Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Győriektől halottam először azt a kifejezést nagy sarok csiszolóra / gyilkos/ aki sokat használja gyorsan rájön ez egy találó elnevezés erre a gépre.
Visító, sikító, flexuária, néven is hallottam emlegetni.
Azok mind kékek voltak.
Lómanikür, ill. pedikür. Egyetemes kulcs.
Tévedsz. A hanghullám nem tud más lenni. Ez a hang hullám természetéből adódik.
Jó reggelt mindenkinek! Hajnal 1 körül akkora vihar volt itt hogy csak na!
![]() Aztán szól hogy húzzam ki a gépet.. ![]() ![]()
Nálunk hajnalban csak eső volt, most már dörög is, meg kicsit esik. Még jó, hogy tegnap levágtam a füvet, mert most egy pár napig nem lehet majd az eső miatt.
![]()
Dehogy nem! Lehet! Gumicsizma és a társai
![]()
Sürgősen vegyél legalább egy túlfeszültségvédelemmel ellátott elosztót, erről hajtsd a "kincseidet"
Na már szakad is az eső. Lassan olyan sötét lesz kint, mint éjjel. Itt bent meg villanyt kell kapcsolni, mert semmit nem látok.
A fenébe, kidobott az oldal, amikor a küldésre nyomtam. ![]()
D osztályú védelem önmagában éppen csak egy lépés semminél előbbre.
Lehet kapni B+C osztályút is (hasonlóképpen néz ki mint egy kismegszakitó) és a főelosztóhoz/"órához" szokás telepiteni (sajnos nagyságrendileg drágább mint a "villámvédős" elosztó). Persze ez sem véd meg mindentől. No és persze ne feledjük el a jó földelés és szakszerű szerelés előnyeit sem. De messzemenően igaza van Pucukának, a semminél a bármi is sokkal több ![]()
A PC előtt van túlfeszültség védett elosztó. De azt mindég bekapcsolva kell hagyni. Én meg az elosztót használom "főkapcsolónak". A szkópot pedig úgy fogom használni, hogy mindég ki fogom húzni
![]()
Az nem, de itt még csak a szkópos mérést emlegettük, ahol még lehet más a jelalak.
Majd a HE talin kérem mester!
![]() Idézet: „A szkópot pedig úgy fogom használni, hogy mindég ki fogom húzni” De akkor mit fogsz látni rajta, ha kihúzva használod? :hide: ![]()
Ha szép fényesre pucolja a képernyőjét, akkor saját magát. Tök olcsó borotválkozó tükör lenne, nem?
![]()
Ebay-n nézegettem ellenállás készletet és rábukkantam egy 1500db-os készletre 12 dollárért és ebben a posta is benne van. Szerintem ez elég jó ár.
![]() ![]()
Persze lehet, ha nem zenét mérünk. Mert az elvileg valamilyen technikával rögzített hang. Ha itt nincs szinusz akkor hiba van.
Mit-mit? Hát a sötétséget, és a magam tükörképét
![]()
Napokban dúlt a faipari barkácsolás láza itt a topikban. No nem ezen felbuzdulva, de felraktam az álmennyezetet itthon. Kicsi elektronika is van (lesz) benne.
![]() Idézet: Megcáfolom, a bosch fúrógépem a volt cégemnél kb játékfúró súlyú volt, teljesítménye 500W hihetetlen ereje volt. Egyszer mikor felnyomták a szekrényem azt hittem eltűnt a táska súlya alapján, benne volt. Az ottani igényeimet messzemenőkig kielégítette, ipari gép volt. Lehetett kapni akcióban 10 ért- a mostani tescós milliówattos is kb ennyi. Persze ez a gép magyarországról való. Volt amikor felcsavart, a súlya alapján nem hittem volna hogy ennyire erős szerkezet. Ideális gipszkartonozóknak. „Olcsó gépet súlyra kell vásárolni.”
Ha így haladok, jobb köridőim lesznek, mint Suminak.
![]()
Álmennyezet. Ez szó szerint áll
![]() ![]()
Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
![]() Beindult valamiféle pangás itt, na végre! ![]() ![]()
Reggelt?
![]() ![]()
Igazad, van, persze most jöttem meg munkából és gondoltam beköszönök, gondolva azokra az emberekre is akik nyári szünetüket töltve még csak most éledeznek és eddig lusták voltak OFF -olni!
![]() ![]()
Na tessék, erre mindenki offolta magát.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |