkapcsolóval nagyon megköszönném! Tudom Kód kell hozzá sajnos ezt nem kaptunk... Van automatikus keresésre is lehetőség próbáltam semmi reakció.. lehetséges valamit rosszul csinálok... nem tudom... Előre is kösz..
Hello Köszi ,hogy próbálsz segiteni! A táv kapcs .Medion Md 4688.. A televizió.. Philips Black Line S.. Model : 29PT8303/12
Még talán leírnám ,hogy a Medion távkapcsolóval Csatorna váltás .hangerő Teletext fény Stb .. müködik A problémám .. nem sikerül megnyitnom a csatorna keresési menüt . A Televizió Kezelőfelületén nincs rá lehetőségem.
Ilyenkor gyakran csak egy eredetinek megfelelő távirányító segít: Bővebben: Link.
Köszönöm a segítséged!.Ha nincs más lehetőség Így kell tennem..Helló!
Sziasztok!
Átolvastam a hozzászólásokat, de nem találtam a problémámra megoldást. Van egy Grundig Davio 14-p 37-4501/5 típusú tv, aminek tönkrement a távirányítója. (kamerával ell-ve) - távir. típusa: Tele Pilot 751C Vettem egy Philips univ. távirányítót, scbRU252, kipróbáltam a megadott kódokat....negatív.... egész délután kb 3 szor reagált valamit, pl az 5-ösre kikapcsolt..... a tanítható mód nem tudom, hogy megy-e, ugyanis azt írta, hogy nyomja meg a tv-t, majd 1+3 egyszerre, majd power, de most folyamatosan keresi magától, vagy én nyomogassam 8 percig, ugyanis tv-nél min. ennyi a keresési idő?.....??? Valaki tud nekem segíteni? Előre is köszi!
Sziasztok!
Átolvastam a hozzászólásokat, de nem találtam a problémámra megoldást. Van egy Grundig Davio 14-p 37-4501/5 típusú tv, aminek tönkrement a távirányítója. (kamerával ell-ve) - távir. típusa: Tele Pilot 751C Vettem egy Philips univ. távirányítót, scbRU252, kipróbáltam a megadott kódokat....negatív.... egész délután kb 3 szor reagált valamit, pl az 5-ösre kikapcsolt..... a tanítható mód nem tudom, hogy megy-e, ugyanis azt írta, hogy nyomja meg a tv-t, majd 1+3 egyszerre, majd power, de most folyamatosan keresi magától, vagy én nyomogassam 8 percig, ugyanis tv-nél min. ennyi a keresési idő?.....??? Valaki tud nekem segíteni? Előre is köszi!
A tanítható mód nem az amit te gondolsz. Az valóban tanulást jelent, tehát kell hozzá az eredeti távkapcsoló, és annak a jelét jegyzi meg, másolja. Ami próbálgatni kell az az univerzális távkapcsoló kereső funkciója, ami annyit takar, hogy végigpróbálja az összes kódot amit tud, te figyeled, mikor kapcsol ki a készülék, mert akkor eltalálta, vagy nem...
A Lidl-ben ismét lehet kapni a valóban tanítható/univerzális SilverCrest távkapcsolót, 1999-ért! Az utóbbi verzió, a kikapcsolható háttérvilágítású LCD-vel. Üdv Inhouse
Ha van ismerősöd aki megcsinálja ,cseréltess benne ledet/kvarcot takaríttasd ki a régit -lehet csak a gombja nem érintkezik-, és már mehet is tovább szerintem.Eddig csak kevésnek volt más baja.(ha összetörted ,belefolyt az elem akkor kicsit gázosabb) Esetleg forrasztási hibás.
Szia! Azt írod, hogy tanítottad a SilverCrest URC801-t. Sony DVD-vel, és Samsung TV-vel próbáltam, amit a beállított kódra tudott, az OK, de tanítani semmit nem tudtam. A TXT-re bevált szépen, de vissza TV-re már nem. A Samsung TV-re visszaváltó gombját meg nem tanulja meg. Sőt mást sem. MIt tettél vele tanításkor? Ami a használatiban van, azt megtettem sokszor. Azt mondja Succesful, de aztán nem tesz semmit a tanított gomb. Van ötleted? Köszi.
Volt olyan, hogy játszani kellett szembefordításkor a szöggel, pont szemben nyögvenyelős volt, kicsit emelve hamar megtanulta. A TV-m léptető funkcióját elfelejtette, újratanításkor se akart rendesen menni. Kitöröltem az adott gombra tanított kódot és úgy már vette. Az az igazság, hogy most sem tökéletes valamiért ez a része, mert van, hogy csak többszöri nyomásra viszi. Nagyon nem zavar, mert ritkán kell, a beltérin viszi szépen...(ua gombok)
Üdv Inhouse
Szervusztok!
Minap vettem a Videoton TS3354-es TXT-s TV-mhez egy TRC021-kompatibilis, utángyártott COM3003-as típusú távirányítót. A problémám az, hogy nem találom rajta, hogy hogyan lehet előcsalogatni a hangolás utáni memorizálás funkciót. Ennek megtalálásában szeretném a segítségeteket kérni! Mellékletben csatoltam egy képet az új távnyomkodóról. Segítségeteket előre is köszönöm! Üdvözlettel: Hurka
Felteszem, erre a tv-d használati utasításában kellene választ keresned - már ha valóban kompatibilis az eredetivel. Kár, hogy ennyi távirányítós téma közül egy sem felelt meg a kérdésedhez...
Kedves SzervízMacska!
Köszönöm segítő jellegű hozzászólásodat. A készüléket használjuk már majd 15 éve, azthiszem, ismerem már. Ha hiszed, ha nem, az eredeti távnyomkódóval még én is be tudtam programozni addig, amíg totálisan tökre nem ment (kiadott nyaralóban volt, németek kezelésében...) Ha csak kötekedni akarsz, miért válaszolsz. Minden hozzászólásomban próbálok én is segíteni a kérdezőknek, minden hozzászólásomban törekszek a maximális udvariasságra és a fórumhoz illő stílusra. Lehet, hogy kíváló szakember vagy, de kérlek, látatlanba ne hurrogj le egy másik egyént. ,,Segítségedet" köszönöm: Hurka
Szervusztok!
Az említett, áthelyezett topikot nyugodtan lehetett volna akár törölni is. Megoldottam a problémát, és (természetesen) meg is fogom osztani a fennakadás kulcsát. Az egyik textnek feliratozott gombot kellett marha sokáig nyumni, és úgy állt elő a memorizálás. Ha tényleg olyan sok távirányítós topik létezik, akkor miért egy univerzális távirányítósba lett áthelyezve? Ki kéri a pontot? Üdv.: Hurka
Kedves Hurka! Örülök, hogy megoldódott a gond.
Idézet: „Az egyik textnek feliratozott gombot kellett marha sokáig nyumni, és úgy állt elő a memorizálás. ” Ezek szerint ugyanúgy, mint a gyári távval. Az már egyéni pech volt, hogy a gomb felirata itt hibás volt. Ez rendszeresen előforduló probléma ezeknél az univerzális távoknál: bizonyos gombok nem a feliratuk szerint működnek. Idézet: „miért egy univerzális távirányítósba lett áthelyezve?” Mert ez egy univerzális távirányító. Sajnálom, ha előző hozzászólásommal megbántottalak, nem volt célom. Elnézést kérek.
Zolikám, ne hozz kellemetlen helyzetbe, nem vagyok én egy pontvadász... Még ha egér volna? :hide:
Szervusz SzervízMacska!
Nem bántottál meg, én sem sértődök olyan könnyen. u.i.: ez az univerzális távirányítós probléma érdekes. Ez nem olyan nyomogatom be a kódokat és beállítom az adott készüléket, hanem ez a TRC021-nek az ,,utángyártott változata". Mivel a TRC021 az ICC5-ös sasszéhoz való, így egyértelműen ered az, hogy több, különböző típusú TV-hez is jó, ergo univerzális Üdvözlettel: Hurka
Sziasztok! Segítene nekem valaki ??? Van egy URC22B-12 universailis távirányítóm és kéne hozzá kódtáblázat vagy legalább VIDEOTON TV-hez való kódok.Ha tu valaki segíteni kérem küldjön egy pár kódot már ha van hozzá vagy legalább valami hasonlót. Előre is köszönöm .Minden jót
Videotonhoz inkább utángyártottat javasolok. Az URC-k nem igazán jók Vidikhez.
VIDEOTON TÁVIRÁNYÍTÓK
köszönöm !megfontolom a dolgot.DE már odáig eljutottam hogy kikapcsolja a tv-t csak be nem
Semmi különöset nem tettem vele, csak többször tanítotam.
Mivel én a txt gombot a digi beltérin használom(a tv-n eléggé sok karaktert hibásan ad be) nincs ilyen problémám. TXT-ből nem lép ki? Vagy a txt/mix gomb többszöri megnyomása, vagy az exit sem segít? Nincs több ötletem. Azt sem tudom, hogy hogyan lehet resetelni. Volt, hogy a TV-t valami miatt újra kellett tanítanom. A használatban levő kódokat felvéstem 1 papírra, hogy ne kelljen mindíg kerestetnem, csak beadom neki, és kész. Nem mindíg jó neki, ha simán beírom a kódot... Van, hogy csak a harmadik kódbeírásra megy minden funkció úgy ahogy kellene... Ahogy Inhouse is írta, a tanítási szöggel is játszani kell...Hogy miért tanul nehezen, és utánna miért nem jó... Sajna lövésem sincs... Hja, és a 4 elemes változatban elég csak 2-t beletenni. Már elég rég óta úgy használom, és nem igen merül le.
Heló... Tudom hogy az URC22B-12 távirányitó nem nagyon jó videoton tv hez de ha valaki tud egy két kódot az küldjön nekem .Előre is köszönöm .Ja és azt is mmondták hogy vegyek utángyártott távirányítót , alá is irom hogy jobb lenne meg nem is drága de most másra gyűjtöm úgyhogy inkkább egy két kód kellene videoton TS3354 tv-hez URC22B-12 vávirányítóval.Köszi
Próbáld meg az URC22B kódokat:Bővebben: Link
Azon belül is a Nokia és ITT -t. |
Bejelentkezés
Hirdetés |