Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kijelentem én nem találkozok holnap senkivel. Bár a fene se tudja, lehet meglátogat valaki, de ennek elég csekély az esélye.
![]()
Sajnos igen. Most valahogy nagyon ellenem volt minden. haverom, aki talán el jött volna(azért egyedül 300km-t oda utazni nem jó), ő elköltözött, nekem anyagi gondjaim vannak(amik most rendeződni látszanak). Szóval nem jött össze a dolog. Viszont most nem mondok semmit, hogy a következőn ott leszek-e, mert tavaly is azt mondtam, hogy jövőre megyek és mégsem jött össze.
![]()
Ti is kaptatok ilyen mailt?
![]() Idézet: „szerencse.nap@fremail.hu - [ FONTOS UZENET ] Dátum: 2010. augusztus 13., péntek, 19:06:41 Gratulálunk ! Ön lett kiválasztva szerencse napunkon ! 2.800.000 Ft összértékü ajándékok közül válogathat ! Mi vár önre? Utazások , Mobilok , Plazma tv-k , és még rengeteg más ! http://bit.ly/9sqybz Gratulálunk ! Üdvözlettel : FRTN-DAY”
Én nem kaptam, csodálkoztam is rajta, sőt, még a gmailre se, pedig azzal beregelek mindenféle oldalra, csak hogy zenét tölthessek le. Pedig 5-10 spam jön a gmailesre, naponta.
Jó reggelt kívánok minden lelkes fórumozónak.
![]()
Jó reggelt! Uram! Tessék megfordítani a napi szokásait! Tessék nappal mozogni, nem pedig aludni
![]() ![]()
Apropó SPAM, a weblapom vendégkönyvét megtámadta egy viagrás spamrobot. Ha lesz időm, nekem is be kell vezetni ezt az ellenőrző CAPSA-t, vagy mit.
Jajj nem már! Úgy is mindjárt holnap van.
![]() Egyébként a 3.40 -es vonattal felkúszok 5 -re Pestre, majd célba veszem imi65 -öt, és onnan jövünk együtt, Matykusszal karöltve. Reggel 2.30 -ig meg már nincsen sok idő, csak alig 5 óra. ![]() Addig meg hobbizok, és az erősítőmben még épp elektrolitkondenzátorokat orgazmusig forralom egy kis decibellel. ![]() Idézet: „weblapom vendégkönyvét megtámadta egy viagrás spamrobot” Ezt a mondatot a 80' években nem túl sok ember tudta volna értelmezni. ![]()
5Re Pesten?
![]() ![]() ![]()
Elég sok mindent.
Matyi lesz a Logisztika menedzser, imi65 a főnök, én meg műszakvezető, és magam vezetem. ![]() Egyébként krumplit, tojást, és egy pohár vizet árulunk, hogy összejöjjön a belépőre való, és kisorsoljuk, hogy ki lép be annak a hozadékából. ![]() ![]()
Jó buli lesz
![]() ![]() ![]()
Miért? Tán akkoriban még nem ismert volt a vendégkönyv?
![]() ![]() ![]()
Ilyen sincs. Délután ugye kitakarítottam a procihűtőt. Erre meg most hangosabb, mint volt. Kellett nekem péntek13-án csinálnom.
![]()
Biztos kimostad belőle a kenőanyagot...
![]() ![]() ![]()
Akkor ezért törtem el 3 fúrószárat. Még jó, hogy szabit kértem erre az éjjeles műszakra.
![]()
Én is víz alatt mostam mindig, nekem semmi baja nem lett eddig.
![]()
Én ma az ég világon semmit nem csináltam
![]() ![]()
Úristen! Akkor holnap lesz szombat 14!
![]()
Tényleg?
![]() ![]()
Igen. Szokott lenni az a számláló, azzal most mi történt?
![]()
Ne b.. tok már
![]() ![]() ![]()
Elment vadászni.
![]()
Én is hiányoltam, de valsz nyugdíjazva lett..
Milyen az a "honlap KRESZ oktatás", web alapú?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |