Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
No igen, sarokcsiszoló, de mindenki a flexet használja, így mindenki a flexként ismeri...
![]()
Annyira FELX-ként él az emberek tudatában, hogy már tök nyugodtan mondjuk mindegyikre. Szerintem. :hide:
Igen az. Az avr programját átírtam a kijelzőhöz, már csak a kijelzőpanelt kell felélesztenem és tesztelnem.
![]() Sajnos itt még a szúnyoghálón is átpréselik magukat a dögök. Kint meg ilyenkor nem is lehet lenni, mert szó szerint felfalnak ezek. ![]() Pedig ilyenkor már jó idő van kint, lehetne munkálkodni. Délután 10 percet voltam kint és lefőve jöttem be. Amúgy ez a munkálkodás is azért van, mert pár napja javítottam egy biciklit. Ha az nem lett volna, akkor nem jött volna össze az a pénz, amiből venni tudtam volna pár dolgot az építéshez. Ez az idei év valahogy nagyon rossz, alig van miből gazdálkodnom. ![]()
Mivel a flex 4 betűs szó, így ezt használják és nem a sarokcsiszolót, ami nem is tudom mennyi betűből áll.
![]()
Apukámnak a leg első fúrója egy orosz volt. Azt hiszem 350W-os. De amit az már kibírt az már csoda, és még működik. Síneket fúrt el vele, mert akkor még nem volt mivel elvágni. Aztán a kerítést megcsinálni. Plusz még sorolhatnám. A gyakorlati helyemen van a Metabo nagy flex 2800W
![]() ![]()
Hát igen. Javítok én iparszerűen szerszámgépeket.
Az a legjobb mikor becsönget az illető, és mondja, hogy van egy flexe meg kéne nézni, én mondom neki hogy hozza be, erre ki vesz a csomagtartóból egy neve sincs csumpi gépet. Ilyenkor van az hogy mosolyog az ember.
Nem vagy egyedül. Igaz nekem ez az év jobb mint a tavalyi. Az ösztöndíjakból tudok kicsit gazdálkodni. Abból lett a műhelyem a szkópom...
![]() ![]() ![]()
Ezek a ruszki fúrók mind egytől egyig fém házasak voltak, néha féltem használni. Ha egy kábel kicsúszik.
![]()
Ha 1fázisú akkor 2800Wos nem lehet, akkor már 25ös automata is kevés lenne neki, meg legalább 2,5 kábele lenne.
Azért ott is megvolt a szabvány hogy mit hogyan szabad csinálni. De a fém ház valóban nem a leg jobb érintésvédelmileg. Viszont ha műanyag lett vonla nem tartana eddig
Na ja, azokban volt anyag. A mai XY játékfúrókban minden műanyag, még jó, hogy a motor nem.
![]()
Nem szeretnék hülyeséget mondani, de a porszívónk is egyfázisú, és 3000 Wattos. Vagy az kamu felirat?
Pedig mondom hogy 2800W-os! Illetve nem is! 500W ot tévedtem
![]()
Az semmi!
![]() ![]()
Húú! Már ennyi az idő?
![]() ![]()
Ami nekünk van(jelenleg szétszedett állapotban) flex, az is hasonló teljesítményű és gyárilag volt benne valami relé, ami ki lett kötve belőle. Az is 2kw teljesítmény környékén volt, amíg a motor csapágya szét nem hullott és nem vágta át az állórész tekercsét több helyen is.
![]()
Köszönöm, ha volna 20 dkg-ra lenne szükségünk egy bűvészfilmhez.
Vettünk egy kicsit, de mivel már nem építkezünk, nem vágunk 3-4"-os csöveket, így már nem nagyon használnánk. Ezért sincs megcsináltatva. A kisebb dolgokhoz meg jobb is a kisebb gép, mert kevesebbet fogyaszt és a teljesítménye is elég, plusz nem kell 20 kilót emelgetni.
![]()
Van ebben igazság.
![]() ![]()
Azokat az unió írta elő, hogy műanyag legyen a fogaskerék, mert egyszer egy műszaki analfabéta megfúrt egy kerítésoszlopot amiben víz volt, aztán belefolyt a gépbe a komát meg agyonvágta a villany.Úgy tudom, azóta érintésvédelmi szabály.De minőségvédelmi szabály nincsen.Nem mellékesen a tekercselő műhelybe ahol melóztam, hoztak olyan kinaji vacakot, hogy első bekapcsolás: fel se pörgött teljesen és leégett...Makita gépet nagyon tudom ajánlani, építkezésen is éjjel nappal forognak, csupa por az egész vágja a téglát vasat betont ,minden vacak azzal van vágva és ígyis kibír 8 évet.A bosch meg teljesen elkínaisodott, nem ad már a minőségre, de az árra annál inkább.Az építkezésen a bosch gépek fél évnél többet nem húznak ki.
Idézet: Ezzel vitatkoznék. A színe nem mindegy. A zöld a hobbi, a kék az ipari kategória színe náluk. :yes: „Az építkezésen a bosch gépek fél évnél többet nem húznak ki.”
Épp most ez szól az MR2-n: a Punnany Massif Koncertje - Akusztik
Egész hallgatható, kellemes hangzású. ![]()
Akkor már "banándensz" Brian-módra, de most a Goran Bregovic (
![]()
Jó reggelt mindenkinek!
Mi ez a kihalt topik? ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |