Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Fénytechnika
Témaindító: csonthulye, idő: Jan 11, 2006
Témakörök:
Olyan vmilyen tippekre lenne szuksegem fenytechnikaval kapcsolatban, ami otthoni hasznalatra lenne, es jol nez ki. Gondolok itt vmi egyszeru nem tul bonyolult elektromos berendezesre mint pl. stroboszkop csak vmi mas.
Jo, de vmi konkret otletre gondoltam, ha vki mar csinalt ilyet es jol nez ki adhatna tippet. Vagy lehet zenere mukodo berendezes, csak ne kivezerlesjelzo
Hali! Fénycsóváló villanymotor ami 1 tükröt mozgat ,azzal fényt térítve a zene ütemére?
Keress olyat hogy fényorgona! Ha azt jól belövöd a zenére fog villogni.(elvileg)
Kera Will johet a tipped!
Üdv!
Scanic PAR 64 RGB LED lámpához van valakinek használati útmutatója? Lehetőleg magyar, vagy max. angol. Valami link jó lenne....
Köszi!
Te, ez kétnyelvű, fele német-fele angol, úgyhogy teljesen megfelel. Egy dolgot nem értek még, a csatornakiosztást, mármint amit a "vödör" hátulján kell beállítani. Arra van valami "képleted"?
Üdv!
Nekem egy olyan kapcsolásra lenne szükségem ami egy ledet üzemeltet úgy hogy rákötöm az audio jelre és ütemre villog bizonyos fényerővel tehát egy fényorgan kéne de 1 leddel... amit találtam azzal csak az volt a baj h azok 230V mentek. előre is köszi
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy Involight djscan 250 kapcsolást tudnátok e küldeni. Mivel a pan-nál lévő csipp elszált, és nincs rajt semilyen írás , így fogalmam nincs mekkora kell bele. |
Bejelentkezés
Hirdetés |