Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ugyanilyen fúrónk volt nekünk is hosszú éveken keresztül.
![]()
Elpusztíthatatlan darab. Éveken kersztül nyúztam egyet én is csak fenn maradt valamelyik padláson. Vagy lenn valamelyik pincében?
![]()
Sziasztok pákászok.
Volt tegnap valakinek sávszélesség kiesése tegnap? Az adatkicserélő szerint este 8 körül elszállt a teljes fogalom a telekomáéknál, vagy csak az adatbázis szerver mókázott egyet? ![]() Úgy néz ki hogy igen, mert minden hoston ugyan akkor észlelni a forgalomkiesést.
Szerintem csak az adatbázis szerver, de ki tudja. Az általam nézett szolgáltatóknál is űr tátong ott.
Szerintem, ha a forgalom kiesik, akkor nem ennyire durván hirtelen ugrik meg a terheltség, mint ahogy látszik az ábrán, hanem fokozatosabban "élednek újra a vonalak". Szerintem a statisztikával lehetett inkább valami.
Úgy gondolom jómagam is.
![]()
Nekem egy Black & Dacker van. Ha jól tudom az első ütvefúró gép
![]() ![]()
A mai gépekkel az a probléma ki spórolnak belőlük mindent. A profi szerszámok meg arany árban vannak. Régen azt sem tudtuk, hogy mi az a profi szerszám mégsem kellett az első furás után vissza vinni az üzletbe. Még a gyengébb minőségűt is sokat lehetett nyüstölni. Saját tapasztalatom mikor négy öt furat után cserés lett a gép . Kettőnek a hűtő ventilátora repült szét egy meg csapágyas lett a praktikusok mérgelődtek mert mindhárom ugyan azon a napon sorban egymás után ment tönkre.
Sajnos ezt a világot éljük
![]() ![]()
Helosztok.
Tudtok olyan progit PDA ra, (HP IPAQ hw6515d, WinMobile 2003) ami time lapse felvételeket tud készíteni?
Az 500W-os tescos néhány ezer forintos fúrógép a 8mm-es fúróval lefullad ha fát fúrok...A fúró éles. 5cm vastag fát kellett volna átfúrnia.
Két éve vettem a Tescoban egy 2000W!-os fúrót. Még aznap kétszer visszavittem, mert egyszer nem működött az ütvefúrás, másodszor pedig két lyuk kifúrása után kitörtek a kefék a helyükről. Most a harmadik van nálam, ennek már nem működik a szabályzója és elolvadt a kábele kontakthiba miatt. Rájöttem, hogy nem is érdemes vele foglalkozni, ha visszaviszem, amit kapok helyette ugyan olyan sz@r.
Mindez azért, mert "hiányzik" az áttétel...
![]()
Azért ki lehet fogni a Tescoban is a jót.. Kb 1.5 hete vettünk egy rezgőcsiszolót hogy 24m2-t fel tudjak vele csiszolni. Egész jó gépet vettünk! Nem csörög, nem csattog, nem zörög, nem ordít. Még tartalék szénkefe is van hozzá. Egyébként Straus márka..
![]() Idézet: Furcsa is lenne másképpen hiszen a hang is szinusz hullám. „Érdekes hogy a zenében felfedezhető szinte minden ütemben a sinus...” ![]()
Nocsak! Ezt még nem tudtam
![]()
Ha négyszögesedik a jel, akkor van az, hogy torzít
![]()
Áhá
![]()
Ezért van 2 hitvány "műhelygépem", és egyiket se használtam még soha
![]()
Én erősen gondolkodom azon hogy most menjek le kicsit szerelni..
![]()
Olcsó gépet súlyra kell vásárolni. Általában a nehezebbek jobbak. Van bennük anyag. Az árnak néha semmi köze a valós műszaki tatalomhoz. Van például egy 10 éves flexem 1999 Ft-ért vettem, már nem emlékszem melyik multinál. Az amennyit dolgozott bármelyik profi gépnek becsületére válna. Egyszer eltörött a hálózati vezetéke. Nagy munkában voltam gyorsan kellett a gép nem akartam a javítással vacakolni, hát elkértem a szomszédomét. Az egy vágástól lefeküdt. Úgyhogy megjavítottam a régit. Aztán a Tuskóban vettem másnap kettőt egyet neki egyet nekem. Pofára ugyanúgy nézett ki mint a régi, de csak itthon tűnt fel, hogy a súlya kb. fele a réginek. A szomszédomé két nap múlva az enyém kb. egy hónap múlva pusztult el. A tíz éves javított még mindig megy. Mindketten azt használjuk ha kell.
Mondjuk ezt már hetedikben kellett volna felfedezni fizika órán, de most sem késő.
![]()
Én is, de visszariaszt a sok szúnyog.
![]() ![]() ![]()
Fizika órán? Hát arról inkább nem is beszélnék hogy mit csináltunk akkor....
![]()
Akkor ez egy jó nap a számodra
![]() ![]()
Ha már szerszámokról volt szó. BUMAC elnevezésű készletet senki se vegyen. Az öt gépből 2 már az első bekapcsolást sem élte túl. Annyira semmitérők, hogy még a hálózati kábelüket se tudtam használni.
![]()
Az már igen
![]() ![]()
A FLEX az egy márka nem pedig gép típus. Amire ti gondoltok az sarokköszörű
![]()
Nekünk van egy nagy, márkátlan. Apukám mondta róla, hogy ami a háznál vas van azt mind azzal vágta.
![]() Kedvenc gépeim az orosz fúrógépek. ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |